Ugrás a fő tartalomra

Újra itt...avagy soha nem gondoltam volna...

...hogy ennyire hiányozni tud az ember életéből a számítógép, és azon belül is a virtuális világ...2 hétig nélkülöztem.
Roli gépéről, néha néha bejelentkeztem, de volt olyan, hogy napokig meg sem jelenítette a bejegyzésemet, sajnos régi gép az övé. Néha néha rá tudtam nézni, hogy miket alkottok, kivel mi történik. A levelekre is csak rövid válaszokat tudtam adni. De most, hogy újra itt van az én "kicsikém", vissza áll a régi megszokott rend az életemben. 
Pont akkor romlott el a gépem, amikor a facebook-on pályázaton vettem részt, hát szomorúan közlöm, akik még nem tudják, nem én nyertem, sőt, még a legjobb háromba sem kerültem be, ...tapasztalat: lehet, hogy többet nem veszek részt ilyenben! :))))
Játékon kívül varrom a blokkokat én is, képet később mutatok. 
Vettem pár új anyagot is, aminek nagyon örültem, de még nem használtam fel. Várat még magára. 
Voltak napok, mikor elkeseredtem, és még alkotni sem volt kedvem, ilyenkor sokat olvastam. 
Aztán voltak szebb napok is, amikor kaptam az e-maileket, benne a biztatást és az együtt érzést, nagyon jól eset! :)))) Köszönöm! :)))) Puszi érte, mindenkinek! :))))
És voltak napok, amikor díjakat kaptam, két lánytól is ugyan azt: Sokoldalú Blogger díjat kaptam!

Boldogság vár-tól és MrsSame-tól!   Köszönöm! :)))))
A díjjal járó teendők: 
- Köszönd meg a díjat, akitől kaptad.
- 7 dolgot írj magadról
- Küld tovább 15 bloggernek, akiket kedvelsz és értesítsd őket. 

Magamról: 
- Szeretem a "korlátokat", nélkülük nem tudnék létezni. 
- Szeretem a barátaimat.
- Imádok kártyázni és olvasni. 
- Szeretek adni, mert tudom, hogy jól esik!
- Szeretem, ha szeretnek, mert ez éltet. 
- Szeretem az édességet, főleg ha tejcsoki és töltve van sárgabarack vagy narancs krémmel. 
A marcipánra külön időt szánok, mikor eszem, mert annak meg kell adni a módját. 
- Szeretek szembe nézni a dolgokkal...a kés fáj a hátamnak. 
Hát úgy ennyi lenne rólam. 

Akik kapják tőlem ezt a díjat:
- Varrogató Moncsim 
-Edina szappanjai
-Kaccatságok
-Kockás világ-Szilvi-
-Varrógép és kenyérillat
-Colette
-Monessa
-Vatikati
-Sutacica-Anita-
-Edit foltműhelye
-Rózsaműhelye2010
-Krealady-Ildikóm-

és küldöm még mindenkinek, akit nem soroltam fel itt! :))) 


Holnap innen folytatom, mivel még nincs vége! :))))) 
Baráti üdvözlettel: Banász Erika
 

