Újabb Angyallal találkoztam....és hogy mi készül?

Egy újabb Angyallal találkoztam, Nagyon szépen köszönöm Zsuzsinak a könyv másolatát és lemezt is!
Nagyon szerettem volna ezt a könyvet...mivel most tanulok horgolni, az alapokat már elsajátítottam, most már csak a trükkök és a gyakorlat vár rám. :)
Általában ha megszeretnék valamit tanulni, és érzem hogy van rá egy csöpp kis tehetségem, egyből bele vágok a közepébe...most is ez történt. Ezt a szép kendőt kezdtem el horgolni...igaz én felcseréletem a színeket, de már várom, hogy készen legyen. A könyv is nagyon hasznos, sok kis apróságot tanultam belőle, amire nem is gondoltam első körben. :))) 

Megjegyzések

Szia Erika!

Nagyon szép a kendő, jó, hogy megszerezted a könyvet. A horgolás nekem sem az erősségem, pedig szép dolgokat lehet készíteni. Majd mutasd meg, ha elkészültél!

Üdv: Betti
Gerti üzenete…
Gyönyörű! Kíváncsian várom a tiedet is !...és egyszer az elkészítését talán megosztod a titkaidban ...? Nagyon nagy örömet szereznél vele.
Banász Erika üzenete…
Köszönöm szépen!

Gerti! Feltettem ide! Nagyon szeretem készíteni! :)
Gerti üzenete…
Köszönöm! Illetve köszönjük, mert szerintem mások is nagyon örülnek neki ! Már csak neki kell állni.
Ilka üzenete…
Nagyon szép lett! Ügyes vagy, hogy kezdőként ilyen csodásra sikerült! Én még gyerekkoromban tanultam meg horgolni, nagyon sokat horgoltam, de mióta gyöngyözök, szinte elő sem kerül pedig, csodás dolgokat lehet kézsíteni!
Banász Erika üzenete…
Kedves Ilka!
Nem, nem, ezt nem én készítettem! Az enyém még készül! :))) Ez csak a minta! :)
Üdv: ErikaStyle