Egy vélemény a Blogos díjakról.

Drága Kriszti, Nagyon szépen köszönöm! :))) 

Hidd el értékelem, de sajna nem fogom tovább küldeni, mert ezekkel a díjjakkal kapcsolatosan, az elmúlt hónapokban nincs, és nem találom értelmét. Lehet, hogy ez egy kicsit meghökkentő, (és nem akarok senkit megbántani evvel) de többre értékelek egy szép megjegyzést, mint az ilyen neve sincs díjaknak. Jól esik ha gondoltok rám ilyenkor is, de szerintem az a díj, aminek nevét sem tudom, és csak egy mondattal továbbítom, semmi értelme. Legalább valamilyen szinten tudni kéne, milyen díj az a díj, mi neve, miért találták ki, és meg kellene indokolni, hogy miért választom azt a valakit, akinek küldöm, hogy miért kapja az tőlem. Mert ha tényleg díj, akkor az a minimum, hogy ezeket az apróságokat tudjuk meg, és dolgozunk megért, ha már kapjuk! :)
Régebben kaptam egy hasonló díjat, és vagy 25 blogost követtem visszafele, hogy megtudjam milyen díj, de nem találtam meg, ekkor kicsit elkeseredtem, kapok egy valamit, aztán másodpercek alatt tovább küldöm, és evvel letudom. Akkor mi értelme? Evvel nem azt akarom mondani, hogy nem értékelem, amit kapok, de a tapasztalatom és a véleményem ez! :)


Megjegyzések

Kriszty üzenete…
Teljesen megértelek. Ettől függetlenül nem teljesen gondolom ugyanúgy mint te. Mert ha mondjuk az lenne a kitétel, hogy nevezz meg 15 embert akinek adnád... elismerésed jeléül... akkor azt mondom semmi értelme. de ez csak 3 blogtársról szól, és ez, azt gondolom, egy bizonyos elismerés. Független a nevétől, vagy hogy most azért mert jó kislány voltál, vagy mert szép színű a blogod. Én összességében a jelen állás szerinti úgymond legtöbbet olvasott társaimnak adtam.
De majd megpróbálok utána járni, hogy mi a neve: :)
Drága Krisztym! Nem haragszom rád, és remélem Te sem rám! Pont téged nem állt szándékomban megbántani, csak általánosan írtam meg, amit megírtam! :))))
Kriszty üzenete…
Ne viccelj. Nem is gondoltam, hogy haragudnál. És én sem. Csak picit más a véleményünk. És azért írom a picit, mert van igazság abban is amit írsz. Talán azért is gondolok a dologba nagyobb jelentőséget, mert én nem kaptam itt a blogomban még senkitől. És tényleg elismerésnek veszem, mert nem vagyok egy kalap alá vonva 36 másik blogistával.
Jaj, Drágám, elhiszem, hogy őrültél neki, és is örültem az elsőnek, de nagyon. Csak azóta, ez valahogy elbutult. Nem azt akarom mondani, hogy nincs értelme, csak egy kicsit komolyabban kéne venni! :)