Megjegyzések

krealady üzenete…
Megkaptam:) Nagyon aranyos vagy, köszönöm. És üdvözöllek újra körünkben:) Hát, ez az egyszer fent, egyszer lent nekem nagyon ismerős. Van, hogy alig bírom magam mostanában kikaparni a mélységekből..., aztán meg jobb kicsit. Remélem, idővel rendeződik neked is, nekem is, mindenkinek. Abban kell hinnem, hogy ez az életszakasz, meg maga a világ most arról szól, hogy mire vagy képes, hogy tudod átvészelni... Muszáj lesz:)
Node akkor még egyszer: köszönöm a díjat, kedves Erika! Ahogy lesz időm majd holnap, foglalkozom vele majd én is. Pusszantlak és további szép estét kívánok!
vatikati üzenete…
Köszönöm szépen, megint sikerült meglepned. Örülök, hogy újra itt vagy, és hozod a jobbnál jobb olvasnivalókat.
Puszi
Unknown üzenete…
Köszönöm!
Rózsa
sutacica üzenete…
Szia Szia Erika! Örülök, hogy újra itt vagy! Nagyon szépen köszönöm a díjat!! Meglepődtem, amikor a díjazottakat olvastam és felfedeztem saját magam.
Amint jobban leszek, én is tovább jelölök.
Pusszantás!
Anita
Moncsi üzenete…
Nagyon szépen köszönöm drága barátnőm!
Örülök, hogy megvan végre a géped, és minden rendben.
Alkoss szépeket, és mutasd meg őket majd.
Puszi Moncsi
Aranka üzenete…
Szia gyere velem játszani a blogomba : )
Csitri üzenete…
Erika, nagyon köszönöm, örülök, hogy szeretsz nálam nézelődni.
Unknown üzenete…
Nagyon szívesen ;)
Monessa üzenete…
Meglepi vár rád nálam! Nézz be hozzám a díjért!:)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

 Újraszalvéta.  Újraszalvéta egybe írva, de csak is azért, mert újra és újra használhatód.  Környezetkímélő, hulladékmentes, higiénikus, frissentartó csomagoló. Ne használjunk többet fóliákat, nejlon zacskókat, szalvétákat.  Én 2019 nyár óta nem vettem szalvétát, fóliát, alufóliát, nejlon zacskót. Itt egy praktikus csomagolóanyag, amit hosszú időn keresztül tudsz használni.  Ismerd meg az újraszalvétát:  - Szendvicsek, uzsonnák, tízóraik csomagolására alkalmas. - Külső oldala: mintás 100% pamut vászon anyag - Másik oldala: PUL anyag, ami környezetbarát, élelmiszerbiztos, frissentartó, könnyen kezelhető, száraz és nedves ruhával letörölhető anyag.  - Tépőzárral záródik.  Válassz a kínálatból, ami nem lesz egyszerű, mert rengeteg szebbnél szebb pamut vászon anyagból készítettem el őket.  Minden korosztálynak ajánlom. 

Újabb Angyallal találkoztam....és hogy mi készül?

Egy újabb Angyallal találkoztam, Nagyon szépen köszönöm Zsuzsinak a könyv másolatát és lemezt is! Nagyon szerettem volna ezt a könyvet...mivel most tanulok horgolni, az alapokat már elsajátítottam, most már csak a trükkök és a gyakorlat vár rám. :) Általában ha megszeretnék valamit tanulni, és érzem hogy van rá egy csöpp kis tehetségem, egyből bele vágok a közepébe...most is ez történt. Ezt a szép kendőt kezdtem el horgolni...igaz én felcseréletem a színeket, de már várom, hogy készen legyen. A könyv is nagyon hasznos, sok kis apróságot tanultam belőle, amire nem is gondoltam első körben. :)))  A kendő innen származik: http://szeretekhorgolni.com/horgolas_mintak/kek-hullam-horgolt-kendo Mintája:

Bevásárló zsák

Újra és újra használható bevásárló ÖKO tasakok, a nejlon zacskók helyett. Pamutvászon és tüll anyagból készültek. Bevásárlás alkalmával vidd magaddal, pékárú, gyümölcs, zöldség, magvak...stb vásárlására alkalmas. A tüll anyagon keresztül pedig látni mit vásároltál így a pénztárnál nem kell kipakolni belőle. Ha ragasztó címkét kell rá tenni, akkor pedig a pamutvászon anyagra ráteheted, otthon meg leveheted róla. Teteje zsinórral összehúzható. Készült hozzá egy tépőzáras összefogató, ezért kis helyen is elfér, akár a táskádban, otthon pedig a fiókban. A szett 3 db-os Nagy: 25x33 cm Közepes: 20x28 cm Kicsi: 15x22 cm Tisztítása: mosógépben, vasalható. Megvásárolható a meska oldalamon: Link: https://www.meska.hu/Shop/index/8651