Mostanság...

... címmel, leírom, hogy mi is folyik most körülöttem. 
Az elmúlt hónapban sikerült állást találnom, igaz csak 4 órás, de olyan munkát végzek, ami közel áll hozzám, és tetszik, szeretem ezt a fajta munkakört. Azért most "kürtölöm" világgá, mert eddig "titkos" volt! :)))  
Aminek még nagyon örülök, hogy a dunaújvárosi Duna-Folt Műhely Foltvarró Klub tagja lettem, igaz ide is már hetek óta járok, de most érzem úgy, hogy jó lesz, mivel ezek a lányok, akik a klub tagjai, már nagyon is nem kezdők, hanem igazi varrós lányok, ügyesek és okosak. Na most jön a kérdés, mit is keresek én, egy ilyen társaságban? :) Most már tudom, és nagyon örülök neki, hogy nem adtam fel. :))))
Már írtam, hogy a www.praktikak.hu egyik szerkesztője lettem, ami szintén nagyon jó, és nagyon igyekszem megfelelni, hogy az ottani látogatok is úgy érezzék foglalkoznak velük, és találnak valami jó öltetett tőlem.
Dióhéjban ez történik velem, igaz, hogy ez mind az elmúlt hónapban zuhant rám, ami nem baj, csak furcsa, hogy nem tudok annyi mindent készíteni, mint amennyit szeretnék. De azért iparkodok! :)))

Megjegyzések