Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május, 2013

Faliképek eladó...és a tanulság!

Rendelésre készültek...de itt maradtak, mert nem tetszett annak a Hölgynek aki rendelte! Na ilyen is van! :) Ezennel közlöm, hogy nem fogok látatlanban semmit készíteni...mert az idő...idő...pénz...nekem is! Vintage fali képek...ha valakinek tetszik,....eladó, addig is nekem okoz örömöt, hogy nézhetem.  Elárulom, van még belőle....vagyis lesz még mit néznem, ha eladom őket. :)   

De jóóó....

....érzés. Biztos, hogy nem csak én kapok ilyen üzeneteket, hanem Ti is. Na ezért "is" érdemes alkotni! :)  Mikor jön a megrendelés, én 150 %-an oda teszem magam, sőt már előtte is. Figyelek minden apró részletre, hogy véletlenül se legyen panasz. És amikor kapok érte egy ilyen üzenetet...hát táncra perdültem, pár percre, és a lelkem is boldog, és iszonyatosan ösztönöz arra, hogy ne hagyjam abba, hanem gyerünk csináld még. Íme az üzenet: Sziasztok! Én rendeltem magamnak kis pöttyös pénztárcát és romantikus neszeszert is és örömmel mondhatom, nagyon szépek, egyediek, ezek nem jönnek velem szembe minden sarkon. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az igényes és különleges dolgokat. És még kis ajándék is érkezett a rendelés mellé... Babett   Köszönöm! :)         

Edényfogó szív alakú készítése

Készítettem már hagyományos edényfogót, kesztyűset is, de szív alakút még nem. Most volt egy csöpp időm és készítettem párat, nekem nagyon tetszenek, és nem utolsó sorban nagyon hasznosak, mivel állandóan megégetem magam, ezért nem csak egy van a konyhámban, hanem jó pár. :))))  Az elkészítését feltettem ide: ErikaTitkai  Jó munkát hozzá! :))) Üdv: ErikaStyle

Az Új táskám!

Ha már az ember lánya tud egy kicsit varrni, akkor készít magának egy új táskát. :)))  Igaz ebből az anyagból nem ezt a kicsit trapéz alakú táskát szerettem volna, de nem bánom, hogy ilyet készítettem el belőle. Nekem nagyon tetszik, nem hiába, egy újabb fekete-fehér táska, (ez vagyok én!) és ami a lényeg nem kicsi. :)