Párnát készítettem...

...a múltkori dilemmámból. :))))
Köszönöm a javaslatokat, nagyon jó ötleteket kaptam, lassan azokat is hasznosítani fogom.
Lehet, hogy egy kicsit eltúloztam a virágokat, de egy biztos, így a fiúk nem fognak ráfeküdni! :)))


Megjegyzések

Lana üzenete…
Szerintem nagyon jó lett!
Moncsi üzenete…
A mindenit csajos! Nagyot alkottál! Olyan Erikás ez is! Csini lett!
Puszi Moncsi
zenelady üzenete…
Nagyon jók a színei!
Köszi Lányok! Szerintem túl virágos, de nem baj! :)))
Tímel üzenete…
Nincs itt eltúlozva semmi !!!
Gyönyörű :):)
Csipkeherceg üzenete…
Nekem is tetszik:-) Olyan ügyes meg kreatív vagy:-)))
Nagyon Drágák vagytok! :)))) Köszönöm! :))) Puszi érte mindenkinek! Cup-cup! :)))
Betty üzenete…
Nagyon szép lett ez is mint minden munkád! :) Egyszer én is szeretnék hasonlókat alkotni, de most még csak gyönyörködöm (és anyukámat traktálom ötletekkel és győzködöm, hogy tanítson meg varrni, talán télre össze jön). Tényleg nem szeretnél csinálni egy varrósulit az alapoktól? Csak ötlet. Én örülnék neki nagyon!
Edina üzenete…
Hű de micsoda felkérést kaptál:)))
A párna tényleg nagyon szép lett és pontosan ennyi virág kellett rá!:)
Még nincsen hírem...:( Pedig már nagyon várom én is! Azt gondoltam hogy a héten már küldhetem Neked-habár még csak kedd van. Lehet mindjárt rá is kérdezek!
puszillak!
BN Marianna üzenete…
Szerintem is pont annyi a virág amennyi kell.
Vidám, színes, szép! :)
Drága Betty! :) De édes vagy! Csak egy bibi van, én nem tudok varrni, úgy ahogyan Te azt elképzeled! :)))Soha nem tanultam varrni. Édesanyám varrt mindig, és a nagy konyhában, mikor varrt, kiültem hozzá, beszélgetünk, játszottam, és közben lestem el, hogy kell varrogatni. Aztán kamaszkoromban, megvarrtam az első ruha felsőmet, amire édesanyám azt hitte, hogy új és most vettem. Egy dologgal tudtam bebizonyítani, hogy nem bolti termék, megfordította és ránézet a varrásra. Mosolygót egyet, és csak annyit mondott, -ezt még gyakorolnod kell kislányom! :)))) Úgyhogy akár honnan nézem, (igaz, ha most látna biztos nagyon büszke lenne rám) még nekem is van mit tanulnom! :)))De azért köszike! Sikeres tanulást kívánok, főleg azért is mert még van kitől tanulnod! :) Puszi! Erika
Drága Edinám! Édes vagy! Köszönöm! Nem baj, majd csak elkészül! Hamarosan írok neked mail, addig is gyártsd a szappanokat a vásárra! :))))
Puszi! Erika
Köszönöm Mariann, Neked is! :)))
Betty üzenete…
Hát anyunak sem megy a klasszikus értelemben vett szabás-varrás, de ügyes, mint te. Nem tanulta iskolában, csak otthon amit még mamámtól ellesett, meg próbálgatta a dolgokat. Ő olyan ezermester típus, mi a tesómmal már a felét sem örököltük sajnos. Azért köszönöm kedves válaszodat! :)