Ha másképp nem megy, akkor mosolyogj!

Megtaláltam az egyik fiókban egy kis füzetemet, (nagyon szerettem ezt a füzetet), mert ebben vezettem az év végi, karácsony előtti naptáramat, betervezve szépen sorban, hogy ne fáradjon el az ember a munka mellett. Több évig vezettem, így vissza is tudtam nézni, tavaly ilyenkor mit is tettem, miről ne feledkezzek meg (pl.radiátorok letakarítása...stb), mit is főztem az ünnepekre, és miket ajándékoztam, minek örültek. 
Már novemberben betábláztam mindent, apránként, minden napra egy kis munkát, hogy rendben legyen minden. Na ezt már jó pár éve nem tudom követni, sem betáblázni. Ez már csak így megy, akkor arra is volt időm, most másra van. Mondani szokták: "Az ember arra szán időt, amire akar." ez így igaz, de, és ez az apró kis két betűs szón van a lényeg! DE! :))))  Mindig más jön, újabb dolgokkal találjuk magunkat szemben. Ami nem baj, mert az is lehet élvezni, főleg akkor ha jól beosztjuk az időnket. Üljünk le, most, vegyünk egy mély levegőt,és nézz körül, magad körül. Ha meg vagy elégedve, akkor jó, DE, ha nem vagy megelégedve avval amit látsz, akkor sincs baj, mivel egyet biztosra tudok, jövőre is így lesz! Jövőre is jön új, szebb, jobb, vagy akár rosszabb (na ezt nem szívesen írtam le, és nem is gondolok rá)! 
Egy a lényeg, mosolyogj, mert vissza fognak mosolyogni! Én már csak tudom! :)))))

Megjegyzések

Moncsi üzenete…
Látod egyet értek veled ebben. Ez egy nagy igazság. Ha mosolyogsz másképpen látsz mindent. Nézd mindig a dolgok jobbik oldalát, mert van ám mindennek. És ha így teszel már szebb is az élet.
Ha mosolyogsz akkor visszamosolyognak rád.
Látod csajos nekem is fülig ér a szám!!!
Puszi Moncsi