Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november, 2012

Karácsonyi pöttyösök

Elkészültek a fehér pöttyös karácsonyi apróságok.  Nem gondoltam volna, hogy ilyen aranyosak lesznek. De hát azok lettek! :)))

Karácsonyi zsepitartó

Próbáltam alkotni valami mást, valami nem szokványos karácsonyi zsepitartókat, úgy érzem kicsit klasszikus lett a hófehér és a piros alapon fehér apró pöttyös anyagtól. Ami még nagyon illik a képe, a harang és az angyalka, ami filcből készült. Minél többet nézem annál jobban tetszik. :))) 

Karácsonyi apróságok

Nagyon fárasztó egy hónapon vagyon túl. Igaz már szeptember óta tervezem a karácsonyi apróságokat és egyéb ajándékozható ajándékokat, de sajnos nem sok időm maradt rá, mert nem főállásban készítem őket, ezért is jó, ha van az ember lányának férje, és barátai. Sokat segítettek.  Ez a kupac már a második ilyen kupac, és még nincs vége...! :))))  De nem csak ezeket készítem. Készültek még párnák, családi kötelékek, terítők, sálak és egyéb apróságok amiket Kedves ismerőseim rendeltek.  Bízom benne, hogy marad annyi időm, hogy magamnak is tudjak készíteni apróságokat, hogy szép legyen a karácsonyi dekorációm. Várom már, hogy karácsony legyen, akkor fogom csak igazán kipiheni magam, addig meg hajrá...csak így tovább! :)))

Két rendelés közt...

...egy kicsit magamra is gondoltam. Volt is kedvem hozzá, mert már monoton volt a karácsonyi ajándékok rendelésének a készítése. Ezért pihenés képen beiktattam egy kis új alkotást. Nagyon régóta szerettem volna megtanulni a sütő kesztyű készítését, de nem volt aki megtanítson rá, ezért újra csak magamba bízva és a világháló segítségével, végre elkészítettem őket. Először a zöldet készítettem el, vastag flizzel, és avval az ezüstös színű anyaggal amit a vasaló deszkára is szoktak tenni. (Teflon anyag) Majd mikor kész lett, megtapasztalva, hogy kicsit nagyobbra kell a kesztyűt szabni, és a közepére felmosórongyot használtam. Na így már jobb!  A nagy kedvenc a hóemberes. :)))  Üdv: ErikaStyle