Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december, 2012

Ami még elmaradt!

Az egyik klubtársam Erzsó készített ilyen képet, nagyon megtetszett...én is elkészítettem. Igaz elüt az eredeti változattól, de nekem így is nagyon tetszik! :)  A céges iroda folyosót a saját alkotásaimmal díszítettem fel, akár csak az otthoni fenyőt. :)  A férjem kollégája rendelt tőlem három párnát a szeretteinek. Öröm volt elkészíteni, mert nagyon szép idézeteket is kellett hozzá készítenem. Így néztek ki! :)  Biztos örültek neki! :)  További szép napokat kívánok!  Üdv: ErikaStyle

Boldog Karácsonyt!

Békés, Boldog Szeretettben gazdag Karácsonyt és Új Évet kívánok, minden ismerősömnek , barátomnak, mind a 199 követőmnek, és azoknak is akik ide tévedtek, vagy járnak nálam! :)

Karácsony a +klubban...

Kedden volt, hogy a foltvarrós klubban karácsonyi +ajándékozást rendeztünk, sok finom sütivel és frissen facsart üdítőkkel. Már hetekkel ezelőtt kihúztuk a neveket, és mindenki készített a másiknak kézzel készült ajándékot. Nagyon szép ajándékokat készítettek a lányok, nem kicsit irigykedtem. :)))) De azért az én ajándékom, amit kaptam az is nagyon szép és nagyon örültem neki! Köszi Enikő! :)))) Pár kép a csoportról:  Nagyon jól éreztem magam! :))))

Rövid beszámoló...és egy meglepetés!

Ennyi....kész....befejeztem....az idei rendelések teljesítését.  Hú de hosszú volt...ha most visszanézek, hogy szeptember óta készítem a karácsonyi ajándékokat és ötletelek, hát nem volt könnyű, de megérte. :))) Próbáltam kiszámolni...amit nem lehet....mennyi-de mennyi lakásban megtalálhatók lesznek az alkotásim és hány, de hány ember kapja ajándékba az alkotásimat...úgy hogy ők még nem is tudják! :)))) Nem kis boldogsággal tölt el! :)))  És hogy ne csak én adjak, kaptam egy nagyon kedves hölgytől Csillától egy emailt, és hozzá két képet...hát nagy meglepetés és öröm ez számomra! Ebből látszik van értelme annak, hogy megosztom Veletek a Titkaimat ....is! :)))) Csilla készítette: pénztárca...brifkó.  Nagyon szép lett! :)))) Köszönöm Csilla hogy megosztottad velem! :)))