Juszt is hozzászólok!

Nemrégiben olvastam Ányi-nál, "Csajok, karácsony közeledte vagy időhiány ide vagy oda, törődjünk egymással :)"  nagyon jó ötletnek tartom, mivel sajnos így van, nem nagyon törődünk egymással, mivel mindenki idő hiányban szenved és sokkal népszerűbb fb-on nyomulnak. Törjünk ki és ne hagyjuk, hogy elvesszen a blogozás varázsa! :) Szánjuk időt egymásra, a kommentekre, még ha csak egyszavas is, mindenkinek jól esik!


Ányi készítette a képet is, ha gondolod viheted innen is! :)

Első hozzám csatlakozó, és szóló Fáni volt! El olvastam az megjegyzését, és sok minden felötlött bennem, amivel eddig is tisztában voltam, de most újra meghozta a lelki békémet! Köszönöm Fáni! 
És pedig!
 Ez egy mókuskerék! Az én blogomon a titkaimat eddig látták 2810-en, de, eddig csak 10-en szóltak hozzá. Vagyis akik az én ötleteim alapján készítik el az alkotásokat,(ami nem baj) és teszik ki a blogukra, ők is azt várják el többiektől, hogy majd hozzá szólnak, kommentálják. De ha itt nem teszi meg, miért várja el, hogy majd nála siker lesz.? (Ezt csak költöi kérdésnek szántam!)
A másik el kell dönteni, hogy a blogodat magadnak, vagy másokért készíted, és ennek megfelelően várni a megfelelő reakciót!
Én egyrészt magamnak készítettem a blogomat, aztán pár hét elteltével, a rossz tapasztalatok miatt, (ami a külvilágot illeti, nem pedig a blogosok világát) el készítettem a Titkaim oldalt. A hozzám hasonló, kezdő kreatív, alkotásokat készítő alkotóknak, mivel saját magamtól és hála a net világának, tanultam meg mindent amit eddig alkottam, szerettem, szeretnék segíteni, mert tudom, hogy milyen nehéz bármit is alkotni elsőre, menni idő és energia. Én pont ezt szerettem volna elérni evvel az oldallal. Az megint más, hogy akinek tetszik, és kedvel az hozzászól, megjegyzést hagy. Lássuk be, hogy minden embernek jól esik! Nem hibába tettem ki én is ezt, mivel ha már kialakult egy kis csoport, akikkel jobban van az emberlánya, akkor jól esik a hozzászólásuk. Ha visszaigazolásnak is tekintjük a megjegyzéseket, akkor mint visszaigazolásokról nem is beszélve, kell minden embernek! Mert ettől kerek a világ!!!! :)Megjegyzések

Fáni üzenete…
Amikor ezt a bejegyzést olvastam Ányinál, azt láttam, hogy nagyon sokan reagáltak az írására. Sajnos azonban csak Neki írtak, pedig szerintem sokan nézegetjük mások blogját. Én pl. szinte alig kapok valami visszajelzést, tudom, hogy kevés dolgot csináltam még -1-2 jeleznek, de ők a visszatérők , pedig többen is jelöltek, hogy rendszeresen látogatnak. Na, majd egyszer csak alig győzöm olvasni a megjegyzéseket.:)
Gabriella üzenete…
Nálam a bajok oka mindig az idő! Sajnos (vagy hál' Istennek:) egyszerre mindig csak 2-3 percet tudok ülni a gép előtt. Sokszor egy mondatot sem tudok befejezni, és mire visszaülök már elszállt az "ihlet". A mail váltásunk is azért volt nehézkes, mert a nagy sietségben és kapkodásban elfelejtettem elküldeni a már kész levelet:o
Ibcsy üzenete…
Rendszeres olvasó vagyok, rendszertelen író:-( Sajnos az időhiányra tudok csak hivatkozni. Rohan a világ, rohanunk vele. Én magam miatt írom a blogom, de persze egy-egy megjegyzés jól esik:-)
Köszike Ibcsy! Aranyos vagy! :))))