Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július, 2012

Szívfüzér készítése:

Közkívánatra elkészítettem -ahogyan én készítem- szívfüzéremet.  Biztos, hogy sok mindenki készített már ilyet, de aki nem -akik írtak emailt- azoknak szánom, hogy a : http://erikastilustitkai.blogspot.hu/2012/07/szivfuzer-keszitese.html blogomon az elkészítését megtalálják!  Jó munkát kívánok hozzá! :) Üdv: ErikaSytle

Kisérletezni jó...

...most egy más fajta füzetborítókat készítettem...nagyon élveztem. A "Titkaim" füzetborító nagyon kelendőnek bizonyult, de a receptes füzetem is elfogyott már. :))) Büszke vagyok rá, hogy nem csak nekem tetszik. :) Ami még újdonságnak számít, hogy nem látsz rajta varrást, csak a belső részeknél. :)  Kis patchwork technika, és megint egyedül jöttem rá az elkészítésére! :)))

Apróságok...

 ...már egy éve is lehet, hogy meg vettem a barna textil festéket, felbuzdulva, hogy festeni fogok, na de ahogy lenni szokott nálam, minden új dologhoz idő kell, ezért nem hiába, de ma valamiért ma egyik percről a másikra, elővettem, és próbának befestettem pár méter fehér farkasfogat. Nekem nagyon teszik! :))) Először sötétbarnát készítettem el, aztán kezdtem világosítani, annyira megtetszett a végeredmény, hogy megyek és veszek zöld és lila festéket is. :))) ...készítettem pár apróságot, mint például ezeket a szívecskéket. Egyesével lehet használni őket, bár hová feltehető.

Új Blogom van...

Kedves Barátaim, Blogos társaim, Idelátogatóim!  Mától új blogot készítettem a "Titkaim"-nak! :) Már több hónapja szerveztem fejben, mert úgy láttam kinőtte magát az oldalon és nem szerettem volna, ha elvesznek dolgaim, mint ahogy eddig.   Úgy gondoltam, hogy megérdemel egy külön blogot, ahol sokkal többet írok mellékletként, tanácsként, ötletként, és jobban átláthatóbb. Kérlek látogass el:  http://erikastilustitkai.blogspot.hu/ blogomra! :)  Az eredeti ErikaStyle, itteni blogomon mától 2012.07.20-tól, linkelni fogom, ha felteszek valami új "titkot"!  Így nem maradtok le semmiről.  A régebbi bejegyzéseimben utalandó titkaimra, nem változtattam meg, csak tovább kell haladni, innen, oda. :)  Köszönöm a megértéseteket, és remélem, hogy elnyeri tetszéseteket az új blogom! :)  Üdvözlettel: ErikaStyle    

Üdvözlet!

Kicsit elmaradt...ezért elnézést kérek azoktól, akik még nem olvasták a nevüket az Üdvözletemben. Ha van ilyen jelentkezz és köszöntelek majd! :) Nagyon Sok Szeretettel köszöntöm új követőimet Ildikó Martin Péterné,  Idikót...aki Imád varrni, és ezt a blogját is megnézhetitek,  és Andit is, akinek a blogját is ajánlom Mindenkinek, a blogom! :)) Üdv: ErikaStyle :)))

Egy újabb Díj...

... Zsuzskától és Boldogság vártó l is kaptam! Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok rám! :)  Gyors leszek és nem azért nem nem örülök neki, hanem azért mert idő hiányban szenvedek, és így is már 22 kérdésre kell válaszolnom!  A díjjal járó feladatok: 1. Mindenkinek 11 dolgot kell mondania magáról. 2. A jelölő mindegyik kérdésére válaszolni kell.  3. 11 kérdést kell feltenni a jelölteknek. 4. 11 embert meg kell jelölni és linkelni. 5. Nincs visszaadás, visszajelölés. 11 dolog rólam:   1. Életemben a legfontosabb a családom! Velük vagyok egész...és olyan amilyen.  2. Második legfontosabb a barátság, de csak akkor, ha mind a két oldalról működik.  3. Harmadik a legfontosabb az őszinteség számomra, ez a legfontosabb mind a két pontban is.  4. Nagyon szeretek olvasni, minden este olvasok, de nem minden stílus jön be. 5. Imádom a csokoládét, de csak tejcsokit, lehet sima vagy töltött, főleg a sárgabarack krémmel, egyedül a marcipános lehet étcsoki

Szülinapi ajándék...egy Tündértől.

