Távol az otthontól...

...április 03-ig Balatonvilágoson lakok. Mivel itt élnek a férjem szülei, apósom elutazott két hétre, és anyósom Tina, hogy ne legyen egyedül, ide költöztem vigyázni rá. (Napközben nyugi van, csak éjjel kell oda figyelnem rá.) Sajnos varrógép nincs itt, ezért kétkezi alkotásokkal ütöm el az időt, meg hát notebookkal, ebookkal, könyvet is hoztam, szalaghímzést, és redwork hímzést is. Vagyis ha jól beosztom az időmet, nem fogok unatkozni napközben.
Anyósom nagyon ügyes, rengeteg goeblenje és keresztszemes hímzést készített az évek alatt, egyik szebb mint a másik, sajna már nem csinálja, mert fájnak az ujjai. Ha lesz rá módom és szép napos idő, akkor majd készítek pár felvételt róluk, és az én elkészült kézi munkáimról.
Vagyis nem vesztem el, csak erre a két hétre távol vagyok a városomtól és a családomtól. Már most hiányoznak! Képzeljétek, 24 éve vagyok együtt a férjemmel, de még soha nem töltöttünk el külön két hetet. Egy hetet igen, amikor Roland született, (18 éve) és akkor is láttam nap mint nap. Érdekes lesz, ki, kinek fog jobban hiányozni. :))))
De hát elfog telni ez az idő is, és akkor újra alkotom a táskákat, patchwork takarókat, és párnákat. Kitartás lányok! :))) Addig is mindenkinek kívánom, hogy alkossatok szépeket, úgy ahogy eddig tettétek! :)))
Sziasztok! Erika

Megjegyzések

Moncsi üzenete…
Elhiszem, hogy hiányzik a család, a megszokott környezet, de fogd fel egy hatalmas pihenésnek:)))
De azért alkoss közben szépeket még!
Üdv Moncsi
Borga üzenete…
Várunk vissza,és addig is alkoss szépeket!:)
Banász Erika üzenete…
De Drágák vagytok! Köszönöm,Köszönöm! :)))))