Ugrás a fő tartalomra

Az elmúlt pár hét eseményei...

...szerintem nem csak én "havazódtam" be, ezalatt a pár hét alatt! :)))) Ami nem baj, legalább lesz mit kipiheni az ünnepekor. :))))) Mik is történtek..., megkedveltem a gomb készítést, közben persze ajándékok és megrendelések alkotásával foglalkoztam, ezért most ez a gombbehúzás, marad januárra.

Jó két hónapja fejembe vettem, hogy nekem is kell, termék kísérőkártya, de sehogy sem boldogultam, segítséget kértem innen, onnan, de nem nagyon kaptam, valamiért ez is titok maradt! Aztán egyszer csak ráéreztem, és megtaláltam azt, ami nekem tetszik. Nagyon tetszenek, már csak jó kis papír kell hozzá, és persze a megfelelő szöveg, összeillesztés, aztán lehet is nyomtatni. Igaz jó kis lyukasztott még nem találtam hozzá, de az is meglesz! :))))) 
A többi képet a "Képeim oldalra" feltettem.


Aztán játék hegyekre jelentkeztem, persze nem sok sikerrel, de Belindánál mindenki nyer alapon, ezt nyertem, bár a karkötőt, csak Belindánál tudjátok megtekinteni, mivel még nem volt alkalmam hordani.


Közben persze ujabb megrendelések, és ajándékok készítésbe teltek a napok. 
Ti tudjátok, hogy mit ajándékoztok a család férfi tagjainak? Na nálam ez mindig nagy problémát jelentett, de most ezt is megoldottam, "pasipárna" a neve. Így készítettem különböző mintázatú párnákat, 4db 40x40 es párna lett abból az anyagból, amit az egyik kedves blogos lánytól Fábiánné Szatmár Gabriellától vettem akciósan. És a párnák:


 A többi képet az "Apróságaim és a Patchwork" oldalaimon megtaláljátok!

Megjegyzések

Böbike üzenete…
Nagyon jó ötlet és mutatós darabok, azok a "pasis párnák" :)
További jó munkát.
Csipkeherceg üzenete…
Tényleg szuper ötlet a "pasi párna" A kísérőkártyák készítése lassan nekem is aktuális lesz. . . boltív fölötti dísz nagyon tetszik:-)) Gratulálok hozzá!
Gabriella üzenete…
Hú!!!! Nagyon szupi lett. Tudtam, hogy valami nagyon ötletes és szép dologgal fogsz előrukkolni, de ez... :)
A piros kiegészítés tényleg különlegessé teszi a párnákat, és kiemeli a többi színt.
Ennek biztosan örülni fognak a szerencsések.
További jó munkát!
Monessa üzenete…
Biztos örülnek majd a fiúk! :)Ezek a kártyák nagyon jól néznek ki! :)Én is régóta töröm a fejem, milyen kártyát kéne csinálni, de még nem találtam meg az igazit. Elkérhetem a címét ennek a blognak amit találtál?
MrsSame üzenete…
Olyan szép és klassz,ötletes dolgokat készítesz. Csak gratulálni tudok hozzájuk. Így tovább és a játékos kedved se add fel,hátha hamarosan szerencsés leszel. :D
Fáni üzenete…
Nagyon szépek amiket készítettél! Ha lehet, én is szeretném a címkés blogelérhetőségét elkérni.
További szép estét
erikastyle üzenete…
Köszönöm Lányok a dicséreteket, nekem is nagy kedvencem mindegyik! :))))

Hyvä Ulla!
Kiitos sanoista! Minä seuraan sinua! :) Terveisin, Erika
Fáni üzenete…
kedves Erika!
Az ünnepek után,ha lesz időd, megosztod velünk a címke blog elérhetőségét?
Kellemes Ünnepeket!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

 Újraszalvéta.  Újraszalvéta egybe írva, de csak is azért, mert újra és újra használhatód.  Környezetkímélő, hulladékmentes, higiénikus, frissentartó csomagoló. Ne használjunk többet fóliákat, nejlon zacskókat, szalvétákat.  Én 2019 nyár óta nem vettem szalvétát, fóliát, alufóliát, nejlon zacskót. Itt egy praktikus csomagolóanyag, amit hosszú időn keresztül tudsz használni.  Ismerd meg az újraszalvétát:  - Szendvicsek, uzsonnák, tízóraik csomagolására alkalmas. - Külső oldala: mintás 100% pamut vászon anyag - Másik oldala: PUL anyag, ami környezetbarát, élelmiszerbiztos, frissentartó, könnyen kezelhető, száraz és nedves ruhával letörölhető anyag.  - Tépőzárral záródik.  Válassz a kínálatból, ami nem lesz egyszerű, mert rengeteg szebbnél szebb pamut vászon anyagból készítettem el őket.  Minden korosztálynak ajánlom. 

Újabb Angyallal találkoztam....és hogy mi készül?

Egy újabb Angyallal találkoztam, Nagyon szépen köszönöm Zsuzsinak a könyv másolatát és lemezt is! Nagyon szerettem volna ezt a könyvet...mivel most tanulok horgolni, az alapokat már elsajátítottam, most már csak a trükkök és a gyakorlat vár rám. :) Általában ha megszeretnék valamit tanulni, és érzem hogy van rá egy csöpp kis tehetségem, egyből bele vágok a közepébe...most is ez történt. Ezt a szép kendőt kezdtem el horgolni...igaz én felcseréletem a színeket, de már várom, hogy készen legyen. A könyv is nagyon hasznos, sok kis apróságot tanultam belőle, amire nem is gondoltam első körben. :)))  A kendő innen származik: http://szeretekhorgolni.com/horgolas_mintak/kek-hullam-horgolt-kendo Mintája:

Bevásárló zsák

Újra és újra használható bevásárló ÖKO tasakok, a nejlon zacskók helyett. Pamutvászon és tüll anyagból készültek. Bevásárlás alkalmával vidd magaddal, pékárú, gyümölcs, zöldség, magvak...stb vásárlására alkalmas. A tüll anyagon keresztül pedig látni mit vásároltál így a pénztárnál nem kell kipakolni belőle. Ha ragasztó címkét kell rá tenni, akkor pedig a pamutvászon anyagra ráteheted, otthon meg leveheted róla. Teteje zsinórral összehúzható. Készült hozzá egy tépőzáras összefogató, ezért kis helyen is elfér, akár a táskádban, otthon pedig a fiókban. A szett 3 db-os Nagy: 25x33 cm Közepes: 20x28 cm Kicsi: 15x22 cm Tisztítása: mosógépben, vasalható. Megvásárolható a meska oldalamon: Link: https://www.meska.hu/Shop/index/8651