Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október, 2012

Mikuláscsizma gyár...

gyárrá alakultam át! :))) Mondhatnám az ismert mondatomat "...Soha nem gondoltam volna...", hogy ennyi csizmát fogok készíteni. :)))) De még nem unom...és azt hiszem nem is fogom megunni.  Kis kesztyűt is készítettem más színben. Ez is aranyos, nem csak a fehér! :))) Ráadásul minden nap tanul az ember, így ma megtanultam azt is, hogy amiből készítettem az nem plüss anyag, hanem polár! :))) Na már ezt is tudom. Anyag ismeretben nem vagyok még szakértő! :))) Párnák is készültek, már gyerekeknek is. És még mindég nincs vége! :))) 

Szellemkép...és a kedvenceim

Itt vagyok...de lehet hogy csak szellemképemet látják -mondja a családom, alig vagyok otthon annyi munkám van főállásomban, ráadásul, rendszeresen el vagyok csúszva az otthoni rendelésekkel. Ismerőseim, nagyon érdeklődnek, hogy na mi lesz már, mit fogok karácsonyra készíteni. Hát most pár képet mutatok, miket készítek télapóra, és karácsonyra, akár saját részre, akár ajándékozásra.  És még nincs vége...! :))) Egyik nagy kedvencem a kis kesztyűk... de, most a nagy szerelem ez a csizma, amibe akár egy tábla csokit, vagy parfümöt belehet tenni, Vagyis nem nagy, de ebből még készítek nagyobbat is. Ha nem ajándékozzuk el, akkor dekorációnak is nagyon aranyos. Ez pedig egy 40 x 40 párna, középen ez a csudi szép téli kép, ami 20 x 20 cm-es. Fehér plüss anyagból van a széle körben és a párna hátulja.  MÁS! Rita szülinapi játékának I. fordulójában, egy csoport társam nem tudta meg küldeni nyáron a szülinapomra az ajándékomat, most megkaptam, postán küldte, és n

Ha ősz, akkor...

...színes falevelek, sünikék, napraforgó virág, tök, és a jó öreg-boszi jut az eszembe. Ezt most mind feltettem egy nagy aranyos fa keretre. Nagyon Kedves ismerősöm, volt kolléganőm, vásárlóm egy személyben, nálam rendeli meg az ajtódíszeit, (Hajnika) most is így történt,...igaz kicsit várnia kellett, mert nem alakult ez az ajtódísz olyanná amilyet szerettem volna. Most már igen! :)  Már kész vagyok vele, kettőit és készítettem, gondolván egy másik nagyon Kedves ismerősömre is (Zsókára), aki látatlanul is szereti és rendeli a termékeimet. Köszönöm lányok! Ez már a Tiétek! :)))    Ezért oda vagyok! :))) Olyan aranyos, mint én! :))) A bosziról jut eszembe, a héten a kollégám megjegyezte:...te egy boszi vagy...! :)))) Őszintén? Nem sokat tévedett! :)))) Készítettem egy púder rózsaszínű tolltartót is, ez is rendelésre ment, de itt már a vásárlót nem ismerem.