Hasznosítás avagy valamire csak jó lesz!

Ma kezdtem el, de már nagyon unom. :))) Hónapok óta csak gyűjtögettem az anyagdarabokat, és most besokalltam, mert így össze-vissza, különböző méretű apró és kicsit nagyobb anyagdarabok dobozokba rakva már sok volt, de lehet, hogy nem is sok az anyag, csak kevés a helyem.
A lényeg, hogy a férjemmel vágattam 6,5 ; 13 ; 26 cm-es kockákat fémlemezből. Először az anyagokat nagyságuk szerint szortírozom, majd szabdalgatom méretre. Aztán majd egyszer, mikor elkap az ihlet, felhasználom! Csak kapna már el!!!  :))) 
Megjegyzések

agibo üzenete…
Ez is egy jó kis módszer anyagfelhalmozásra. :)
Az ihlet meg jön ám... egyszer csak.
Amanda üzenete…
Halmozok én is, rendesen. Nekem az a bajom, hogy nem tudom, mekora az az anyagdarabka, amire már nem lesz szükségem. Ezért szinte minden marad, és csak gyűlik, gyűlik. Aztán egyszer hátha elkap az ihlet és hasonlóan én is rendet rakok.
Moncsi üzenete…
Sajnos én is ilyen problémával küzdök nap mint nap. Tetszik egy anyag, megveszem, és csak gyűlik egyre nagyobb a csomag. De hátha jó lesz még valamire, hiszem olyan szép:)))))
És a legszomorúbb az egészben az, ha végzel, szép rend van, elkezdesz keresni, feltúrod és már oda a sok órai munka.
Én legalábbis mindig így járok:)))))
ui: küldtem neked emailt, megkaptad Barátném??
Lonci (Győr) üzenete…
Akkor most egy darabig lesz munkád:-)))
A darabolás nekem is megy, csak a felhasználásához nincs mindig időm! Sajna Moncsinak igaza van, fel fogod előbb vagy utóbb túrni:-(((
Varga Györgyi üzenete…
Szia Erika!
Nem ismerjük még egymást, viszonylag új vagyok az oldaladon. Januárban Ginánál elkezdtünk egy ún. apró fecnis játékot, pont a sok fennmaradó anyagdarabka felhasználása céljából. Sok jó ötletet találsz nála és talán nálam is :O)Ha van kedved látogass el hozzám:
www.angelpatches.blogspot.com