Ugrás a fő tartalomra

Segítsünk Timiéknek!!!!

"Lidércke" oldalán lehet felajánlásokat feltenni, Timiék javára, sajnos ebben a mai világban nem tehetünk róla, hogy ilyen helyzetbe kerülünk! Ha tudtok Segítsetek! 
Én ezt a pöttyös táskát szeretném felajánlani, a postaköltséget én állom. Táska magassága: 30 cm, szélessége: 28 cm, a táskafül hossza: 59 cm. Vászon belül és kívül. A "Táskák" oldalon még több képet találsz róla!

 Kezdő összeg: 1.500.-Ft


-Légy kedves vegyél meg, - suttogja pöttyöske!!!!

És...ELKELT!!!! 2.800.-Ft -ért vagyis 3.000.-Ft -ért Z.Ágnes részére küldöm a táskát, a pénzt meg Timiék bankszámlájára küldöm, írok Lidérckének is, és megküldöm a befizetést igazoló bizonylatot! :)
Tündéri ez a lány Z.Ági, elutalt Timiéknek 3.500.-Ft-ot 2011.02.28-án, még engem is meglepet vele így utoljára! :))))))))))


Megjegyzések

Kathy üzenete…
Nahat! Meg majd megy is a ruhacskahoz! Vagy direkt igy akartad? Nagyon aranyos!:))
erikastyle üzenete…
Ez első gondolatom az volt, hogy valami olyat ajánljak fel, amit én is megvennék, a másik pedig, hogy megláttam a Te pöttyös felajánlásodat, még jobban megerősített abban, hogy ezt kell feltenni! :) Tied is nagyon aranyos! :)
Kathy üzenete…
Meg jo hogy ennyire egyforma az izlesunk is meg eleg elfogadhato az idojaras jelenetesunk is!:))
Igen megkaptam leveledet majd ma este valaszolok, munka utan mikor minden lecsendesedik! Koszi :))
Névtelen üzenete…
Kedves Erika!
Mekkora ez a táska? És nem adsz meg egy kezdő összeget támponttul? Vagy várjak kicsit? :)
Z.Ági
Névtelen üzenete…
Ahogy anno Sándor György alkudozott:
na nehogy 1 500 Ft legyen, ez a szép kis táska nem megy minden ruhámhoz és új cipőt is kell vennem hozzá, de azért adok érte mondjuk 2 000 Ft-ot! :))
Z. Ági
erikastyle üzenete…
Köszönöm Timiék nevében is! :)
Z.Ági: Nem kell hozzá sok cucc, szerintem ha körülnézel a szekrényedben, megtaláld a hozzá valókat! :)))))
Képzeld, megalkottam a kockás táskámat, a "táskák" oldalon megtalálod a fényképét, és csak másnap jöttem rá, hogy van hozzá egy kockás cipőm is! :)))
Üdv: Erika
Névtelen üzenete…
:DD Kockás cipő? Juj, de tuti lehet!!! :)))
Na jó-jó, gyönyörű ez a táska, de nem fér bele egy zongora, üti a sílécem színét is, sőt, mustárfoltot sem látok rajta, legyen 2 400 Ft, na!
:)
Z. Ági
erikastyle üzenete…
NA,megy ez! Ha tudom, hogy ezt így kell csinálni...! :))))))

Z.Ági! :)
Nagyon tetszik a humorod, aranyos vagy! :)
Hogy lásd, holnap lefényképezem együtt a kettőt(cipőt és táskát) és felteszem a blogra!

