Egy héte már...

...hogy megérkezett az új családtagunk, ágy és matrac formájában. :) Még nincs neve, (ha valaminek nagyon örülök, legyen az akár milyen műszaki cikk, vagy bútor hajlamos vagyok nevet adni neki :) ) de már bizonyított...nagyon jóóóóóóóóóóóóóó! 
Na kezdem az elején, meghozták, és hanyatt estem...össze...kellett...szerelni, (!!!) (az agyamat majd el dobtam) darabokra volt szét szedve. Azt tudtam, hogy nekem van egy kis műszaki vénám, és ha oda figyelek rendesen, nő létemre összerakok bármit, persze csak akkor, ha meg van hozzá a megfelelő leírás...de a fiúkban már nem voltam ilyen biztos, mint magamban. Hála ... erős fiúkkal (férjem és a fiam) vagyok körbe véve, így pillanatok alatt csekély 3 és fél óra alatt össze raktuk az ágyat, sőt a két darab ágyneműtartót is...én magam vezényeltem le az összerakást...sőt még egy halom kis szeget is szegeltem (szigorúan) ülve. Nagyon élveztem! Aztán jött a matrac, egyben egy darab 180 x 200cm matrac feltétele az ágyra...feltétele! Feldobása! :) Gyönyörű, szép, és óriási az ágy...háromszor végig tudok rajta gurulni...kipróbáltam. :)
Egy hét után elmondhatom, a bal oldalam teljes probléma mentes...nem fájok. Egyedül a jobb oldali karom az, ami nem akar sehogy sem gyógyulni. De már végig alszom az éjszakákat...és ez már jó hír! :) 

Készítettem pár képet, amikor az ágyat meghozták, ezen nem látszik a két darab ágynemű tartó, és kész eredményről is hamarosan teszek fel képet. De a lényeg...még egy ágy összerakásához is kell olló! :)))) Köszönöm Lányok a sok-sok hozzászólást, megjegyzést, nagyon jól esett, és sok ötletet kaptam tőletek! :)

Megjegyzések

Marcsi és Ági üzenete…
Na most már tudni akarom, hogy miféle ágy ez, mert egy hete csak nyögök derékban :-( Eljutottam addig a pontig, hogy tutira matracot kell cserélnem. És ha másnak nem fáj tőle, akkor talán nekem sem fog ...:-))
Ági
Banász Erika üzenete…
Kedves Ági! Küldök majd írást a matracról, nagyon jó! :))) Én élvezném, de olyan keveset fekszem rajta, állandóan dolgozok. Puszi! Erika