Egy Angyallal találkoztam...

...jó, azért kicsit túlzás, hogy találkoztam vele, de hogy létezik az biztos! :) Emberi bőrbe bújtatva, Bartáné Katának hívják, Ajkán lakik, és nem túlzok, ha azt mondom, hogy Ő a másik felem! :) Idén januárban a facebook írt nekem először és azóta is kisebb-nagyobb kihagyásokkal írogatunk egymásnak, amiből kiderült, hogy nagyon, de nagyon sok mindenben hasonlítunk egymásra. És itt most főleg az ember, emberi részére gondolok, a kedvességre, az őszinte megnyilvánulásra, önzetlenségére és mindezek felet az odaadó segítő lélekre! Nemrégiben, írtam, hogy keresek (sürgősen) a táskavállpántjára csúszkát. Hát mit mondjak, talán ha ketten jelentkeztek, de Kata annyira segítő kész volt, hogy megmutatta ő milyet vásárolt ott náluk, és még a szabad idejét is feláldozva elrohant nekem megvette és feladta, hogy keddre ide érjen. Csak ámultam...és nagyon örültem neki, hogy van valaki, aki tud segíteni, önzetlenül! Nem tudom..., de nagyon tervezem, hogy megháláljam neki, és nem hagyhatom szó nélkül, ezért is írom most ez bejegyzésemet! 
Köszönöm Kata...Te egy Angyal vagy! :)) 
Ráadásul egy patchwork-ös Angyal, mert van neki is blogja, amit ajánlok mindenkinek, hogy nézze meg, mert csuda szépen dolgozik, és csuda szépek a munkái.

 
Nekem már van egy vagy több Angyalom, és nagyon fogok törekedni, hogy én is az legyek! :))) 
Lehet, hogy félre érthető ez a bejegyzés ezért: Hát erről írtam én is lányok a barátságról, csak burkoltan, aki tud olvasni a sorok közt, az megérti! :))))
Persze több barátot is feltudok sorolni, de most a lényeg, hogy ismeretlenül is, hogy tud az ember segíteni? Na ez a nem mindegy! :)))Megjegyzések

Fáni üzenete…
Én is találkoztam a blogozás óta 3 ilyen angyallal. Az első : Szarvas Mici - a kisfia hozzá járt oviba, Ő ajánlott először a blogosoknak,és sokat segített.
A második Erdős Évi, akivel nagyon sok közös dolgunk van: azonos napon születtünk, óvónő vagyunk, ugyanazon a fősulin végeztünk, és még van néhány. Sok szép mintát cseréltünk már, Őt már a barátomnak mondhatom, hisz privát is levelezünk, és találkozót tervezünk.
A harmadik Jucus, vele a Naptár sal -ján ismerkedtem meg, amikor azt írtam, hogy most nem tudom megrendelni a következő 1/4 évi fonalat, megelőlegezte.
Szóval vannak angyalok, és barátoknak hívják őket- legalább is a földieket.
Drága Erika!
Nagyon megleptél, köszönöm ezeket a kedves, szívhez szóló sorokat! Nem kell messzire menni, csak nézz tükörbe, ott is láthatsz egy angyalt.:)
És igen!, Fáninak igaza van, jól írta. A földi angyalok a barátok.:)
Puszi: Kata
Moncsi üzenete…
Drága barátnőm! Örülök, hogy egy ilyen angyalra találtál. Ők itt járnak közöttünk csak észre kell venni őket:)))és ha hívod segítenek!
Puszi Moncsi