Ugrás a fő tartalomra

Születésnapi ajándékok Ágitól és Edinától! :)))))

Drága Zámbó Ágim és Edinám (Edina Szappanjai)! :)
Mindig is érzékeny voltam, főleg ha születésnapról van szó, legyen az bárkié, számomra (gondolom mások számára is) nagyon szép napot jelent! :) 
Keresem a szavakat, de nehezen találom, annyira megszerettem volna fogalmazni, hogy mit is jelent, hogy gondoltatok rám, de nehezen megy. Mert nem is annyira a kézzel fogható ajándék az ami miatt elérzékenyültem, hanem, hogy gondoltatok rám, oly messziről, és oly ismeretlenül, mert ugyebár egyikőtökkel sem találkoztam még személyesen. De most itt vagytok velem, lelkemben, szívemben egyaránt. Lehet, hogy tévérzet, de még a puszitokat is érzem, és hangotokat is hallom és itt vagytok velem, ebben a szobában. :)))
Fantasztikus érzés! :) Először ugráltam örömömben, most pedig a sírás küszködök! 
Nagyon szépen köszönöm!!!!! :)))) Nagyon Boldog vagyok, és ezt nektek (is) köszönhetem! :)))))

Az ajándékok, meg fantasztikusak, Ágitól kaptam sok kis apróságot, amit két kezével készített, gyűrűt, nyakláncot, fülbevalót, kitűzött, kulcstartót, gyönyörű gombokat, és még gyönyörűbb szalagokat, amiket azt hiszem még nem fogok felhasználni, inkább gyönyörködök még bennük, kaptam egy macis anyagot, és hozzá egy leírást, hogy készítsem el a macimat. :))) 


Drága Edinától, kaptam azért szappant is. :) De Tőle is fantasztikus ajándékot kaptam! :)  Ráadásul, meglepetésként szeretett volna nekem egy fimo karláncot készíttetni, de mivel az nem jött össze, nem tudom, hogy csinálta, de kaptam két csodálatos nyakláncot, fantasztikus szépek, azt hiszem, hogy átöltözök, mert még pizsiben vagyok, és egész nap rajtam lesznek. Mint egy ékszerfa úgy fogok ma kinézni. :)))) Amit nem bánok, mert imádom őket! :))))) (Aztán a család mit szól hozzá, na az már nem érdekkel, ez vagyok én, ezt kell szeretniük! :)))))))) )



A hozzátartozó leveleket is köszönöm, megyek reggelizni, és még egyszer elolvasom őket, mert tartalmukat még nem sikerült felfognom. :)))

KÖSZÖNÖM Drága Ágikám, és Edinám! Csoda szép napot kaptam Tőletek! :)))))

Köszönöm a többi blogos lánynak is akik már felköszöntöttek, és felfognak köszönteni, 
ez is sokat jelent a számomra, mert ha csak egy percig is, de rám gondoltak, én meg rájuk! :))))))

Megjegyzések

Moncsi üzenete…
Nagyon boldog szülinapot drága barátnőm. Legyen még sok-sok ilyen szép napod. Nem is olyan rossz ez a világ mint amilyennek sokszor hisszük, élnek ám benne csodálatos és önzetlen emberek...és te rájuk is találsz és ők rád. Ez a világon a legszebb ajándék. Látod ismét gazdagabb lettél!
Sok sok puszi, ölelés: Moncsi
erikastyle üzenete…
Drága Moncsi Barátnőm! Nagyon köszönöm! :) Tényleg így vagy, ahogy írtad! Köszönöm, hogy vagy és hogy ismerhetlek! :)))))) Puszi! Erika
Névtelen üzenete…
Már az hatalmas öröm, hogy ennyire örülsz, drága Erika!! :))
Teljen sok örömöd a tárgyakban és a szavainkban egyaránt, nagyon boldog születésnapot kívánok neked!!!!! :)))))))
Milliószor ölellek,
Z. Ági
Edina üzenete…
Drága Erika!
Nehezen tudtam megállni hogy ne szóljak a küldeményemről... de így legalább meglepi lett és nagyon nagyon örülök hogy örülsz neki!:)
puszillak!
majd jelentkezem!
Nagymamis üzenete…
Erika! Boldog születésnapot kívánok!
"Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek. Csupán tiszta szív és sok, sok szeretet."
Borga üzenete…
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz,és nagyon boldog szülinapot kívánok!Sok puszi!:)
erikastyle üzenete…
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek! :))))
Era üzenete…
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
romi üzenete…
Erika! Boldog születésnapot kívánok! Nézelődtem itt Nálad....nagyon sok szép alkotást láttam,ötletesek a táskáid....jövök máskor is :) És köszönöm,hogy játszol velem a blogomban!
Zsófy üzenete…
Erika!Így nagyon utólag én is boldog szülinapot kívánok!!Sajnálom hogy a karkötő nem jött össze,de még nem vagyok annyira tapasztalt a gyurmázásban,de majd csak belejövök.Írtam is Edinának hogy nem fontos elküldenie,mert ezt beláttam én is hogy ronda lett!De örülök hogy megoldotta:-))

