Újabb Ajándék és a barátságról egy levél...

...Kedves Edinától (Edina szappanjai) a P.I.F. játékban való részvételemhez, és meg merem kockáztatni, hogy barátságunknak is köszönhetően, kaptam egy gyönyörű nagy ajándék csomagot, telis-tele a szappanjaival, krémmel és egy doboz bonbonnal, ja és a lényeg  egy négy oldalas (A4-es lapon) egy Kedves és aranyos kézzel írt levéllel. Na ez a nem semmi, én már nem is emlékszem mikor is írtam kézzel négy oldalt :))) ! Pont ezért, mivel ennyi időt szánt a levélre, és a levél tartalmára, nagyon tisztelem őt, és nagyon sajnálom, hogy nem lakhatunk egymáshoz közelebb, hogy napjaimban, nap mint nap részt vegyen, és én is az övében. De bízom benne, hogy így is tartjuk majd a kapcsolatot, és ha egyszer lesz rá lehetőség, nagyon szíves látom őt (is), nálam, az én városomban, hogy személyesen is megismerkedjünk. :)))

Az ajándékokról még annyit, hogy bonbon még aznap elfogyott, mert az én gyermekemmel nagy csoki rajongok vagyunk. Minden ami csoki, és marcipán, kivéve az étcsoki verziót, nálunk és nálam nem romlik meg. :) A krémet amit nem csak az arcomra használok, nagyon szerettem, legalább 10 évvel fiatalabbnak érzem magam. A szappanok csodálatosak, már a család férfi tagjai is oda vannak érte, szinte nap mint nap a fürdés előtt külön előadást kell tartanom, hogy jelenleg milyen szappannal fognak fürödni (köszönet Edinának, hogy részletes használati útmutatóval és leírást mellékelt a leveléhez). Sőt már azt is megkérdezték, hogy Edina feji a kecskét is? :))) Ebből is látszik, még ha Edina nem is tudja és nem is érzi, de beköltözött a családunkba, a napjainkba. 

Annyira, de annyira jó dolog ez, mert az én életemben sok olyan emberrel találkoztam, akik messze nem érdemlik meg, hogy barátságommal az emberi mivoltommal megajándékozzak. De azért vannak kivételek, de azok száma jóval kevesebb. Ilyen világot élünk! Sajnos!

Az én kis családomban nem csak Edinát "ismerik", köztük van Moncsi (Varrogató Moncsi) és Ágika (Ágibo) is, akiknek sokat köszönhetek, önzetlen és Kedves tulajdonságukról. Ha akarom, ha nem ők is beköltöztek, mivel a tőlük kapott nem csak ajándékot, magam köré gyűjtöttem, használtam ezáltal az életem szerves része lett. Jó dolog kapni, de számomra a legjobb adni!

Fényképet nem tudok még feltenni, mert elromlott a gépem, de hamarosan pótolni fogom! 

Bízom benne, hogy egyre több "ilyen" embert fogok megismerni, (és ehhez nem kell ajándékot küldeni, elég ha egy kedves megjegyzést olvasok, vagy emailt váltunk, amiben már volt szerencsém, tőlük most elnézést kérek, hogy nem említette meg őket személyesen, de akik írtak már nekem, megjegyzést és emailt, azok tudják, hogy ő rájuk is gondoltam) 
Szörnyű és nehéz világban élünk, ne rontsuk még mi rajta! Ha elolvastál, és elértél ehhez a mondathoz, nem kérek mást csak egy mosolyt. Mosolyogj :)))) Én is ezt teszem! :))))) Ugye milyen jó! :)))) Köszönöm!

Megjegyzések

Kathy üzenete…
:))))))))))
Edina üzenete…
:)))
Igen, jól gondolod...nem csak a PIF miatt kaptad:))) Én is nagyon remélem hogy azért majd személyesen is tudunk valamikor találkozni és nagyon örülök hogy megismerhettelek és még nagyon sokáig megmarad közöttünk a barátság:)))
Puszillak!
:))))
Moncsi üzenete…
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Látjátok még Ana Kroetz is mosolyog, pedig ő Brazíliában él és nem tud magyarul! :))))

Köszönöm a mosolyokat! :)))