Szellemkép...és a kedvenceim

Itt vagyok...de lehet hogy csak szellemképemet látják -mondja a családom, alig vagyok otthon annyi munkám van főállásomban, ráadásul, rendszeresen el vagyok csúszva az otthoni rendelésekkel. Ismerőseim, nagyon érdeklődnek, hogy na mi lesz már, mit fogok karácsonyra készíteni. Hát most pár képet mutatok, miket készítek télapóra, és karácsonyra, akár saját részre, akár ajándékozásra. 
És még nincs vége...! :)))

Egyik nagy kedvencem a kis kesztyűk...


de, most a nagy szerelem ez a csizma, amibe akár egy tábla csokit, vagy parfümöt belehet tenni, Vagyis nem nagy, de ebből még készítek nagyobbat is. Ha nem ajándékozzuk el, akkor dekorációnak is nagyon aranyos.


Ez pedig egy 40 x 40 párna, középen ez a csudi szép téli kép, ami 20 x 20 cm-es. Fehér plüss anyagból van a széle körben és a párna hátulja. MÁS!
Rita szülinapi játékának I. fordulójában, egy csoport társam nem tudta meg küldeni nyáron a szülinapomra az ajándékomat, most megkaptam, postán küldte, és nagyon tetszik. Török Anitától kaptam! Köszönöm Anita nagyon örülök mindennek. :)))) 


További szép estét! 
Üdv: ErikaStyle

Megjegyzések

Borga üzenete…
Azok a kis kesztyűk...!!!Nagyon cukik!:)
Zsimama üzenete…
Nagyon klasszak azok a kis kesztyűk és tüneményes a csizma. Miből készítetted őket? Filcből?
További jó öltögetést kívánok: Erzsi
Banász Erika üzenete…
Köszönöm Lányok! :)
Erzsike! Nem filcből, hanem plüssből készítem, ezért nagyon finom puha. Én is nagyon imádom, és elkészíteni sem nehéz. :)))