Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március, 2012

Pillangók...

...mindegyik megrendelésre készültek. Egyedül a virágok és katicabogár az amit nem én készítettem, ja meg a hungarocell alapot sem, de a többit, igen. Imádtam készíteni őket! :))) 

Közkívánatra...

...elkészítettem a leírását a péksütemény tárolónak. Valaki úgy ismeri, hogy kenyértároló kosár, de nekem a péksütemény elnevezés szimpatikusabb.  Elkészítését a "Titkaim" oldalon megtaláljátok. Jó munkát hozzá! :)))

Új külső...

...próbáltam egy új külsőt varázsolni a blogomra, de a fejléc olyan csúnya. Már órák óta próbálkozok, hogy középen legyen, de nem haladok vele. Ha valaki tud segíteni, meg köszönném, hogy tudnám a fejlécemet középre varázsolni. :))))

Újra együtt voltunk...

...március 15-én a klub tagjaival, igaz nem mindenki tudott eljönni erre a nyílt napra, de azért 7-en ott voltunk mint a gonoszok. :)))) Nagyon jól éreztük magunkat, kiállítottuk a munkáinkat, és a lattógatoknak készültünk apró varrásokkal, amiket velünk együtt ott elkészítettek. Összefoglalva, nagyon jól érzetem magam.  Pár képet feltettem itt megtekintheted. :)  A fényképen lévők balról jobbra: Erzsó, Anna, Ani, Én, Ilike, Piroska, Rita fényképezett. :) 

Húsvéti díszek és elkészítése...

...találtam pár aranyos húsvéti tojásokat és díszeket, megosztom veletek, nem bonyolult az elkészítésük sem: Húsvéti kosár: http://www.red-brolly.com/red-brolly/2011/03/its-bunny-time.html   Textil tojások letöltése: http://retro-mama.blogspot.com/2009/03/easter-is-in-air.html És itt találtok, 100 húsvéti projektet: http://www.allcrafts.net/easter.htm Jó munkát hozzá! :)))