Minden rosszban van valami jó...

...ami jó, hogy új édes otthonos textilszívecskéket készítettem több színben is. Nekem a natúr jön be, de a többi is nagyon tetszik. :))) 

Le voltam törve a napokban...sok minden nem úgy történt ahogy szerettem volna...amit tud az ember, ha tervezz, de a tény, hogy a vágólapom és vágókésem tönkre ment, de rendesen. Annak idején, még kezdő koromban nem tudtam, hogy melyik (márkát) szerszámot érdemes megvenni, amit adtak azt vettem meg. Ma már többet tudok róla, így hát nagy kutatásba kezdtem a neten, hogy tudnám a legjobbat a legolcsóbban megvásárolni. Úgy örülök neki, hogy nem kapkodtam el...hosszú lenne el mesélnem a történetet, de a lényeg, ha valaki itt lakik Dunaújvárosban, vagy a környékén és szüksége lesz ilyen eszközre, bátran ajánlom a Kemi-Ker Kft-t, nagyon jó áron betudták nekem szerezni. Olcsóbb mint a varrós boltokban, és postaköltség sincs. 


Mivel gyógyítja lelkét egy nő?...hát vásárlással! :)) Gondolom nem vagyok vele egyedül...apróság, de úgy örülök neki! Tescóban a papír írószereknél találtam rá, erre a három emeletes dobozra, és nem is volt drága. Volt rózsaszínű (Barbis), és ez a kék (Verdás), a matricákat szépen leszedtem róla, és máris bepakoltam. Imádom! :)))


Megjegyzések