Szerencse avagy mázli?

Bárcsak minden hetem így kezdődne! :))))  
Asztalos Timinél elő ajándékot nyertem (azért írom így, mert bízom benne, hogy még nyerek nála :)))) az adventi játékán! Ma érkezett a csomag! Fú, már a csomagolás is olyan patent volt, hogy csak lestem! Hát még amikor kinyitottam!
Íme a kép az ajándékokról: 


Kedves Timi, nagyon de nagyon szépen köszönöm! Nagyon örülök neki! Nemrégiben pont a mézeskalács készítéséről beszélgetünk a férjemmel és megállapítottuk, hogy nem ettünk még soha mézeskalácsot, egyikünk sem. Hát nem tudom, hogy amit kaptam tőled, elfogyasztjuk e?! Szerintem nem, mert olyan szép, hogy évekig nézegetném őket! :))) A szaloncukik is olyan édesek, már meg is van helyük. A mézre már lecsaptak, már csak nekem kell megtanulnom mézes süteményt készítenem! :))) 

Ma délben, amikor hazaértem, várt egy üzenet, hogy Belindánál is nyertem az Adventi játékán! :)))) 
Ezt a szerencsét, vagy csak mázlim van? :)))) Jó, tudom, hogy ennél a játéknál, mindenki nyer, aki időben jelentkezett, de akkor is...! :))))
Ha megjön a csomag azonnal felteszem, hogy mit nyertem, de aki nagyon kíváncsi, az megnézheti Belindánál! :)))  Várom, már, hogy az én ajándékomat kifogja megnyerni! :)))) 
Kedves Belinda! Nagyon szépen Köszönöm!!! :))))

Megjegyzések

krealady üzenete…
Gratulálok, Erika! :) Minden kapott, adott ajándék nagyon jól tud esni nekem is:)
Edina üzenete…
A Belinda játéka...először amikor indult a játék már akkor azt hittem hogy Te nyerted a Belinda ajándékait-annyira örültem hogy izgalmamban el sem olvastam normálisan a bejegyzést, na de utána figyelmesebb voltam és látom hogy még nem is volt sorsolás, csak a kulcslyukjáték
kapcsán merült fel a neved...na de később olvasom hogy mégis csak Te vagy a szerencsés!!! Annyira de annyira örültem mintha legalább is én nyertem volna:)
Puszillak!:)
Csitri üzenete…
Erika, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült ekkora örömet szerezni kis csomagommal. A mézeskalácsot pedig egyétek meg, nem érdemes sokáig nézegetni. Először azt gondoltam, elküldöm a receptet is, de végül elmaradt. Ha mégis kipróbálnád, csak szólj :))
És gratulálok a Belindánál nyert ajándékodhoz is!
Csipkeherceg üzenete…
Hú gratulálok! Nagyon szép dolgokat kaptál:-) De hogy hogy még nem ettetek mézeskalácsot eddig? Pedig nagyon finom:-)
Moncsi üzenete…
Gratulálok csajos! Kívánom legyen mindenben ekkora szerencséd mint most!
Puszi Moncsi
Köszi Lányok és Laci! :)))) Aranyosak vagytok! És még tényleg nem ettünk mézeskalácsot, valahogy így alakult, de most meg fogom kóstolni! :)))) Puszi! E.