Egy panellakó vidéken!

Már írtam róla, hogy Balatonvilágoson töltök két hetet, ezt nem ragoznám tovább (ha valakit érdekkelnek az előzmények, akkor a régebbi bejegyzéseimben olvassa el). Nem is gondoltam volna, hogy sok minden történik majd velem, mivel nem terveztem, hogy nagy kirándulásokat teszek, mivel az idő sem olyan (kivéve a mai nap), meg hát nem is ezért jöttem ide.  Így hát megosztom veletek egy panellakó (én) történetét vidéken. 

A Boltügy!
A csodálatos vidéki kertes házakon és a nyaralókon kívül a környéken „egy” pici bolt van. (Olyan 10 km-res körzetben, szerintem) Na, ezt a pici boltot kellett megkeresnem. Tina elmagyarázta, de mivel csak töri a magyart, én meg nem beszélem az angol nyelvet, elindultam amerre mutatott bent a szobában. Az utca elejére kiértem, majd elmentem balra, mentem, mentem, mentem… de semmi, jött egy autó, gondoltam leintem, így tettem, kiderült, hogy nem ide valósiak, tőlem kértek segítséget, (még jó, hogy 10 éve ide járunk, évi öt-hat alkalommal, kocsival ismerem a környéket) így tudtam nekik segíteni, csak ők nekem nem. Aztán jött egy biciklis ember, ő elmagyarázta, menjek be abba az utcába (abból jöttem ki!!!!) és majd a domb után meglátom a boltot. Visszafordultam, be az utcánkba, ahonnan kijöttem, elmentem a házunk előtt fel a dombra,...és semmi. Másik utcán le a dombról és láss csodát ott egy kis utca és benne a bolt. Jobban körül néztem, és kiderült, hogy a házunk mögött vagyok. Ha én ezt tudtam volna!!!!! (lehet, hogy csak kerítést kellett volna ugranom) Akkor nem ismertem meg volna gyalog a közvetlen környéket. (de azért a biciklis ember is jól megvezetett!):)))


Megjegyzések

Moncsi üzenete…
Nem gond, legalább egy kicsit sétáltál:)))
Látom azért nem unatkozol ott sem:))
Szép napot neked, szebbet, naposabbat mint eddig volt:)))
Üdv Moncsi
Banász Erika üzenete…
Drága vagy Moncsi! Köszönöm! :)))
Csak már otthon lennék! Otthon édes otthon! :)))) Komolyan mondom, kihímzem! :))))
Moncsi üzenete…
Kedves Erika!
Szia, szinte elsőként kezdtem el olvasni a blogodat és igazán szimpatikus lettél az olvasottak alapján, így gondoltam megírom ezt Neked! Ez a bejegyzés egy pontot ér Számodra az "Egy jó szó" játékban! :)"

A játék innen indul:
http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

Legyen szép a napod kívánom neked!
Kathy üzenete…
Jot mosolyogtam, aranyos kis tortenetet irtal! :))
Moncsi üzenete…
Szia!
Szeretnélek megajándékozni, ezért kérlek nézz be hozzám érte.
Üdv Moncsi