Kathy!!!! :)

Te Drága távoli Barátnőm!!!! :) 
KÖSZÖNÖM! IMÁDOM! :)))))))))))))))
A mai postával érkezett, Kathy-től egy levél és benne 11 táska szabásmintája. Szépen megleptél vele, még életemben így nem lepődtem meg, ugráltam, mint egy kisgyermek. :) Még most is csak ámulok és bámulok, nem tudom hova tenni magam. 


Drága Kathy! Köszönöm!!!! :) Nem is tudom, hogy fogom meghálálni, Te egy Tündér vagy! Annyi minden jár a fejemben, hogy meg kell írnom, rajta elkezdem:
- Köszönöm Te Drága Tündér!...
...Elkezdtem, de kitöröltem, mivel a végén sírva fakadtam, (valahogy nem szoktam hozzá, hogy én is kaphatok, valamiért mindig az volt az életemben, hogy csak én adok) és ezt a blogomra nem szerettem volna feltenni. Azt hiszem, én, nehezen engedek közel magamhoz embereket, de vannak egy páran akik fele érdemes nyitottnak lennem. Az egyik ilyen ember november óta (azóta él a blogom) Kathy volt, aki barátságos leveleivel, őszinte megjegyzéseivel, és időjárás jelentéseivel, fényt hozott az életemben. :) A másik ilyen ember a környezetben, aki már régóta itt van velem egy városban, csak olyan ritkán tudunk találkozni, ő a barátnőm Ani. És a harmadik pedig egy új bartáság kezdet lehet, aki nem más, mint Z.Ági, aki a pöttyös táskámra licitált, és olyan őszinte örömmel írta, a megjegyzéseit, hogy már ingyen is varrtam volna neki egy táskát! :) 
Végezetül: KÖSZÖNÖM!!!! :) Köszönöm mindenkinek, aki nálam járt, aki írt, vagy aki írni fog! :) Jól esik az embernek! :)))) 
Még egy mondat: 
A szabásminta angol nyelvű, egy ganyit nem értek angolul, ja és még soha életemben nem láttam szabásmintát! :)))) Azt hiszem az elkövetkezendő napokban lesz mit tanulnom, angolul is, és szabni is. Ez volt a vicces része, kérem hogy mindenki mosolyogjon! :)))) 
Imádom, már az egész lakás kivan terítve szabásmintával, már csak el kell tudnom igazodni rajtuk! Úgy örülök neki, mint egy főnyereménynek! Köszönöm Kathy!!!!!:))))))))))) Ja és nálunk most süt a nap, és én is!


Megjegyzések

Banász Erika üzenete…
Kedves Éva "dióhéj"! Értem én! Köszi! :)))))
Edina üzenete…
De aranyos vagy....
Kathy üzenete…
Hat nagyon jopofa vagy! Igazan nem nagy valami! Mikor mondtad hogy nem tudsz varrni,gondoltam egy ket szabasminta talan jol jonne! Egyebkent nagyon egyszeru elmenni rajtuk! Le kell tenni azokat a foldre, es gyalogolni rajtuk!:))))))))))
Ezekkel szeretnem megkoszonni amiert olyan turelmesen es anyarosan elmagyaraztad a dolgokat a geppel kapcsolatban! Megegyszer koszonom szepen!!!!
agibo üzenete…
Menni fog neked minta alapján is az a táskavarrás. Majd meglátod!
A táskákat angolul is, magyarul is egyformán rajzolják ;-)
Banász Erika üzenete…
Edina: Köszönöm, Te is aranyos vagy!

Kathy és Ági! Na, ezért (is) szeretlek Benneteket, hogy ellátok nevetéssel!:)))))
Nagyon jók vagytok! Puszi! Erika
Névtelen üzenete…
Te, magad vagy a vidámság! Hozzád élmény idejárni! :)))
Sok szép táskát szeretnénk azokból a snittekből látni!
A jobb szélső piros, fehér füles strandtáskát meg kell varrnod, tiszta hatvanas évek egy óriásszemüveggel. :) Biztos vagyok benne, hogy valami szépet kihozol belőle, majd várjuk a fotókat,
Puszi! :)
Z. Ági
Banász Erika üzenete…
Kedves Mindenki!
Ez vagyok én! (lásd: a blogom "magamról" című bejegyzésben!)
Kaptam "agibo" Ágitól is (még januárban)egy táska szabásmintáját, (annak is nagyon örültem) sőt még el is magyarázta, de azóta is csak nézegetem, mivel mint tudjátok én "kezdő" kategóriába tartozok. :)
Szabásmintáról meg annyit, ezeken vannak számok és betűk, vagyis ezt is olvasni kellene valahogy. Nem? Én meg egész életemben A4-es, A5-ös méretű dolgokat olvastam. De nem aggódjatok van egy kis műszaki vénám, valahogy csak megoldom! :)))))))))