Az elmúlt pár hét eseményei...

...szerintem nem csak én "havazódtam" be, ezalatt a pár hét alatt! :)))) Ami nem baj, legalább lesz mit kipiheni az ünnepekor. :))))) Mik is történtek..., megkedveltem a gomb készítést, közben persze ajándékok és megrendelések alkotásával foglalkoztam, ezért most ez a gombbehúzás, marad januárra.

Jó két hónapja fejembe vettem, hogy nekem is kell, termék kísérőkártya, de sehogy sem boldogultam, segítséget kértem innen, onnan, de nem nagyon kaptam, valamiért ez is titok maradt! Aztán egyszer csak ráéreztem, és megtaláltam azt, ami nekem tetszik. Nagyon tetszenek, már csak jó kis papír kell hozzá, és persze a megfelelő szöveg, összeillesztés, aztán lehet is nyomtatni. Igaz jó kis lyukasztott még nem találtam hozzá, de az is meglesz! :))))) 
A többi képet a "Képeim oldalra" feltettem.


Aztán játék hegyekre jelentkeztem, persze nem sok sikerrel, de Belindánál mindenki nyer alapon, ezt nyertem, bár a karkötőt, csak Belindánál tudjátok megtekinteni, mivel még nem volt alkalmam hordani.


Közben persze ujabb megrendelések, és ajándékok készítésbe teltek a napok. 
Ti tudjátok, hogy mit ajándékoztok a család férfi tagjainak? Na nálam ez mindig nagy problémát jelentett, de most ezt is megoldottam, "pasipárna" a neve. Így készítettem különböző mintázatú párnákat, 4db 40x40 es párna lett abból az anyagból, amit az egyik kedves blogos lánytól Fábiánné Szatmár Gabriellától vettem akciósan. És a párnák:


 A többi képet az "Apróságaim és a Patchwork" oldalaimon megtaláljátok!

Megjegyzések

Böbike üzenete…
Nagyon jó ötlet és mutatós darabok, azok a "pasis párnák" :)
További jó munkát.
László Kőteleky üzenete…
Tényleg szuper ötlet a "pasi párna" A kísérőkártyák készítése lassan nekem is aktuális lesz. . . boltív fölötti dísz nagyon tetszik:-)) Gratulálok hozzá!
Gabriella üzenete…
Hú!!!! Nagyon szupi lett. Tudtam, hogy valami nagyon ötletes és szép dologgal fogsz előrukkolni, de ez... :)
A piros kiegészítés tényleg különlegessé teszi a párnákat, és kiemeli a többi színt.
Ennek biztosan örülni fognak a szerencsések.
További jó munkát!
Monessa üzenete…
Biztos örülnek majd a fiúk! :)Ezek a kártyák nagyon jól néznek ki! :)Én is régóta töröm a fejem, milyen kártyát kéne csinálni, de még nem találtam meg az igazit. Elkérhetem a címét ennek a blognak amit találtál?
MrsSame üzenete…
Olyan szép és klassz,ötletes dolgokat készítesz. Csak gratulálni tudok hozzájuk. Így tovább és a játékos kedved se add fel,hátha hamarosan szerencsés leszel. :D
Ulla's Quilt World üzenete…
Hi! Greetings from Finland! Your quilts are so fantastic! It's so nice to find other quilters all around the world! www.quiltworld2.blogspot.com
Yours, Ulla
Fáni üzenete…
Nagyon szépek amiket készítettél! Ha lehet, én is szeretném a címkés blogelérhetőségét elkérni.
További szép estét
Köszönöm Lányok a dicséreteket, nekem is nagy kedvencem mindegyik! :))))

Hyvä Ulla!
Kiitos sanoista! Minä seuraan sinua! :) Terveisin, Erika
Fáni üzenete…
kedves Erika!
Az ünnepek után,ha lesz időd, megosztod velünk a címke blog elérhetőségét?
Kellemes Ünnepeket!