Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember, 2012

Illat párnácskák...

készítettem két különböző színvilággal. Lila és rózsaszínben. Szalaggal átkötve, a masnit és a rózsát is én készítettem. :) Levendulával van töltve, keverve a töltőanyaggal. 

Patchwork házikó...téliesítsünk...

...már régóta szemezgetek evvel az aranyos házikóval, bár nincs kislányom akinek elkészíteném, de hátha másnak van. Sajnos időm sincs rá, reggeltől délutánig főállásban ütöm verem a számítógépet és pakolom jobbról balra a dossziékat, délután meg ami időm marad, kicsit varrogatok, főleg rendeléseket, és hát ott van az én drága férjem, és fiam is, akik mögöttem állnak, de néha néha jelentkeznek feltett kézzel, hogy szűkségük van rám. :)))  Na majd egyszer talán én is elkészítem.  Ami még tetszik benne, hogy mi lenne ha nem ebben a színvilágban (ez olyan tavaszos) készíteném el hanem kicsit ünnepibb, karácsonyi hangulatban. :) Milyen lenne akkor? Vélemény? Az elkészítését a "Titkaim" oldalon  megtalálod.  Jó munkát hozzá lányok! :)))

Tilda sapka...

...nem Tildás anyagból! :))) Aki ismer tudja...nekem "kockás" a világ! :)  Mint mindig, minden új alkotásomnál, jó pár hét mire eljuttok oda, hogy el is készítsem. Tegnap eljött a nap, hogy a szabásmintát elkészítsem, ma meg is varrtam, pedig fáradt vagyok, rendelésem is van, de nagyon kíváncsi voltam, hogy el tudom e készíteni. El készítettem, és imádom, most is rajtam van! :)))) Tilda Sapka

Ajándék a Nagymamának...

...mit tud az "ember lánya" ajándékozni a nagyszüleinek, amikor már mindenük megvan, kivéve a toronyóra lánccal. :)))) Minden évben és év végén nem kis fejtőrést okoz nálam, hogy a nagyszüleimnek mit ajándékozzak. Mindenük megvan, idősek, nem is kicsit, szenilisek nem is kicsit...! Az új ajándék és lakásdekorációs bolt ahová viszem az alkotásimat, megláttam ezt a fém dobozt, varrtam bele két kis szalvéta szerű valamit, amit használhatnak pohár alátétnek is, tettem bele a kedvenc kekszüket. Készítettem hozzá két kis levendula zsákocskát, amit bárhová fel tudnak akasztani.  Örültek neki, mert hasznát tudták venni...sőt a mamának még a doboz is nagyon tetszett! Őszintén, nekem is! Hamarosan veszek is magamnak egy ilyen csoda szép fémdobozt.