Ugrás a fő tartalomra

Üdv újra itthon!

Tagnapi nap, hazaértünk, újra itt vagyok "otthon, édes otthon"! 
Gondolom evvel nem csak én vagyok így! :) De ha bele gondolok, és ha "valaki" finanszírozná, akkor egész évben tudnék nyaralni, fürödni, és élvezi az életet. :))))


A többi képet a "Képek" oldalamon megnézhetitek.

Röviden és tömören: Nagyon jó volt, nyolcan voltunk a férjem, a fiam és a barátnője, na meg a barátaink. 
Zalaegerszeg mellett, van egy pici falu, Dobronhegy, oda járunk vissza évről évre. Egyrészt az egész ház a miénk, csoda szép helyen van, csendes és közel Zalaegerszeg. Oda járunk be fürödni, szerencsénk volt, mert minden nap tudtunk fürödni, és napozni. Egyedül szombaton, mikor jöttünk hazafele volt már olyan idő, hogy azt hittem ősz van, nem nyár. Kipiheni nem sikerül magam, mert szinte egyfolytában mozgásban voltunk, kivéve mikor ültünk, :) de akkor is, jó társaságban megy az idő. És igen, nagyon elment ez az egy hét.

Köszönöm mindenkinek akik, minden jót kívántak nekem! Bejött! :)

Áginak (Csoki-folt) és Lacinak (Csipkehercegnek) üzenem: visszaintegettem, láttátok? :)))

Nos, nem maradt más, megyek és körül nézek nálatok, hogy lássam az egy hét alatt mi történt veletek, milyen szépségeset alkottatok! :) 

Üdv újra itthon! :))))

Megjegyzések

MrsSame üzenete…
Üdv újra otthon! Örülök,hogy jó hetetek volt!
krealady üzenete…
Örülök neked! Üdvözöllek itthon! Gondoltam, hogy nem lesz sok pihenés. Végülis azért miért menjen el máshova az ember? Mindjárt belepislantok a fotókba is:) Pusz!
Névtelen üzenete…
Szia Kedves! :)
Üdv újra otthon, tessék sokat levelezni velem, jó? :)))
Puszika!
Z. Ági
Lonci üzenete…
Örülök, hogy egy kis nyaralás után ismét itt vagy közöttünk és köszönöm, hogy már el is látogattál hozzám:)))
Ági üzenete…
Bizony visszaintegettem :-)))
Az időtök -az azért nem éppen kánikulai volt, gondoltam is Rátok, de ezek szerint jól telt a pihenés.
Most aztán újult erővel lehet alkotni!!
Ági
Csipkeherceg üzenete…
De jó:-) Integettem én is, gondoltam rátok hogy biztosan jól érzitek magatokat:-) Bizony én is tudnék egész évben nyaralni úgyhogy megértelek. Rémlem az alkotókedved is visszatér és hamarosan megörvendeztetsz bennünket valami szépséggel:-)
Varga Györgyi üzenete…
De jó, hogy jót nyaraltál! Meg persze az is, hogy itthon vagy(tok) megint! Hiányoztál... :o)
Edina üzenete…
Drága Barátnőm!
Nem is hinnéd hogy mennyit gondoltam Rátok- itt nálunk sokszor volt vihar és rosszidő- olyankor mindig arra gondoltam hogy vajon felétek is ez van? De szerencsére -ahogy olvastam-szép időben volt részetek.:) Jó hogy megint itt vagy:)
puszillak
erikastyle üzenete…
Nagyon Drágák vagytok! Köszönöm! :))) Puszi Mindenkinek! :)))
Borga üzenete…
Üdv újra itthon!Szép helyen nyaraltatok!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

 Újraszalvéta.  Újraszalvéta egybe írva, de csak is azért, mert újra és újra használhatód.  Környezetkímélő, hulladékmentes, higiénikus, frissentartó csomagoló. Ne használjunk többet fóliákat, nejlon zacskókat, szalvétákat.  Én 2019 nyár óta nem vettem szalvétát, fóliát, alufóliát, nejlon zacskót. Itt egy praktikus csomagolóanyag, amit hosszú időn keresztül tudsz használni.  Ismerd meg az újraszalvétát:  - Szendvicsek, uzsonnák, tízóraik csomagolására alkalmas. - Külső oldala: mintás 100% pamut vászon anyag - Másik oldala: PUL anyag, ami környezetbarát, élelmiszerbiztos, frissentartó, könnyen kezelhető, száraz és nedves ruhával letörölhető anyag.  - Tépőzárral záródik.  Válassz a kínálatból, ami nem lesz egyszerű, mert rengeteg szebbnél szebb pamut vászon anyagból készítettem el őket.  Minden korosztálynak ajánlom. 

Újabb Angyallal találkoztam....és hogy mi készül?

Egy újabb Angyallal találkoztam, Nagyon szépen köszönöm Zsuzsinak a könyv másolatát és lemezt is! Nagyon szerettem volna ezt a könyvet...mivel most tanulok horgolni, az alapokat már elsajátítottam, most már csak a trükkök és a gyakorlat vár rám. :) Általában ha megszeretnék valamit tanulni, és érzem hogy van rá egy csöpp kis tehetségem, egyből bele vágok a közepébe...most is ez történt. Ezt a szép kendőt kezdtem el horgolni...igaz én felcseréletem a színeket, de már várom, hogy készen legyen. A könyv is nagyon hasznos, sok kis apróságot tanultam belőle, amire nem is gondoltam első körben. :)))  A kendő innen származik: http://szeretekhorgolni.com/horgolas_mintak/kek-hullam-horgolt-kendo Mintája:

Bevásárló zsák

Újra és újra használható bevásárló ÖKO tasakok, a nejlon zacskók helyett. Pamutvászon és tüll anyagból készültek. Bevásárlás alkalmával vidd magaddal, pékárú, gyümölcs, zöldség, magvak...stb vásárlására alkalmas. A tüll anyagon keresztül pedig látni mit vásároltál így a pénztárnál nem kell kipakolni belőle. Ha ragasztó címkét kell rá tenni, akkor pedig a pamutvászon anyagra ráteheted, otthon meg leveheted róla. Teteje zsinórral összehúzható. Készült hozzá egy tépőzáras összefogató, ezért kis helyen is elfér, akár a táskádban, otthon pedig a fiókban. A szett 3 db-os Nagy: 25x33 cm Közepes: 20x28 cm Kicsi: 15x22 cm Tisztítása: mosógépben, vasalható. Megvásárolható a meska oldalamon: Link: https://www.meska.hu/Shop/index/8651