Ugrás a fő tartalomra

18. Születésnap

18. születésnapja van ma az én "kicsi" fiamnak, Rolandnak! Ebből az alkalomból, ma délután leültem és az összes fényképet, amin rajta van (és az nem kevés!) beszkennelem, (persze a mai délután és este ehhez kevés lesz) és készítek egy lemezt is a fényképekből. 
Hát nem is tudom, kinek jelentősebb ez a nap, neki vagy nekünk! 
Ahogy nézegettem a fényképeket (és itt hálát adok, annak az embernek, embereknek, akik feltalálta ezt a masinát), sok sok emléket idéz fel, hol kezdtük el az életet együtt, és hogy most hol tartunk. Gyulával, férjemmel jókat mosolygunk egy-egy kép láttán. 
De jó is volt, mikor még olyan pici volt, aztán de jó is volt mikor már nagyobb lett, és de jó, hogy most van egy "kicsi" 18 éves fiam. Hú de öregszik! :)))) 

1993. 18 éve: 

és 2011. 18 évesen: 


18 éve minden szülinapon feldíszítem az egész lakást, (pár éve a mi szobánkat már nem, mivel éjszaka amikor  egy két lufi kidurrant, hát nem kellemes érzés erre felriadni) ezért maradt mára csak Roli szobája. Szülinapi zászlók, lufi hegyek, és minden évben kitaláltam valami pluszt. Egyik évben, minden hová, apró cetlire felírtam, hogy boldog szülinapot, és kiragasztottam a tükörre, még az illemhelyre is, a szekrények belsejébe, fiókokba, minden olyan lehetséges helyre, amit tudtam, hogy felfedezi. A másik évben, mikor suliba ment, szintén apró papírokra felírtam, és a cipőjétől fogva, a tornazsákjáig, a tolltartóba, a zsebeibe, a füzeteibe tele raktam éjjel, hát volt nagy kiakadás a huszadik cetli után, de tudtam, hogy tetszik neki. Hát azt hiszem ezeket sem fogja soha elfelejteni! :) Boldog Születésnapot "kicsi" Roland!

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Boldog születésnapot a kis-nagy fiadnak!
Szerintem a 18.születésnap mindenképp jelentős esemény-hiszen nagykorú lett,és nektek is hiszen a ti fiatok,a cetlik figyelmességgel árulkodnak rólad és szeretettel fog visszaemlékezni ezekre mikor majd neki is családja lesz már!:-)Kellemes fénykép nézegetést-emlékezést!:-)
Emőke
Unknown üzenete…
Bizony, csak Ő öregszik! Tündérség volt és most óriási és még mindig szép és bizonyára szúrós tini. Boldog szülinapot Neki!
Horváth Emerencia üzenete…
Boldog születésnapot!
Kriszty üzenete…
Nagyon boldog szülinapot kívánok a fiatalembernek!
Bizony a fénykép nézegetés nagyszerű dolog! Sok szép emlék előjön, és jókat mosolygunk rakta. Vagy épp sírdogálunk, de mindenképp felidéz fontos pillanatokat.
Polly üzenete…
Boldog születésnapot kívánok a fiadnak!
Ana Kroetz üzenete…
Boldog születésnapot!
Kisses,Ana
erikastyle üzenete…
Jaj, de aranyosak vagytok! :) Köszönöm szépen, Roli nevében is! :)))

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

 Újraszalvéta.  Újraszalvéta egybe írva, de csak is azért, mert újra és újra használhatód.  Környezetkímélő, hulladékmentes, higiénikus, frissentartó csomagoló. Ne használjunk többet fóliákat, nejlon zacskókat, szalvétákat.  Én 2019 nyár óta nem vettem szalvétát, fóliát, alufóliát, nejlon zacskót. Itt egy praktikus csomagolóanyag, amit hosszú időn keresztül tudsz használni.  Ismerd meg az újraszalvétát:  - Szendvicsek, uzsonnák, tízóraik csomagolására alkalmas. - Külső oldala: mintás 100% pamut vászon anyag - Másik oldala: PUL anyag, ami környezetbarát, élelmiszerbiztos, frissentartó, könnyen kezelhető, száraz és nedves ruhával letörölhető anyag.  - Tépőzárral záródik.  Válassz a kínálatból, ami nem lesz egyszerű, mert rengeteg szebbnél szebb pamut vászon anyagból készítettem el őket.  Minden korosztálynak ajánlom. 

Újabb Angyallal találkoztam....és hogy mi készül?

Egy újabb Angyallal találkoztam, Nagyon szépen köszönöm Zsuzsinak a könyv másolatát és lemezt is! Nagyon szerettem volna ezt a könyvet...mivel most tanulok horgolni, az alapokat már elsajátítottam, most már csak a trükkök és a gyakorlat vár rám. :) Általában ha megszeretnék valamit tanulni, és érzem hogy van rá egy csöpp kis tehetségem, egyből bele vágok a közepébe...most is ez történt. Ezt a szép kendőt kezdtem el horgolni...igaz én felcseréletem a színeket, de már várom, hogy készen legyen. A könyv is nagyon hasznos, sok kis apróságot tanultam belőle, amire nem is gondoltam első körben. :)))  A kendő innen származik: http://szeretekhorgolni.com/horgolas_mintak/kek-hullam-horgolt-kendo Mintája:

Bevásárló zsák

Újra és újra használható bevásárló ÖKO tasakok, a nejlon zacskók helyett. Pamutvászon és tüll anyagból készültek. Bevásárlás alkalmával vidd magaddal, pékárú, gyümölcs, zöldség, magvak...stb vásárlására alkalmas. A tüll anyagon keresztül pedig látni mit vásároltál így a pénztárnál nem kell kipakolni belőle. Ha ragasztó címkét kell rá tenni, akkor pedig a pamutvászon anyagra ráteheted, otthon meg leveheted róla. Teteje zsinórral összehúzható. Készült hozzá egy tépőzáras összefogató, ezért kis helyen is elfér, akár a táskádban, otthon pedig a fiókban. A szett 3 db-os Nagy: 25x33 cm Közepes: 20x28 cm Kicsi: 15x22 cm Tisztítása: mosógépben, vasalható. Megvásárolható a meska oldalamon: Link: https://www.meska.hu/Shop/index/8651