Újra...

...itthon. Eddig is itthon voltam Magyarországon, Dunaújvárosban ugyanabban az utcában mint tavasszal, de most kicsit másképpen. Főállásom miatt nem sok, sőt elég kevés időm maradt alkotni, varrni, kreatívkodni. Sok-sok ötletem maradt megvalósítatlanul, de ahogy lesz időm biztos feltárom, addig is megpróbálok a lehető legtöbbet itt is lenni. Amit nagyon szeretnék megmutatni és nagyon büszke vagyok az nem más mint az új nyári táskám, jó hogy még azt írhatom, hogy az idei nyári nem pedig a tavalyi, mert pár nap és azt fogom, azt kell majd írnom, hogy ...ez tavaly volt! :) 
Vászon táska bordóban, zsinórral, nem kicsi de nem is nagy a táska mérete. Nagyon jó volt egész nyáron hordani, kényelmes, mivel belülre mind a két oldalra hatalmas plusz zsebeket tettem.


Zöldben is elkészítettem, mivel imádom a zöld színt, de ezt elkérték megvették. ez van...két táskát egyszerre úgysem hordhatok. :)  Egyenlőre ennyi...ha lesz holnap időm megmutatom, hogy mit horgoltam a nyáron. :) További szép napokat kívánok! Banász Erika


Megjegyzések