Ugrás a fő tartalomra

Születésnapi JÁTÉK!

Két évvel ezelőtt kezdtem el komolyabban a kézművesek világát megismernem és az alkotásimat elkészíteni. 
Rengeteg mindent tanultam, tapasztaltam, és tudom, hogy van még mit tanulnom, és készítenem...mivel nagyon sok ötletem van még. Ezért úgy gondoltam megosztom ezt a boldogságot veletek! Aki megjegyzést hagy itt és a követőm lesz, vagy a facebook-on megosztja az Erikastilus oldalamat és ott is hagy megjegyzést, esetleg mind kettő helyen, az duplán játszik és duplán esélyes az ajándékokért. Igen ajándékok, egyet a blogos követőim közt, egyet a facebook követőim közt sorsolok ki. 


Nyeremények: 

Az első egy ÉN vagyok kozmetikai táska. Miért ÉN? Mert aki ismer tudja, hogy ez ÉN vagyok, fekete, fehér, pöttyös, és kockás...teljesen ERIKA STÍLUSA. :)







A második egy új szerelem kezdete....egy vintage stílusú neszesszer és hozzá papír zsebkendőtartó. 




A lényeg: Sorsolás Február 17-én lesz! 
Köszönöm! ErikaStyle

Megjegyzések

Böbe Morzsák üzenete…
Erika! Jelentkezem a játékra! Csodaszép a kozmetikai táska és egyébként minden alkotásod! Isten éltessen, hogy sok hasonló művek születhessenek!Szívesen nézegetem a blogod és már régóta követőd vagyok!
Ili üzenete…
Nagy fejlődésen mentél keresztül! Nagyon szerencsés vagy, hogy egy közösséghez tartozhatsz és sok fogást praktikát meg tudtok beszélni. Gratulálok a sok gyönyörű munkádhoz és az évfordulóhoz. Én is ringbe szállok valamelyik alkotásodért!
napos üzenete…
Szia! ÉN is régóta követlek, s ahogy látom nemsokára a 200-at is eléri a blogkövetők száma, így még egy indok az ünneplésre! Egyébként meg boldog 2. szülinapot!
Igazán szépek a munkáid!
Tímel üzenete…
Követés kipipálva, megjegyzés most pipálva:)
Csodaszép ajándékok, már a lehetőségért is hálás vagyok:)
Unknown üzenete…
Nagyon szép a blogod, gratulálok! Én is az elmúlt héten hoztam létre egyet, csak most volt hozzá merszem:) Most viszont feliratkoznék a játékodra. További szép munkákat: Betti
Fáni üzenete…
Érdekes, eddig azt hittem, már régen követőd vagyok, hisz nálam kint vagy az oldalsávba. Most pótoltam a mulasztást. Gyönyörű mind a két nyeremény, de a fekete-fehér gy hajszállal szebb. Úúúúúúúúúúgy szeretném:))
Szilvácska üzenete…
Szia! Örülök, hogy itt lehetek csodaszépek a munkáid.
Szeretnék játszani nálad.
Szilvi
kirszti üzenete…
Kedves Erika!
Bár csak távolról szoktam gyönyörködni az alkotásaidban, mindig megnézem, ha új képek kerülnek fel a blogodra, nagyon tetszik a stílusod és a színhasználatod. Le is csapok a lehetőségre. :) Köszönöm, hogy játszhatok és még sok sok alkotásban gazdag évet kívánok neked!
Moncsi üzenete…
Nagyon boldog szülinapot Erikám!
Láttam honnan indultál és hová érkeztél, és tudom mész még tovább is.
Alkoss még csodaszépeket!
Üdv Moncsi
erikastyle üzenete…
Kedves Lányok! Köszönöm és Köszönöm a csodálatos mondatokat, nagyon örülök, hogy itt vagytok velem (ez olyan jó!)! :)))) Puszilok Mindenkit! :)))) Erika
ideaartdesigns üzenete…
Kedves Erika! Örülök, hogy élőben is láthatom a csodálatos alkotásaidat, szebb mint a képeken! :) Én ugyan nemrég ismerem a blogodat, de máris odavagyok mindentől ami a kezed alól kerül ki! Ez a kozmetikai táska fenomenális! :) Mint a többiek, én is nagyon szeretném megnyerni... ;) További örömteli alkotást kívánok neked, és sok-sok új ötletet! Puszi, Évi
Cinella üzenete…
Gyönyörűségesen szépséges dolgokat alkotsz. Már sok ötletet merítettem az oldaladról. Remélem még jó sokáig alkotsz, és mutogatsz nekünk.
Szeretnék a játékodra is jelentkezni.
Cinella
BMonica23, Mónika üzenete…
Gratulálok a blogszületésnaphoz és nagyon remélem, hogy még rengeteg mindennel megörvendeztetsz minket az elkövetkezendőkben, nagyon tetszenek a munkáid! Szeretnék jelentkezni a játékodra is, köszönöm a lehetőséget!
Gerti üzenete…
Egytől egyig minden munkád nagyon tetszik, úgyhogy nem szeretnék kimaradni a szülinapi játékból.
Zsimama üzenete…
Gratulálok a blogszülinaphoz!
Minden munkád csodálatosan szép, akárcsak a mostani nyeremények. Nem szeretnék lemaradni a játékról.
Kismaccs üzenete…
Gratula a szülinaphoz!
Mivel nagyon csábítóak a nyeremények, megpróbálkozom.
Mindent elintéztem. :))
Katalins üzenete…
Gratulálok a szülinapodhoz. Mindegyik ajándék nagyon tetszik, úgyhogy próbálkozom.
Editfolt üzenete…
Gratulálok a szülinaphoz és a kitartáshoz. Csodaszépek a munkáid. puszi: Edit
Névtelen üzenete…
Szia Erika!
Tudod,hogy szeretem ahogy és amiket varrsz,tisztelettel jelentkeznék a játékodra én is:-)
Emőke
DzsiDzsi üzenete…
Boldog szülinapot!:)