Újabb Tündértől kaptam ajándékot...róla annyit kell tudni, hogy egy nagyon jó nő, imádom a humorát, a kedvességét, a barátságát, irigylem azt ahogy él, és olyan jó hogy van...pedig (sajnos), még nem tudtunk személyesen találkozni, csak a facebook az, amit látok belőle, de így is nagyon Kedvelem, ő pedig nem más, mint Zámbó Ágnes. :)) Drága Ágikám, nagyon szépen köszönöm az ajándékaidat, csoda szépek az ékszerek, és a macit is nagyon megszerettem...látod te mind azt tudod, amit én nem! :) A fülbevalót már hordtam, nagyon nőies és visszafogott, pont olyan mint én. :)) A macika meg a párnámon csücsül és védi az éjszakáimat. :))) Még  gondolkodom, hogy mi legyen macika neve, ahogy elkeresztelem, megírom! :) Én ilyen "lüke" vagyok, mindent elnevezek, ami közel áll hozzám, még a mosógépemnek is van neve. :)))) Nem tehetek róla, kedvelem, mivel jó sok munkától kímél meg! :))) Imádom, ahogy rám mosolyog a macika! Van ebben a mosolyban valami..! :)))

Szülinapi játék...Rita kezdeményezésére 2.

Kis Judit ajándéka is megérkezett...én nem bánom, hogy nem aznap kaptam meg az összes csomagot, így legalább hosszabb ideig ünnepelhetem a születésnapomat! :))) Kedves Judit! Nagyon szépen köszönöm a csodálatos fülbevalókat, nagyon tetszenek, már alig várom, hogy hordhassam őket! :) A kis gombokat is mind egytől egyik imádom...valószinű, hogy nem mostanábban fogom őket felhesználni, mivel imádom őket gyűjtőgetni, elteszem, nézegettem, nagyon szerettem őket. :) 

Szülinapi ajándékok...a Tündérektől!

Tündéreknek azokat az embereket nevezek, akik minden hátsó szándék nélkül, barátsággal, kedvességgel fordultak hozzám, akartak megismerni! Többen is vannak, hála az égnek! :)))  Katától és Edinától kaptam a szülinapomra egy-egy kedves csomagot!  Edina a fantasztikus kecsketejes szappanjaival lepet meg, egyik szebb mint a másik, és milyen jó velük mosakodni, imádom őket! :))) Nagyon szépen köszönöm Edinám! :) Katától egy-egy gyönyörű anyagot kaptam, és egy csomag icurka-picurka árkártyákat. Imádom őket, az anyagokért oda vagyok, és ezek az kis kártyák...én is akarok ilyet készíteni! :) Annyira tetszik...főleg azért mert a blogom háttere van rajta. Nagyon Édes!!!! :) Nagyon szépen köszönöm Katám! :))) Sok-sok Puszi Edinának és Katának! :)))

Szülinapi játék...Rita kezdeményezésére 1.

Majdnem egy évvel ezelőtt beléptem Rita játékára.  15 ember 1 csoportban, 14 ajándékot küldesz, majd én is 14 ajándékot kapok. Addig amíg nem Te vagy a szülinapos, addig nem is nagyon tudod átérezni, hogy mennyire jó az amikor látod, hogy a csomagok érkeznek...aztán jött a nagy nap és bontogatni kezdesz. Nem az a lényeg, hogy mennyi ajándék érkezett meg időben, mennyi félét kaptam, inkább a lényeg az hogy nekem készítették, rám gondoltak! Megható volt! Köszönöm lányok! :)   A képeslapokat és a levelek is nagyon szépen köszönöm, nagyon tetszettek! :) Aki nem tudott küldeni lapokat vagy levelet...semmi baj, én is rendszerint elfelejtem őket...vagy nem maradt rá időm! :))) Subák Erikától kaptam, (akit nagyon tisztelek őszintesége miatt) az első ajándékomat, csodálatos receptes naplót, egy még csodálatosabb E betűt hímzett, és egy nagyon édes  picurka kávés csészét is rajta a nevemmel.  A hímzésedet felfogom használni majd, még nem tudom mire, de nagyon tetszik, tetszen