18. Születésnap

18. születésnapja van ma az én "kicsi" fiamnak, Rolandnak! Ebből az alkalomból, ma délután leültem és az összes fényképet, amin rajta van (és az nem kevés!) beszkennelem, (persze a mai délután és este ehhez kevés lesz) és készítek egy lemezt is a fényképekből. 
Hát nem is tudom, kinek jelentősebb ez a nap, neki vagy nekünk! 
Ahogy nézegettem a fényképeket (és itt hálát adok, annak az embernek, embereknek, akik feltalálta ezt a masinát), sok sok emléket idéz fel, hol kezdtük el az életet együtt, és hogy most hol tartunk. Gyulával, férjemmel jókat mosolygunk egy-egy kép láttán. 
De jó is volt, mikor még olyan pici volt, aztán de jó is volt mikor már nagyobb lett, és de jó, hogy most van egy "kicsi" 18 éves fiam. Hú de öregszik! :)))) 

1993. 18 éve: 

és 2011. 18 évesen: 


18 éve minden szülinapon feldíszítem az egész lakást, (pár éve a mi szobánkat már nem, mivel éjszaka amikor  egy két lufi kidurrant, hát nem kellemes érzés erre felriadni) ezért maradt mára csak Roli szobája. Szülinapi zászlók, lufi hegyek, és minden évben kitaláltam valami pluszt. Egyik évben, minden hová, apró cetlire felírtam, hogy boldog szülinapot, és kiragasztottam a tükörre, még az illemhelyre is, a szekrények belsejébe, fiókokba, minden olyan lehetséges helyre, amit tudtam, hogy felfedezi. A másik évben, mikor suliba ment, szintén apró papírokra felírtam, és a cipőjétől fogva, a tornazsákjáig, a tolltartóba, a zsebeibe, a füzeteibe tele raktam éjjel, hát volt nagy kiakadás a huszadik cetli után, de tudtam, hogy tetszik neki. Hát azt hiszem ezeket sem fogja soha elfelejteni! :) Boldog Születésnapot "kicsi" Roland!

Megjegyzések

The E.Art üzenete…
Boldog születésnapot a kis-nagy fiadnak!
Szerintem a 18.születésnap mindenképp jelentős esemény-hiszen nagykorú lett,és nektek is hiszen a ti fiatok,a cetlik figyelmességgel árulkodnak rólad és szeretettel fog visszaemlékezni ezekre mikor majd neki is családja lesz már!:-)Kellemes fénykép nézegetést-emlékezést!:-)
Emőke
Beáta üzenete…
Bizony, csak Ő öregszik! Tündérség volt és most óriási és még mindig szép és bizonyára szúrós tini. Boldog szülinapot Neki!
Horváth Emerencia üzenete…
Boldog születésnapot!
Kriszty üzenete…
Nagyon boldog szülinapot kívánok a fiatalembernek!
Bizony a fénykép nézegetés nagyszerű dolog! Sok szép emlék előjön, és jókat mosolygunk rakta. Vagy épp sírdogálunk, de mindenképp felidéz fontos pillanatokat.
Polly üzenete…
Boldog születésnapot kívánok a fiadnak!
Ana Kroetz üzenete…
Boldog születésnapot!
Kisses,Ana
Jaj, de aranyosak vagytok! :) Köszönöm szépen, Roli nevében is! :)))