Mostanság....

....őrlődök, rendesen, mivel új munkahelyem van, és így egyre kevesebb időm van varrni, tervezni. Új még ez az egész helyzet, és így nehezen osztom be az időmet....de terveim, ettől függetlenül mindig vannak. 
 Az elmúlt hónapban minden hétvégét vásározással töltöttem...pár kép róluk....nem volt rossz, sőt néha nagyon is jó volt, de az biztos, hogy akik ebből élnek meg....nekik, minden tiszteletem! Hajnalban kelni, rossz esetben asztalt, sátrat, széket és minden más magával cipelni, figyelni az időjárásra, ha meleg van, vagy ha fúj....és arról már nem is beszélek milyen anyagi háttérrel kell rendelkezni ahhoz, hogy bekerülj valahová, váltópénzt vinni magaddal....és akkor még nem is biztos, hogy a vásáron egyedül leszel e a termékeiddel, és nem lesz konkurenciád...hát nagyon nem mindegy. Nem irigylem őket! 
 Bár én élveztem minden pillanatát, még a hajnali kelést is, az utazást, a kipakolást is. Igaz néha káromkodtam, hogy miért is kell nekem ilyen korán felkelnem, mikor hétvége van és aludhatnék...élveztem,  ...élveztem, hogy az emberek megcsodálták a termékeimet, dicsérték és megvásárolták őket. De nekem nem ebből kell megélnem...és ez a nem mindegy! Ettől függetlenül, mostanában, nem fogok tudni eljárni, először is igazodnom kell a főállásomhoz, és majd utána meglátjuk! Hogy hiányzik e? Igen, hiányzik...jó lenne, ha ebből meglehetne élni, és úgy osztanám be az időmet, ahogy én szeretném. Annyi mindent kiszeretnék még próbálni, annyi mindent szeretnék még megtanulni...néha úgy érzem, soha nem lesz ennek vége, nem tudok megállni, és betudni, hogy na jó ezt megtanultam és itt a vége. Hajt valami, még hulla fáradtan is hajt, és jár az eszem, hogy hozzam össze, hogy jó legyen! Vagyis nem adom fel, csak kicsit lelassultam, átmentem csigabigává! :) 


Megjegyzések

BORI üzenete…
Szívesen olvasgatom blogodat!
További sok sikert a varrásban és az új munkádban. :)
Banász Erika üzenete…
De Drága vagy Bori! :) Köszönöm szépen! :))))
Edit üzenete…
Szia Erika!
Egyetértek Veled bizony jó lenne ha a kreatív tevékenységünkből meg lehetne élni! azt hiszen nem sokan élnek meg belőle... Nagyon szépek a munkáid mindig megcsodálom őket!
További sok sikert kívánok!
Edit
Edit üzenete…
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Banász Erika üzenete…
Kedves Edit! Nagyon, nagyon köszönöm a szavaidat! :)
Beáta Tüzes üzenete…
Én is piacra járok szombatonként.
Nem régen, de képtelen vagyok nyomon követni a bevételeimet, ugyanis öröm a sok dícséret mellett a bevétel, de olyan lelkes vagyok, hogy dupla annyit költök alapanyagokra. Nem is tudom miért csinálom....
Jó is, illetve csak jó, de nem könnyű.