Ugrás a fő tartalomra

ErikaStilus, avagy a saját pénztárcám...

...amit most megmutatok Nektek. Kész lett! :))))) 
Tegnap még a prototípust készítettem, ma már neki álltam az eredetinek. 
Z.Ágitól kaptam egy pár linket, sőt már előtte is bújtam a blogokat, de egyik sem volt olyan, mint amilyet szerettem volna varrni. 
De ez most olyan, olyan Erikás, aranyos, kedves...és roppant szerény. :))))) 


A pillangó narancssárga az anyag pedig fekete-fehér pöttyös, és kockás.




A fénykép sajnos nem adja vissza milyen szép.:))))

Megjegyzések

Csipkeherceg üzenete…
Nagyon szép lett! Igazán vidám nyári darab:-)
Telma üzenete…
Hű ,de komoly ,sokrekeszes,mágnespatentos,húzózáras.
Én is tegnap kínlódtam meg a mágnespatenttal.
Azért ,hogy fekete színű,tényleg vidám.
MrsYarnart üzenete…
nekem is nagyon tetszik!
Betty üzenete…
Hát ez nagyon szép és biztos nem köszön vissza! Én is elfogadnám! :)
Edina üzenete…
Hogy Te milyen ügyes vagy!?...
Nagyon tetszik:)))
majd írok!
puszi!
Amanda üzenete…
Nagyon szép lett, használd egészséggel, vagy az előzmények ismeretében nagyobb szerencsével!
Amit írtál még mindig elkeserít és elszomorít!
Eleonóra üzenete…
Hű, ez nagyon profi! Saját találmányod?
erikastyle üzenete…
De jó, hogy nektek is tetszik! Köszönöm Mindenkinek a megjegyzéseket. Oda vagyok én is, csak hát még a pénzen kívül, mást még nem tudok bele tenni. Majd idővel. :) Készítem is hozzá a táskát. Mobiltartóm már van hozzá. :)))
agibo üzenete…
Tényleg nagyon erikás. Ügyes vagy nagyon!
Erika üzenete…
Ez egyszerűen szuper!!!!!!!! Nagyon de nagyon tetszik!! És jól mutatnak a színek is egymáshoz!! Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!
erikastyle üzenete…
Köszönöm Mindenkinek! Ágibotól és Erikától pláne, hiszen ők profik! Imádom a pöttyöset, a kockással keverni. :)))
Moncsi üzenete…
Nagyon szép igazán Erikás! Ismét nagyot alakítottál Barátnőm!
Puszi Moncsi
Névtelen üzenete…
Lájk!!!!!! :)
Cuki lett, illik hozzád!!
Z. Ági
Amy-kreatív üzenete…
Húúú! Igazán klassz lett!!!
Milyen minta alpján készítetted?
Nem tennéd fel a mintát? Persze, csak ha szabad...
Ilyen sokrekeszes, cippes jól jönne nekem is, és talán még más is kedvet kapna hozzá...
Amy
erikastyle üzenete…
Kedves Amy! El kell hogy keserítselek, de semmilyen minta alapján készítettem. Két hónapig járt az eszem a megoldáson, sok blogot végig néztem, de egyik sem volt ilyen. Vagyis volt egy külföldi oldal, de én buta csak a képet mentettem le, a blogot nem, és azóta sem találtam rá, két napig dolgoztam rajta, az első nap elkezdtem ki kísérleteztem, hogy kellene elkészíteni, és másnap a újra neki álltam, kb, 4 órát vett igénybe, nagyon lassan, és óvatosan készítettem. Az elején még fényképeztem az elkészítési folyamatot, ezt majd felteszem a titkok oldalra, de amint kezdett alakulni, és láttam, hogy sikerülni fog, már el is felejtettem a fényképezést, annyira örültem neki, hogy jó lesz, és kész lesz! (hadd ne mondjam, hogy kétszer majdnem feladtam) Mivel nem vagyok varrónő, megküzdöttem vele, de még érte! :))))
Szia! Erika
Varga Györgyi üzenete…
Nem tudom a régi milyen volt, de már azért, hogy ez a szépség megszülessen megérte az "eltűnése". Valóban nagyon ErikaStyle-os. Igazán te vagy!
erikastyle üzenete…
Kedves Györgyi! Édes vagy! :) De ha nem lopják el a "bukszámat", akkor is varrtam volna ilyet, mert már tervben volt! :) De azért köszönöm! :))) Már túl vagyok rajta! Puszi! Erika

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

 Újraszalvéta.  Újraszalvéta egybe írva, de csak is azért, mert újra és újra használhatód.  Környezetkímélő, hulladékmentes, higiénikus, frissentartó csomagoló. Ne használjunk többet fóliákat, nejlon zacskókat, szalvétákat.  Én 2019 nyár óta nem vettem szalvétát, fóliát, alufóliát, nejlon zacskót. Itt egy praktikus csomagolóanyag, amit hosszú időn keresztül tudsz használni.  Ismerd meg az újraszalvétát:  - Szendvicsek, uzsonnák, tízóraik csomagolására alkalmas. - Külső oldala: mintás 100% pamut vászon anyag - Másik oldala: PUL anyag, ami környezetbarát, élelmiszerbiztos, frissentartó, könnyen kezelhető, száraz és nedves ruhával letörölhető anyag.  - Tépőzárral záródik.  Válassz a kínálatból, ami nem lesz egyszerű, mert rengeteg szebbnél szebb pamut vászon anyagból készítettem el őket.  Minden korosztálynak ajánlom. 

Újabb Angyallal találkoztam....és hogy mi készül?

Egy újabb Angyallal találkoztam, Nagyon szépen köszönöm Zsuzsinak a könyv másolatát és lemezt is! Nagyon szerettem volna ezt a könyvet...mivel most tanulok horgolni, az alapokat már elsajátítottam, most már csak a trükkök és a gyakorlat vár rám. :) Általában ha megszeretnék valamit tanulni, és érzem hogy van rá egy csöpp kis tehetségem, egyből bele vágok a közepébe...most is ez történt. Ezt a szép kendőt kezdtem el horgolni...igaz én felcseréletem a színeket, de már várom, hogy készen legyen. A könyv is nagyon hasznos, sok kis apróságot tanultam belőle, amire nem is gondoltam első körben. :)))  A kendő innen származik: http://szeretekhorgolni.com/horgolas_mintak/kek-hullam-horgolt-kendo Mintája:

Bevásárló zsák

Újra és újra használható bevásárló ÖKO tasakok, a nejlon zacskók helyett. Pamutvászon és tüll anyagból készültek. Bevásárlás alkalmával vidd magaddal, pékárú, gyümölcs, zöldség, magvak...stb vásárlására alkalmas. A tüll anyagon keresztül pedig látni mit vásároltál így a pénztárnál nem kell kipakolni belőle. Ha ragasztó címkét kell rá tenni, akkor pedig a pamutvászon anyagra ráteheted, otthon meg leveheted róla. Teteje zsinórral összehúzható. Készült hozzá egy tépőzáras összefogató, ezért kis helyen is elfér, akár a táskádban, otthon pedig a fiókban. A szett 3 db-os Nagy: 25x33 cm Közepes: 20x28 cm Kicsi: 15x22 cm Tisztítása: mosógépben, vasalható. Megvásárolható a meska oldalamon: Link: https://www.meska.hu/Shop/index/8651