Hát nem volt könnyű...

...a választás! Annyi, szebbnél szebb téli blogháttereket találtam, hogy alig bírtam választani. Szinte nap mint nap cserélném őket annyira szépek! Most ez tetszik a legjobban! :) 

Találtam hulló pelyheket, ha valaki érdekkel akkor a következő helyen rá találtok: 
http://rainbow.arch.scriptmania.com/scripts/
A speciál effekteknél (Special Effects-nél) a 4-5-6 a szálló hópihe, különböző formában!

Kellemes készülődést lányok, fiúk! :)))

Mivel többen is kértétek, hogyan is kell a Bloghátteret megváltoztatni, megpróbáltam leírni, remélem érhető, elsőre bonyolultnak tűnik, de ha lépésről lépésre végig csinálod, már könnyű lesz, és akkor innentől akár, minden nap másik blog hátteret is felrakhatsz.  Ha nem megy írj, vagy hívj! :) Ja és a lényeg a "Titkaim" oldalon megtalálod! :))) Cserébe annyit kérek, ha sikerül megoldani a leírás alapján, jelezettek vissza! Köszönöm! :)))


Megjegyzések

Horváth Emerencia üzenete…
Gratulálok!Nagyon szép a háttered!Én is megszeretném változtatni, azonban nem tudom hogyan, tudnál segiteni?Vidám első adventet kivánok!Emerencia.
The E.Art üzenete…
Nagyon szép a háttered!
Én is változtatnám,csak sajnos nem azzal a háttérrel kezdtem amihez ezek jók,így mindig magamnak szerkesztem.ha lecserélném,az adataim elvesznének:-(
De majd jövök hozzád gyönyörködni!Hópelyhek voltak nálam tavaly,karácsony táján alkalmazom majd,köszi a linket,mert nem találtam volna meg újra!
Sziasztok Lányok! Segítek persze! És ne féljetek, nem fog elveszni semmi adat! Mivel kicsit hosszú leírni, arra gondoltam, hogy pár perc alatt elmondom telefonon, ha felhívtok: 30-352-9840, egy a lényeg, hogy előtte válaszd ki, hogy melyik az a háttér amit felszeretnél tenni! Ma este 8-ig hívhatok, holnap meg délután 2-től. :)
Nektek is vidám első adventet kívánok! Puszi! Erika
Csipkeherceg üzenete…
Nagyon szép! Kedvet kaptam én is változtatni hiszen holnap már itt az első vasárnap:-) Mennyire segítőkész vagy hogy még telefonos ügyeletet is tartasz:-)))
Köszi! Most készítettem el a leírást hozzá! Fel is teszem! :)))
Ana Kroetz üzenete…
Very cute,Erika! I love it...
Kisses,Ana