Tilda sapka...

...nem Tildás anyagból! :))) Aki ismer tudja...nekem "kockás" a világ! :) 
Mint mindig, minden új alkotásomnál, jó pár hét mire eljuttok oda, hogy el is készítsem. Tegnap eljött a nap, hogy a szabásmintát elkészítsem, ma meg is varrtam, pedig fáradt vagyok, rendelésem is van, de nagyon kíváncsi voltam, hogy el tudom e készíteni. El készítettem, és imádom, most is rajtam van! :))))

Tilda Sapka

Megjegyzések

Ili ( Hugi ) üzenete…
Cuki vagy benne!
krealady üzenete…
No, gratulálok! Én még mindig nem jutottam el eddig! Bonyolult volt? Változtattál bármin is az anyagon kívül? Jó úgy, ahogy van, viselhető? Nem kéne valahol hozzá nyúlni, hogy még jobb legyen? Biztos vagyok benne, hogy egyszer nálam is eljön az idő! Ügyi vagy! :)
Banász Erika üzenete…
Drága Hugi! Köszönöm! :)))

Drága Ildikó! Köszike, már egy éve tervezzük, hogy lekészítjük. Tőled kaptam a mintát, köszönöm! :) Nem bonyolult az elkészítése, igaz a varráskor azért figyelni kell, majd rájössz. Ajánlom először készítsd el olyan anyagból amit nem sajnálsz.Viselhető, én eggyel többet szabtam ki, (valószínű nagy a fejem :))) )de utána még lehet vágni belőle. Ha azt szeretnénk, hogy a fülünket is takarja egy kicsit, akkor az alsó részt mélyebben kell szabni. Készítsd el, nem bánod meg! Én nagyon örültem tegnap este, amikor elkészült. :)))
Puszi Lányok! :)))
Ana Kroetz üzenete…
Very cute!
Kisses, Ana
sutacica üzenete…
Szia Erika!

Nagyon szuper a sapid!! Egyszerre elegáns, vagány nőcis, pont amilyen Te is vagy!! Szuper jóóóó!!
Banász Erika üzenete…
Drága Sutacica! KÖSZÖNÖM!!!! :)))) Egyedül te meg én vagyunk ezen a véleményen. Az összes ismerősömnek nem tetszik, és állítják, hogy nem áll jól nekem. Ami nem nagyon érdekkel, csak mosolygok rajtuk, nekem akkor is tetszik, és oda vagyok érte! :)))
Puszi! Erika