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

 Újraszalvéta.  Újraszalvéta egybe írva, de csak is azért, mert újra és újra használhatód.  Környezetkímélő, hulladékmentes, higiénikus, frissentartó csomagoló. Ne használjunk többet fóliákat, nejlon zacskókat, szalvétákat.  Én 2019 nyár óta nem vettem szalvétát, fóliát, alufóliát, nejlon zacskót. Itt egy praktikus csomagolóanyag, amit hosszú időn keresztül tudsz használni.  Ismerd meg az újraszalvétát:  - Szendvicsek, uzsonnák, tízóraik csomagolására alkalmas. - Külső oldala: mintás 100% pamut vászon anyag - Másik oldala: PUL anyag, ami környezetbarát, élelmiszerbiztos, frissentartó, könnyen kezelhető, száraz és nedves ruhával letörölhető anyag.  - Tépőzárral záródik.  Válassz a kínálatból, ami nem lesz egyszerű, mert rengeteg szebbnél szebb pamut vászon anyagból készítettem el őket.  Minden korosztálynak ajánlom. 

Újabb Angyallal találkoztam....és hogy mi készül?

Egy újabb Angyallal találkoztam, Nagyon szépen köszönöm Zsuzsinak a könyv másolatát és lemezt is! Nagyon szerettem volna ezt a könyvet...mivel most tanulok horgolni, az alapokat már elsajátítottam, most már csak a trükkök és a gyakorlat vár rám. :) Általában ha megszeretnék valamit tanulni, és érzem hogy van rá egy csöpp kis tehetségem, egyből bele vágok a közepébe...most is ez történt. Ezt a szép kendőt kezdtem el horgolni...igaz én felcseréletem a színeket, de már várom, hogy készen legyen. A könyv is nagyon hasznos, sok kis apróságot tanultam belőle, amire nem is gondoltam első körben. :)))  A kendő innen származik: http://szeretekhorgolni.com/horgolas_mintak/kek-hullam-horgolt-kendo Mintája:

Bevásárló zsák

Újra és újra használható bevásárló ÖKO tasakok, a nejlon zacskók helyett. Pamutvászon és tüll anyagból készültek. Bevásárlás alkalmával vidd magaddal, pékárú, gyümölcs, zöldség, magvak...stb vásárlására alkalmas. A tüll anyagon keresztül pedig látni mit vásároltál így a pénztárnál nem kell kipakolni belőle. Ha ragasztó címkét kell rá tenni, akkor pedig a pamutvászon anyagra ráteheted, otthon meg leveheted róla. Teteje zsinórral összehúzható. Készült hozzá egy tépőzáras összefogató, ezért kis helyen is elfér, akár a táskádban, otthon pedig a fiókban. A szett 3 db-os Nagy: 25x33 cm Közepes: 20x28 cm Kicsi: 15x22 cm Tisztítása: mosógépben, vasalható. Megvásárolható a meska oldalamon: Link: https://www.meska.hu/Shop/index/8651