Születésnapi JÁTÉK!

Két évvel ezelőtt kezdtem el komolyabban a kézművesek világát megismernem és az alkotásimat elkészíteni. 
Rengeteg mindent tanultam, tapasztaltam, és tudom, hogy van még mit tanulnom, és készítenem...mivel nagyon sok ötletem van még. Ezért úgy gondoltam megosztom ezt a boldogságot veletek! Aki megjegyzést hagy itt és a követőm lesz, vagy a facebook-on megosztja az Erikastilus oldalamat és ott is hagy megjegyzést, esetleg mind kettő helyen, az duplán játszik és duplán esélyes az ajándékokért. Igen ajándékok, egyet a blogos követőim közt, egyet a facebook követőim közt sorsolok ki. 


Nyeremények: 

Az első egy ÉN vagyok kozmetikai táska. Miért ÉN? Mert aki ismer tudja, hogy ez ÉN vagyok, fekete, fehér, pöttyös, és kockás...teljesen ERIKA STÍLUSA. :)A második egy új szerelem kezdete....egy vintage stílusú neszesszer és hozzá papír zsebkendőtartó. 
A lényeg: Sorsolás Február 17-én lesz! 
Köszönöm! ErikaStyle

Megjegyzések

Böbe Morzsák üzenete…
Erika! Jelentkezem a játékra! Csodaszép a kozmetikai táska és egyébként minden alkotásod! Isten éltessen, hogy sok hasonló művek születhessenek!Szívesen nézegetem a blogod és már régóta követőd vagyok!
Ilona Lévainé üzenete…
Nagy fejlődésen mentél keresztül! Nagyon szerencsés vagy, hogy egy közösséghez tartozhatsz és sok fogást praktikát meg tudtok beszélni. Gratulálok a sok gyönyörű munkádhoz és az évfordulóhoz. Én is ringbe szállok valamelyik alkotásodért!
napos üzenete…
Szia! ÉN is régóta követlek, s ahogy látom nemsokára a 200-at is eléri a blogkövetők száma, így még egy indok az ünneplésre! Egyébként meg boldog 2. szülinapot!
Igazán szépek a munkáid!
Tímel üzenete…
Követés kipipálva, megjegyzés most pipálva:)
Csodaszép ajándékok, már a lehetőségért is hálás vagyok:)
Nagyon szép a blogod, gratulálok! Én is az elmúlt héten hoztam létre egyet, csak most volt hozzá merszem:) Most viszont feliratkoznék a játékodra. További szép munkákat: Betti
Fáni üzenete…
Érdekes, eddig azt hittem, már régen követőd vagyok, hisz nálam kint vagy az oldalsávba. Most pótoltam a mulasztást. Gyönyörű mind a két nyeremény, de a fekete-fehér gy hajszállal szebb. Úúúúúúúúúúgy szeretném:))
Szilvácska üzenete…
Szia! Örülök, hogy itt lehetek csodaszépek a munkáid.
Szeretnék játszani nálad.
Szilvi
kirszti üzenete…
Kedves Erika!
Bár csak távolról szoktam gyönyörködni az alkotásaidban, mindig megnézem, ha új képek kerülnek fel a blogodra, nagyon tetszik a stílusod és a színhasználatod. Le is csapok a lehetőségre. :) Köszönöm, hogy játszhatok és még sok sok alkotásban gazdag évet kívánok neked!
Moncsi üzenete…
Nagyon boldog szülinapot Erikám!
Láttam honnan indultál és hová érkeztél, és tudom mész még tovább is.
Alkoss még csodaszépeket!
Üdv Moncsi
Banász Erika üzenete…
Kedves Lányok! Köszönöm és Köszönöm a csodálatos mondatokat, nagyon örülök, hogy itt vagytok velem (ez olyan jó!)! :)))) Puszilok Mindenkit! :)))) Erika
ideaartdesigns üzenete…
Kedves Erika! Örülök, hogy élőben is láthatom a csodálatos alkotásaidat, szebb mint a képeken! :) Én ugyan nemrég ismerem a blogodat, de máris odavagyok mindentől ami a kezed alól kerül ki! Ez a kozmetikai táska fenomenális! :) Mint a többiek, én is nagyon szeretném megnyerni... ;) További örömteli alkotást kívánok neked, és sok-sok új ötletet! Puszi, Évi
Cinella üzenete…
Gyönyörűségesen szépséges dolgokat alkotsz. Már sok ötletet merítettem az oldaladról. Remélem még jó sokáig alkotsz, és mutogatsz nekünk.
Szeretnék a játékodra is jelentkezni.
Cinella
BMonica23, Mónika üzenete…
Gratulálok a blogszületésnaphoz és nagyon remélem, hogy még rengeteg mindennel megörvendeztetsz minket az elkövetkezendőkben, nagyon tetszenek a munkáid! Szeretnék jelentkezni a játékodra is, köszönöm a lehetőséget!
Gerti üzenete…
Egytől egyig minden munkád nagyon tetszik, úgyhogy nem szeretnék kimaradni a szülinapi játékból.
Zsimama üzenete…
Gratulálok a blogszülinaphoz!
Minden munkád csodálatosan szép, akárcsak a mostani nyeremények. Nem szeretnék lemaradni a játékról.
Kismaccs üzenete…
Gratula a szülinaphoz!
Mivel nagyon csábítóak a nyeremények, megpróbálkozom.
Mindent elintéztem. :))
Katalins üzenete…
Gratulálok a szülinapodhoz. Mindegyik ajándék nagyon tetszik, úgyhogy próbálkozom.
Editfolt üzenete…
Gratulálok a szülinaphoz és a kitartáshoz. Csodaszépek a munkáid. puszi: Edit
Emőke üzenete…
Szia Erika!
Tudod,hogy szeretem ahogy és amiket varrsz,tisztelettel jelentkeznék a játékodra én is:-)
Emőke
gabus1217_8 üzenete…
Boldog szülinapot!:)

Csodaszépek!:)

FB-n is,és itt is játszom!

Üdv, Gabi
gabus1217_8@hotmail.com
Ilka üzenete…
Boldog szülinapot!
Csodás dolgokat készítesz, finom ízléssel. Örülök, hogy megtaláltam a blogodat.