Ez van, avagy a nyaralás majd segít! :)

Vagyok is, meg nem is, csinálnám is, meg nem is! Valaki lökjön már fel!!!!! :)))) 

Már két hete, hogy csak tengek-lengek, és semmilyen kézimunkát nem alkottam. Valahogy annyi minden összejött, hogy nincs már se erőm, és ami jobban bosszant, se kedvem semmihez.
Szombaton megyünk nyaralni, addig már nem kezdek neki semminek, hacsak nem "valaki fel nem lök, vagy valami jó nem történik velem".
Nagyon remélem, hogy az egy hét alatt, sikerül kipihenem magam, és megjön a kedvem is.
Amit tudok, hogy bármilyen idő legyen, reggeltől délutánig úszni, úszni és úszni fogok, és nem szállok ki a medencéből. Semmi másra nem vágyok most, csak a zalai dombság látványára, a fenyők illatára, és a csendre. Már hat éve járunk vissza Zalaegerszeg mellé egy kis pici dombok közötti faluba, és nem tudom miért, de ha oda érünk, már mosolygok és lelkem is olyan könnyű lesz, mintha haza érnék, olyan érzés tölt el. 
Nagyon szeretem ezt a környéket!

De Ti ettől függetlenül alkossatok, ne ragadjon rátok az én depim! :))) 
Puszi Mindenkinek, majd jövők! :)))Megjegyzések

Csipkeherceg üzenete…
Jó nyaralást! :-) Most jöttem haza a pihenésből én is, jó dolog a kikapcsolódás:-) Itt leszel közel:-)
Nagymamis üzenete…
Erika szerintem most sokan vagyunk így ezzel! Talán ez a meleg?.......vagy nem tudom........, de jó valamire ráfogni. Kellemes nyaralást és jó pihenést kívánok!
Erika
Darányi Kata üzenete…
Hát szerintem majd az élmények feltöltenek!Bár én inkább mindig fáradtan és jólesően érek haza a " mindenütt jó,de legjobb otthon" szlogenjével. Ez biztos az én bajom,mert mi sohasem bírunk egy helyben megülni,ha elmegyünk valahová...
Jó pihenést és felüdülést,az idő biztos jó lesz rátok:))Üdv:Édua
Edina üzenete…
Igen, jó idő lesz...megnéztem az előrejelzést:) A vízben nagyon jó lesz Neked! Csak az a baj hogy az az egy hét olyan gyorsan elrepül:(
Megnéztem...azt hiszem boldogulni fogok, és nagyon nagyon köszönöm!:)
puszillak
Marcsi és Ági üzenete…
Pihenj sokat!!!! Majd integetek a domb túloldaláról :-))
Ági
Polly üzenete…
Jó pihenést kívánok! Gyönyörű helyre mentek!
krealady üzenete…
Érezd magad nagyon jól, Erika! Azt hiszem, van az úgy, hogy egyszerűen semmi... Nálam múlt héten nem haladt semmi. Töltődj, aztán úgyis folytatod:)
agibo üzenete…
Ki fogod magad pihenni, és utána újult erővel alkotod a szebbnél szebb dolgaidat.
Jó nyaralást kívánok! 24-én mi is arrafelé leszünk (talán)
De Drágák vagytok! :) Köszönöm! :)
Moncsi üzenete…
Drága Barátnőm! Pihenj nagyon sokat, ne foglalkozz semmivel se! Töltődj újra fel, fog az menni. Ha meg elkap az alkotási vágy úgy sem tudsz mit tenni, előbb utóbb készítesz valami gyönyörűt, ha nem nem jön az ihlet akkor sincs gond, elvégre nem vagy gép. Szép dolgok csak akkor születnek ha van kedved csinálni és szívből csinálod. Szóval pihenj sokat, pancsizzál de azért szét ne ázz!
Puszi és vigyi magatokra!