Hátfájás pozítivan...a gyógyulás.

Ezt most kimondottan Kedves blogos ismerőseimnek Katának és Áginak ajánlom...de mindenki másnak is akinek fáj a háta a sok üléstől, vagy a karja...tapasztalatomat megosztom veletek. 

Előzmények, nagyon fájt a hátam, majd leakart szakadni, minden nap amikor munka után hazaértem, az első az volt, hogy egy jó órán át feküdnöm kellett, aztán tudtam csak neki állni az itthoni teendőknek. A jobb felső karom és vállam annyira fájt, hogy nem tudtam felemelni, ezért az öltözködés, és a fésülködést nem tudtam egyedül megoldani, csak segítséggel. 
Voltam orvosnál...de semmi értelme nem volt! 
 Egy közeli ismerősöm (akit most nem neveznék meg, mert hátha olvassa a blogomat) ajánlotta, hogy menjek el az ő gyógymasszőzéhez, voltam nála kétszer is, de aztán nem menetem többet, mert másnap rendszerint begyulladt a hátam, és 39 fokos lázam lett. Ajánlott egy gyógyszert ...Brexin, hogy írassam fel a körzeti orvosommal és két hétig szedjem. Na most a rossz tapasztalatok miatt...igaz felírattam, és kiváltottam a gyógyszert...de nem mertem beszedni mind, csak párat szedtem naponta és vártam a hatást, de semmi nem történt, ezért nem szedtem tovább. Nemrégibben a közeli ismerősömmel beszélgettünk, és mesélte, hogy ő beszedte a gyógyszert, két hétig, minden nap, két szemet szedett belőle...és nagyon jól van.
 Na gondoltam, .... ha ő életben maradt, :) nem láttam nála külső-belső károsodást :) ...beszedem én is.
Kerestem egy másik gyógymasszőzt és minden héten elmentem hozzá egy-egy órára...közben elkezdtem szedni a gyógyszert. 
(hozzá teszem nem vagyok gyógyszeres, semmilyen gyógyszert nem szedek, és ha kell szednem nagyon óvatosan és nagyon ritkán nyúlok hozzá.)
Közben, férjemmel egyeztetve, gyors ágy csere, matraccal együtt. Hát, furcsa volt eleinte az új egészséges matracon aludni, de még mindég fájtam, igaz nem annyira mint az elején. Aztán rájöttünk, lehet hogy párnát is kell cserélni, lecseréltük az enyémet....Imádom! Ezt a párnát használom! Mivel én forgolódós típus vagyok, kell hogy nagy párnám legyen, igaz ez nem óriási...de bevált. Imádom! 

Na már most négy hét után elmondhatom, hogy jól vagyok, nagyon!...és nagyon ritkán érzem, hogy fáj a karom vagy a hátam. Simán öltözködök, fésülködök, meg sem érzem. A gyógymasszőz szerint a Brexin tabletta, megszünteti a testben lévő gyulladást legyen az bármerre. (De ne várd azonnal a hatást, mert az nem jön, csak két hét után) A masszírozással meg kívülről segített. Gondolom az ágy és a párna csere is a segítségemre volt. Most perpillanat 98 %-os a jólétem...és ezért osztom meg veletek! Hátha valakinek segítségére lehetek vele! Annyit még elárulok, hogy a jobb karom kb. 8 éve fáj folyamatosan, csak most lett, hogy ennyire eldurvult a helyzet. Ha én ezt tudom! :) Nem tudtam...de most már jól vagyok! :))) 
Kívánom mindenkinek, hogy ha kipróbálja, ő is járjon így! :) 
Puszi Katának és Áginak!

 

Megjegyzések

Marcsi és Ági üzenete…
Még mindig nem jutottam el a matracvásárlásig. Pedig tudom, hogy milyen ostoba vagyok, hogy mindenre szánok időt, csak az egészségemre nem. Szívből örülök, hogy jobban vagy, Te tettél is érte!!! De most aztán megfogadtam, hogy július lesz az új matracom hónapja. Köszönöm, hogy megosztottad az információkat, remélem pár hónap múlva én is hasonló bejegyzést írhatok.

Ági