Ugrás a fő tartalomra

 Újraszalvéta. 

Újraszalvéta egybe írva, de csak is azért, mert újra és újra használhatód. 

Környezetkímélő, hulladékmentes, higiénikus, frissentartó csomagoló. Ne használjunk többet fóliákat, nejlon zacskókat, szalvétákat. 

Én 2019 nyár óta nem vettem szalvétát, fóliát, alufóliát, nejlon zacskót. Itt egy praktikus csomagolóanyag, amit hosszú időn keresztül tudsz használni. 

Ismerd meg az újraszalvétát: 

- Szendvicsek, uzsonnák, tízóraik csomagolására alkalmas.

- Külső oldala: mintás 100% pamut vászon anyag

- Másik oldala: PUL anyag, ami környezetbarát, élelmiszerbiztos, frissentartó, könnyen kezelhető, száraz és nedves ruhával letörölhető anyag. 

- Tépőzárral záródik. 

Válassz a kínálatból, ami nem lesz egyszerű, mert rengeteg szebbnél szebb pamut vászon anyagból készítettem el őket. 

Minden korosztálynak ajánlom. Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Sneck zsák

Újra és újra használható, kitörölhető, uzsonnás tasak, egy nagyobb és egy kisebb tasakból áll ez a szett. Gyümölcsnek, szendvicsnek, pogácsának, keksznek, rágcsának. Pékségbe is viheted magaddal. Anyaga: kívül 100% pamutvászon Belül: vízlepergető, kitörölhető PUL anyag Méretek: nagyobb 18x18 cm, kisebb: 14x13 cm Tisztítása: Alacsony hőfokon ajánlott mosni, öblítőt lehetőség szerint ne használjunk. Vasalás, kis hőfokon a vászon oldal felől. Szárítógépbe kérlek, ne tedd! Megvásárolható a meska oldalamon: Link: https://www.meska.hu/Shop/index/8651

Újabb Angyallal találkoztam....és hogy mi készül?

Egy újabb Angyallal találkoztam, Nagyon szépen köszönöm Zsuzsinak a könyv másolatát és lemezt is! Nagyon szerettem volna ezt a könyvet...mivel most tanulok horgolni, az alapokat már elsajátítottam, most már csak a trükkök és a gyakorlat vár rám. :) Általában ha megszeretnék valamit tanulni, és érzem hogy van rá egy csöpp kis tehetségem, egyből bele vágok a közepébe...most is ez történt. Ezt a szép kendőt kezdtem el horgolni...igaz én felcseréletem a színeket, de már várom, hogy készen legyen. A könyv is nagyon hasznos, sok kis apróságot tanultam belőle, amire nem is gondoltam első körben. :)))  A kendő innen származik: http://szeretekhorgolni.com/horgolas_mintak/kek-hullam-horgolt-kendo Mintája: