Új anyagokat...

....általában a netről rendelek, de egy évben egyszer férjemmel felmegyünk Budapestre, és személyesen veszem szemügyre a csoda szép anyagokat. Most is sikerült szebbnél szebbeket vásárolnom. Megállapítottam, hogy ennek a mennyiségnek az ötszörösét is eltudtam volna hozni, ha valaki támogatná Erika alapítványát. :) Már be vannak avatva, ki vannak vasalva, komolyan mondom, öt órán keresztül vasaltam, és a jobb kezemen három helyen gyulladás is keletkezett. Ma alig tudtam a jobb kezemet használni...de megérte! :) Vannak köztük számomra is újak és olyanok is amik mindig kellenek. 

Így már kezd szépen megtelni a szekrénykém:


Megjegyzések

ManóMérce üzenete…
Csodaszépek...
kfkati üzenete…
Szia Erika!
Egy ideje szeretnék fehér alapon fekete mintás anyagokat venni, de nem igen találok kedvemre valót. Megmondanád hol vetted őket? Előre is köszönöm Kati.
Banász Erika üzenete…
Kati! Budapesten a Cserhegyiéknél vettem. Hunyadi utca 40.
Marcsi és Ági üzenete…
Jaj, jaj... az új és üres szekrény veszélyes üzem!! Hip-hopp megtelik, sőt, kívánja, hogy megtöltsd, majd a beszerzési ceremóniát nem igazán lehet abbahagyni :-( A fekete-fehér kollekcióra rábuktam én is, már írok is a "textil szatírnak"!
Az új blog arculatod nekem nagyon tetszik!:-))
Ági
Banász Erika üzenete…
Kedves Ági! Köszönöm szépen! Hú de tudtam volna még egy csomó anyagot venni a "szatírnál" :))). Van még egy csomó fekete-fehér anyaga is ezeken kívül. Rajta ne fogd vissza Magad! :)))