Szülinapi játék...Rita kezdeményezésére 1.

Majdnem egy évvel ezelőtt beléptem Rita játékára. 
15 ember 1 csoportban, 14 ajándékot küldesz, majd én is 14 ajándékot kapok.
Addig amíg nem Te vagy a szülinapos, addig nem is nagyon tudod átérezni, hogy mennyire jó az amikor látod, hogy a csomagok érkeznek...aztán jött a nagy nap és bontogatni kezdesz.
Nem az a lényeg, hogy mennyi ajándék érkezett meg időben, mennyi félét kaptam, inkább a lényeg az hogy nekem készítették, rám gondoltak! Megható volt! Köszönöm lányok! :) 


 A képeslapokat és a levelek is nagyon szépen köszönöm, nagyon tetszettek! :) Aki nem tudott küldeni lapokat vagy levelet...semmi baj, én is rendszerint elfelejtem őket...vagy nem maradt rá időm! :)))

Subák Erikától kaptam, (akit nagyon tisztelek őszintesége miatt) az első ajándékomat, csodálatos receptes naplót, egy még csodálatosabb E betűt hímzett, és egy nagyon édes  picurka kávés csészét is rajta a nevemmel.  A hímzésedet felfogom használni majd, még nem tudom mire, de nagyon tetszik, tetszenek. Nagyon szépen köszönöm Erika! :)
 

Balogh Évától kaptam szappanokat, és egy csodálatos karkötőt, nagyon szerettem mind kettőt. A karkötőt már hordtam is, nagyon teszik! Nagyon szépen köszönöm Éva! :)

Susutól kaptam egy csoda szép nyaklánc, fülbevaló és karkötő szettet. Imádom őket, nagyon tetszenek! Már alig várom, hogy hordjam őket! Nagyon szépen köszönöm Susu! :)

Béres Józsefné Marianntól kaptam jegyzetfüzetet csodaszép hímzéssel rajta a nevemmel. Már nincs itthon, bevittem a munkahelyemre. Imádom a füzeteket! :) Nagyon szépen köszönöm Mariann! :)

Bordás Gabitól alsóneműket kaptam, mi már előre megbeszéltük, hogy ezt szeretnék kapni tőle. Nagyon finomak és nagyon kényelmesek, imádom őket! Nagyon szépen köszönöm Gabi! :)

Keresztesné M. Gertrúdtól kaptam szintén egy csodálatos csomagot, telefontöltő, könyvjelző, zsepitartó, kulcstartót. Nagyon szépek és ízlésesek! Kedves Gerti! Vagy olyan ügyes mint én, sőt lehet, hogy még ügyesebb, nem akartam ekkora fejtőrést okozni neked. De hogy tud, már mindent ajándékod használatban, nagyon tetszettek és örülök nekik! Nagyon szépen köszönöm Gerti! :)

Takács Edittől kaptam ezt a patchwork csodát, én a komódra tettem, mivel oda illet és nagyon tetszik! Látszik rajta, hogy nekem készítetted! :) Nagyon szépen köszönöm Edit! :)

Gerákné Bauer Ágotától egy "ErikaStyle" stílusú ajándék csomagot kaptam. Fantasztikus látvány volt amikor kibontottam, ez annyira én vagyok, nagyon eltaláltad, imádom őket! Csoda szép edényalátétek, tűtartó és kulcstartót készített az általam imádott színekből, mintákból! :) Nagyon szépen köszönöm Ágota! :)

Strausz Kingától kaptam egy levendulás szívecskét és egy kulcstartót! Nagyon tetszenek! Nagyon szépen köszönöm Kinga! :)

Halász Csillától kaptam egy csodálatos szappant, zsákocskában és ezt a képen szereplő gyűrűt! Drága Csilla, ne haragudj, hogy a szappan nincs lefényképezve, de sajnos itt járt nálam egy barátnőm a kicsi lányával és az összes ajándék közül pont a Tied volt az amit "lenyúlt" (későn tudtam meg, hogy feljönnek nem volt időm elpakolni az ajándékokat) és nem volt szívem vissza kérni Tőle, látnod kellett volna, milyen édesen eljátszott vele. Szerintem inkább a zsákocska fogta meg őt, mert annyira a kezébe illett, mint egy kis táska. Gyönyörű volt, Nagyon szépen köszönöm Csilla! :) A gyűrűt hordom, imádom! :)))

Ajkay Glóriától egy olyan ajándékot kaptam, amit még nem is láttam sehol, élőben, és most itt van a kezemben ez a csoda szép falikép, kis fogasokkal. Imádom a háromszögeket, nem tudom milyen technikával készítetted, de fantasztikus és nagyon ügyes! Gratulálok hozzá! :) Szívesen megtanulnám, hogy kell ilyet készíteni! :) Nagyon szépen köszönöm Glória! :)

Folyt.köv...ha érkeznek még csomagok! :)

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Nekem az az erős gyanúm, hogy még fog érkezni csomagod, lessed csak azt a postást szorgalmasan! ;)
Puszillak!!
Z. Ági
Névtelen üzenete…
Ja igen, és nagyon ügyes és kedves ajándékküldő társaid vannak, sok csodás dolgot varrtak, hímeztek, eszkábáltak neked. Sokan szeretnek ám téged! :)))
És Gerti engedelmével saját magamnak lopom a kulcstartó ötletét, kicsit nagyobban, és nem a kulcs lesz benne, hanem a hétköznapokban fontos kicsinységekkel lesz teli, ez lesz az elsősegélydobozom:
egy darab allergiagyógyszer, egy darab antibébi, egy pár e.ü. dolog, pici fogselyem, mini szájfény, tic-tac, hajgumi. :)
Gratu mindenkinek, lányok!!
Z. Ági
Halász Csilla üzenete…
szuper ajándékokat kaptál :) és
örülök hogy tetszett amit küldtem... egy gyerek választása mindig elismerés ,az én blogomon fent van a kép az ajándékról :)))
Tündéri Lonka üzenete…
Boldog születésnapot kívánok még egyszer!
Gerti üzenete…
Örülök, hogy tetszett az ajándék! Még egyszer nagyon boldog szülinapot!!
Gi üzenete…
Tényleg csodaszépek! Ügyesek a lányok.
Utólag is boldog szülinapot!
Puszi!
Ági
vatikati üzenete…
Boldog születésnapot kívánok én is :)
Banász Erika üzenete…
Drága Ágikám! Te is Tündérek közé tartozol! :)

Drága Lányok! Nagyon szépen köszönöm! :)))
GloriArt üzenete…
Kedves Erika!
Nagyon örülök,hogy tetszik az ajándékom!:)
Még egyszer boldog szülinapot Neked!

a blogomban írok majd kicsit bővebben,hogy hogyan készítem ezeket az ékszertartókat

puszillak!
Susu üzenete…
Kedves Erika!
Megtennéd, hogy a bejegyzésből kiveszed a teljes nevem és csak a becenevem hagyod benne?!
Köszönöm szépen! :)