Puszi! Erika :)
Névtelen üzenete…
Hát jó, megzsaroltál a kockás cipős poszttal, engedek a kényszernek: 2 800 Ft? :))
Puszi,
Z. Ági
erikastyle üzenete…
Kedves Z.Ági!
Köszönöm!
Most már hangosan is kimondom, mivel rajtad kívül nem jelentkezett más, (igaz a kitűzött határidő nem telt le) legyen a Tied!!!! :))))
Megérdemled!!! :))) Küzdöttél mint egy oroszlán! :)))))
Ezennel le zárom a licitet, és kérlek Z.Ági, hogy írd meg a címedet az email címemre, majd írok én is neked egy email mivel lenne egy fontos kérdésem a meglepetéssel kapcsolatosan.
Várom! Puszi! Erika
Névtelen üzenete…
Jaj, várjál, ne zárd le, gyorsan rálicitálok, ha 3 000 Ft-ot ajánlok, akkor nekem adod, nem annak a másiknak, aki a nevemben írogat? :))
Megy az email, nagyon várom, hogy kézbefoghassam ezt a szépséget! :))))))
Puszillak,
Z. Ági
erikastyle üzenete…
Köszönet Z.Áginak! Egy édes, aranyos, táskával gazdagabb lett! :))))
Névtelen üzenete…
Annyira örülök, szebbé tetted a napomat!!! :)))
Puszillak,
Z. Ági
erikastyle üzenete…
Örülök, hogy örülsz!!! :))))))))
Puszi! Erika

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

 Újraszalvéta.  Újraszalvéta egybe írva, de csak is azért, mert újra és újra használhatód.  Környezetkímélő, hulladékmentes, higiénikus, frissentartó csomagoló. Ne használjunk többet fóliákat, nejlon zacskókat, szalvétákat.  Én 2019 nyár óta nem vettem szalvétát, fóliát, alufóliát, nejlon zacskót. Itt egy praktikus csomagolóanyag, amit hosszú időn keresztül tudsz használni.  Ismerd meg az újraszalvétát:  - Szendvicsek, uzsonnák, tízóraik csomagolására alkalmas. - Külső oldala: mintás 100% pamut vászon anyag - Másik oldala: PUL anyag, ami környezetbarát, élelmiszerbiztos, frissentartó, könnyen kezelhető, száraz és nedves ruhával letörölhető anyag.  - Tépőzárral záródik.  Válassz a kínálatból, ami nem lesz egyszerű, mert rengeteg szebbnél szebb pamut vászon anyagból készítettem el őket.  Minden korosztálynak ajánlom. 

Újabb Angyallal találkoztam....és hogy mi készül?

Egy újabb Angyallal találkoztam, Nagyon szépen köszönöm Zsuzsinak a könyv másolatát és lemezt is! Nagyon szerettem volna ezt a könyvet...mivel most tanulok horgolni, az alapokat már elsajátítottam, most már csak a trükkök és a gyakorlat vár rám. :) Általában ha megszeretnék valamit tanulni, és érzem hogy van rá egy csöpp kis tehetségem, egyből bele vágok a közepébe...most is ez történt. Ezt a szép kendőt kezdtem el horgolni...igaz én felcseréletem a színeket, de már várom, hogy készen legyen. A könyv is nagyon hasznos, sok kis apróságot tanultam belőle, amire nem is gondoltam első körben. :)))  A kendő innen származik: http://szeretekhorgolni.com/horgolas_mintak/kek-hullam-horgolt-kendo Mintája:

Bevásárló zsák

Újra és újra használható bevásárló ÖKO tasakok, a nejlon zacskók helyett. Pamutvászon és tüll anyagból készültek. Bevásárlás alkalmával vidd magaddal, pékárú, gyümölcs, zöldség, magvak...stb vásárlására alkalmas. A tüll anyagon keresztül pedig látni mit vásároltál így a pénztárnál nem kell kipakolni belőle. Ha ragasztó címkét kell rá tenni, akkor pedig a pamutvászon anyagra ráteheted, otthon meg leveheted róla. Teteje zsinórral összehúzható. Készült hozzá egy tépőzáras összefogató, ezért kis helyen is elfér, akár a táskádban, otthon pedig a fiókban. A szett 3 db-os Nagy: 25x33 cm Közepes: 20x28 cm Kicsi: 15x22 cm Tisztítása: mosógépben, vasalható. Megvásárolható a meska oldalamon: Link: https://www.meska.hu/Shop/index/8651