Ugrás a fő tartalomra

Piheni is kell...

...igaz, fájt is a szívem, hogy nem alkottam ma semmit, pedig körben mindenhol, elkezdet alkotások várják, hogy befejezzem. De piheni is kell, péntek este rosszul lettem, és rájöttem, hogy a fáradtságtól szédültem. Ezért ezen a hétvégén pihentem, és nem álltam az asztal mögé, vagyis ez így nem igaz, mert szombaton oda álltam, de csak pár percig, mivel kértem a férjemet, hogy ha meglát az asztal mögött szóljon rám.)))) 
Szólt is! :) 
De! Helyette, kirándultunk Balatonra egy délelőttön, láttam a tél közeledtét, egy kevés havat a fák tövében, és édes őzikéket ugrabugrálni. :) Aztán, hogy délután se unatkozzak, elkezdtem takarítani, pakolászni a filmjeim közt (dvd-ket is gyűjtöm, rengeteg van), amit már hónapok óta tervezgettem, most rend van és tisztaság köztük, sőt még a filmlistám is napra kész lett, és így most egy kis darab "karácsony előtti" takarításon is túl van ez a részlegem. Ahhoz képest, hogy nem alkottam és lelkiismeret furdalásom volt e miatt, Köszönöm, most jól vagyok. :)

Megjegyzések

Amy-kreatív üzenete…
Hidd el, hogy néha tényleg kell a pihenés. Ha nem is konkrétan, de mást csinálsz, és az is jó.
Nézd a jó oldalát! Pihentél, de közben más olyan dolgokat is elintéztél, amiket eddig csak halogattál.
Ugye, azért jó érzés ???
Most megint jöhet a taposómalom... :)))
Amy
Csipkeherceg üzenete…
Igazán megértelek, Hasonló cipőben vagyok én is. . .Rengeteg munkám lenne nekem is. Nálam a pihenés az kulturális volt. Elmentem színházba és megnézem a My Fair lady-t. Nagyon vidám darab volt igazán jót tett nekem:-))Pihenés gyanánt is olyan csináltál amit még élveztél is, amellett hogy szükség is volt rá. Jól tetted hogy a gyűjteményedet tetted rendbe. Szívből remélem hamar újra a régi leszel:-))
krealady üzenete…
Én is túl vagyok már néhány ilyen magamra erőltetett pihenésen. Most mondjuk a kislányom megoldotta. Ő lett rosszul. Így a napunk körülötte forgott. Lázas volt, levert, fáradt. De talán már jobb. Én ezért is nem vállalok már több mindent. És most, a hétvégén, hogy én is le voltam már merülve, és emiatt sresszesebb voltam, inkább a keresztszemeset vettem elő. Az nyugtat:) Ha nem kell időre csinálnom. Most azt a kalendáriumot csináltam, amivel idén úgyse lettem volna kész. Jövőre már meglesz! :) Jövő héten gondolom, ontani fogod a gyönyörűségeket - hiszen talán kicsit feltöltődtél:) Puszi!
agibo üzenete…
A meló megvár!!!!! Tessék magadra odafigyelni! Irgum-burgum! Küldtem energiát. :)
Nagymamis üzenete…
Erika néha bizony pihenni is kell, mert a szervezet az jelez! Téged is figyelmeztetett.......ne legyen lelkiismeret furdalásod, a munka megvár!
Borga üzenete…
Egyetértek az előttem szólókkal!Én is képes vagyok sokszor az éjszaka közepéig dolgozni,vagy,ha lefekszek,akkor is zsong a fejem a sok tervtől,amit meg szeretnék valósítani.De aztán rá kell jöjjek,hogy néha bizony pihenni is kell!Jó lenne,ha nem csak 24 órából állna egy nap!
erikastyle üzenete…
De Drágák vagytok! :) Köszönöm a szavakat és a biztatást, nagyon jól esnek, lelket melengetőek! :))) De még mindég nem érzem magam olyan hű de jól, csak remélni tudom, hogy hamarosan, hű de jól fogom érezni magam! Puszi Mindenkinek! Erika

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

 Újraszalvéta.  Újraszalvéta egybe írva, de csak is azért, mert újra és újra használhatód.  Környezetkímélő, hulladékmentes, higiénikus, frissentartó csomagoló. Ne használjunk többet fóliákat, nejlon zacskókat, szalvétákat.  Én 2019 nyár óta nem vettem szalvétát, fóliát, alufóliát, nejlon zacskót. Itt egy praktikus csomagolóanyag, amit hosszú időn keresztül tudsz használni.  Ismerd meg az újraszalvétát:  - Szendvicsek, uzsonnák, tízóraik csomagolására alkalmas. - Külső oldala: mintás 100% pamut vászon anyag - Másik oldala: PUL anyag, ami környezetbarát, élelmiszerbiztos, frissentartó, könnyen kezelhető, száraz és nedves ruhával letörölhető anyag.  - Tépőzárral záródik.  Válassz a kínálatból, ami nem lesz egyszerű, mert rengeteg szebbnél szebb pamut vászon anyagból készítettem el őket.  Minden korosztálynak ajánlom. 

Újabb Angyallal találkoztam....és hogy mi készül?

Egy újabb Angyallal találkoztam, Nagyon szépen köszönöm Zsuzsinak a könyv másolatát és lemezt is! Nagyon szerettem volna ezt a könyvet...mivel most tanulok horgolni, az alapokat már elsajátítottam, most már csak a trükkök és a gyakorlat vár rám. :) Általában ha megszeretnék valamit tanulni, és érzem hogy van rá egy csöpp kis tehetségem, egyből bele vágok a közepébe...most is ez történt. Ezt a szép kendőt kezdtem el horgolni...igaz én felcseréletem a színeket, de már várom, hogy készen legyen. A könyv is nagyon hasznos, sok kis apróságot tanultam belőle, amire nem is gondoltam első körben. :)))  A kendő innen származik: http://szeretekhorgolni.com/horgolas_mintak/kek-hullam-horgolt-kendo Mintája:

Bevásárló zsák

Újra és újra használható bevásárló ÖKO tasakok, a nejlon zacskók helyett. Pamutvászon és tüll anyagból készültek. Bevásárlás alkalmával vidd magaddal, pékárú, gyümölcs, zöldség, magvak...stb vásárlására alkalmas. A tüll anyagon keresztül pedig látni mit vásároltál így a pénztárnál nem kell kipakolni belőle. Ha ragasztó címkét kell rá tenni, akkor pedig a pamutvászon anyagra ráteheted, otthon meg leveheted róla. Teteje zsinórral összehúzható. Készült hozzá egy tépőzáras összefogató, ezért kis helyen is elfér, akár a táskádban, otthon pedig a fiókban. A szett 3 db-os Nagy: 25x33 cm Közepes: 20x28 cm Kicsi: 15x22 cm Tisztítása: mosógépben, vasalható. Megvásárolható a meska oldalamon: Link: https://www.meska.hu/Shop/index/8651