Csodaszépek!:)

FB-n is,és itt is játszom!

Üdv, Gabi
gabus1217_8@hotmail.com
Ilka üzenete…
Boldog szülinapot!
Csodás dolgokat készítesz, finom ízléssel. Örülök, hogy megtaláltam a blogodat.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

 Újraszalvéta.  Újraszalvéta egybe írva, de csak is azért, mert újra és újra használhatód.  Környezetkímélő, hulladékmentes, higiénikus, frissentartó csomagoló. Ne használjunk többet fóliákat, nejlon zacskókat, szalvétákat.  Én 2019 nyár óta nem vettem szalvétát, fóliát, alufóliát, nejlon zacskót. Itt egy praktikus csomagolóanyag, amit hosszú időn keresztül tudsz használni.  Ismerd meg az újraszalvétát:  - Szendvicsek, uzsonnák, tízóraik csomagolására alkalmas. - Külső oldala: mintás 100% pamut vászon anyag - Másik oldala: PUL anyag, ami környezetbarát, élelmiszerbiztos, frissentartó, könnyen kezelhető, száraz és nedves ruhával letörölhető anyag.  - Tépőzárral záródik.  Válassz a kínálatból, ami nem lesz egyszerű, mert rengeteg szebbnél szebb pamut vászon anyagból készítettem el őket.  Minden korosztálynak ajánlom. 

Újabb Angyallal találkoztam....és hogy mi készül?

Egy újabb Angyallal találkoztam, Nagyon szépen köszönöm Zsuzsinak a könyv másolatát és lemezt is! Nagyon szerettem volna ezt a könyvet...mivel most tanulok horgolni, az alapokat már elsajátítottam, most már csak a trükkök és a gyakorlat vár rám. :) Általában ha megszeretnék valamit tanulni, és érzem hogy van rá egy csöpp kis tehetségem, egyből bele vágok a közepébe...most is ez történt. Ezt a szép kendőt kezdtem el horgolni...igaz én felcseréletem a színeket, de már várom, hogy készen legyen. A könyv is nagyon hasznos, sok kis apróságot tanultam belőle, amire nem is gondoltam első körben. :)))  A kendő innen származik: http://szeretekhorgolni.com/horgolas_mintak/kek-hullam-horgolt-kendo Mintája:

Bevásárló zsák

Újra és újra használható bevásárló ÖKO tasakok, a nejlon zacskók helyett. Pamutvászon és tüll anyagból készültek. Bevásárlás alkalmával vidd magaddal, pékárú, gyümölcs, zöldség, magvak...stb vásárlására alkalmas. A tüll anyagon keresztül pedig látni mit vásároltál így a pénztárnál nem kell kipakolni belőle. Ha ragasztó címkét kell rá tenni, akkor pedig a pamutvászon anyagra ráteheted, otthon meg leveheted róla. Teteje zsinórral összehúzható. Készült hozzá egy tépőzáras összefogató, ezért kis helyen is elfér, akár a táskádban, otthon pedig a fiókban. A szett 3 db-os Nagy: 25x33 cm Közepes: 20x28 cm Kicsi: 15x22 cm Tisztítása: mosógépben, vasalható. Megvásárolható a meska oldalamon: Link: https://www.meska.hu/Shop/index/8651