Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január, 2012

Kedves Mindenki!

Szombat délután az én "kicsikém" Notebookon, nem akart elindulni, hétfőn viszem vissza a boltba, mivel még garanciális. Most Roli gépéről jelentkezem, mivel ezen nincsenek rajta a megfelelő dolgaim, amik szűkségesek ahhoz, hogy tartsam veletek a kapcsolatot, csak nehezen tudok, majd átjárni hozzátok, és kommunikálni. Köszönöm a megértéseteket!  KÉRÉS!!!!  Pályáztam a Creatíive Desing Magazin 2012 Januári pályázatán. Kérlek benneteket, hogy akinek tetszik az alkotásom, akkor a Facebook-on szavazon rám, Jaunár 31-én éjfélig lehet. www.facebook.com - Creative Desing Magazin - Fényképek - Január egyéb dísztárgyaknál találtok meg. Édes Otthonos táblácskával pályáztam.  Voltam a szervizben, max. három hét mire újra lesz gépem.  Lányok, kérlek tartsatok ki addig is.  Blogozni nem fogok nagyon tudni, de emailt írhatok, de hosszabb lesz az idő mire válaszolok.  :(((((((((((((((

50 x 110 cm anyag titkai...

...avagy mit is tudunk készíteni 50 x 110 cm anyagból, saját magunknak, konyhánkba, gyermekeinknek, ajándéknak. Például 2 táskát 2 pénztárcával, vagy párnákat a többit a  "Titkok" oldalon   megtalálhatjátok!  Jó munkát hozzá! :)

Befejezve...avagy minden jó, ha a vége jó! :)

Gondolom, nem vagyok egyedül, és mindenkinek lapul valamerre, fél kész alkotása, alkotási, akik várják, hogy befejezzük őket.  Na én is így vagyok, de hipp-hipp, haladok, már kettőt ki is végeztem, már nem sok van hátra. Ráadásul az egyiket most készítettem el először, ez a péksütemény tároló, és nem is lett rossz, szerintem.  Főleg így, hogy ez az első. A többi képet, az "Apróságaim" oldalon megtalálhatjátok.  A másik fél kész alkotásom, egy fekete-fehér pöttyös táska és hozzá a mobiltartó. Rég készítettem táskát, talán tavaly nyáron, meg is látszott, mert volt hogy leálltam gondolkodni, hogyan is tovább. :))))) De kész!  A többi képet a "Táskáim" oldalon megtalálhatjátok.

Ez az, Öröm! :)

A Google keresőbe kerestem valamit és ezt (is) találtam Mara blogján: "...Ezt az oldalt nagyon szeretem. Ajánlom nektek is, ha még nem ismernétek: http://erikastilus.blogspot.com/p/mintak.html..."   http://mara-varrogat.blogspot.com/2012/01/anyagok-kellekek-hasznos-holmik.html?showComment=1327571222450#c6179799882878213648 Csak ámultam-bámultam, egyből a szívembe zártam ezt a hölgyet! :)  Nagyon jól esik, mikor az ember ilyennel és ehhez hasonlóval találkozik. Mint például valamelyik nap Anna ezt írta:  "Nagyon szeretek itt lenni nálad" vagy amikor drukkoltok nekem például a pályázattal kapcsolatosan is.  Köszönöm Mara és Mindenkinek aki írt egy jó szót is rólam és a blogomról! :))))   Kint hideg van, de nem fázok, mert nálam már süt a napocska! :)

Pályáztam...

...a Creative Design Magazin Januári pályázatában, evvel az alkotásommal. Ez az első alkalom, hogy ilyen pályázaton részt veszek. Hogy mit érek el vele, azt még nem tudom, de tetszett az ötlet.

Mérges vagyok magamra!

Hú, de nagyon mérges vagyok! :((( Monika "Varrjunk együtt" játékáról úgy lemaradtam, mint a sicc! :)  Túl későn vettem észre! Pedig nagyon szerettem volna én is varrogatni, ilyen csuda szép blokkokat! ((((   Mérges...mérges...mérges vagyok! :(((((((((

Nyuszik....nem csak az ajtókra.

Találtam pár elkészíthető nyuszis dolgot! :) Egyik aranyosabb, mint a másik! :)  Nekem az első a nagy kedvenc, még lehet, hogy szánok is rá időt, olyan aranyos! :))))  

Tildás könyv letöltése

Találtam egy aranyos Tildás könyvet.  Innen letöltheted! 

Ajándékok textilből c. könyv

Tavaly nyáron feltettem ezt a könyvet, de valahogy elveszett. Most megtaláltam a gépemen, pedig párszor már kerestem (mert ugye mikor keressük nem találjuk). Újra feltettem, hátha valakit érdekkel még.  Innen letöltheted! 

Nem csak Tildásoknak...

...ajánlom a következő oldalakat, nagyon szépeket alkotnak, és mennyien vannak, akik csak evvel foglalkoznak. :)))) Egyszer nagyon szeretnék egy Tilda sapkát magamnak, de félek, mire oda érek, hogy elkészítsem, addigra itt a nyár. :))))    http://shabby-roses-cottage.blogspot.com/ http://tildaaddict.blogspot.com/ http://elrincondechelo.blogspot.com/search/label/Tutorial%20Tilda%20%22Bathing%20Lady%22 http://tildaaddicts.canalblog.com/ http://marlenesanglar.blogspot.com/ http://www.mycountrynest.org/ http://elrincondechelo.blogspot.com/ http://erdbeerdiamant.blogspot.com/ ...van még csak nem győzöm bemásolni! :)))

Üdvözlet

Nagyon Sok Szeretettel köszöntöm a 162. követőmet Annát a blogomon! :)  Csuda szép alkotási vannak, csak ámulok!  és Nagyon Sok Szeretettel köszöntöm a 163. követőmet "baratella"-t a blogomon! :) Mivel több blogjuk is van a hölgyeknek, én a kedvemre valót választottam,  így tettem itt is, Göcsej tájegység ízeit. 

Szívecske füzérek...

...amik most készültek. Két féle méretű szívecskékből, egy barna kollekció, és egy tavaszt váró zöld kollekció. Nekem most kivételesen a barna mellett, a zöld-sárga a kedvencem. A többi képet, az "Apróságaim" oldalamon megnézheted! :)

BrightMe - pályázat

Nem csak gyöngyösöknek! :)  Alkotni jó, s akik szívesen alkotnak, most egy páratlan lehetőségen keresztül mutathatják be tehetségük gyümölcsét. A BrightMe webshop és a Praktikák magazin ugyanis közös pályázatot hirdet, melynek célja a BrightMe Classic kollekcióhoz egy új, egyedi kiegészítő kiválasztása. A határidő 2012.01.25, mely lejárta után a legjobb alkotást limitált szériás kollekció formájában névvel ellátva forgalomba hozzák. A többi pályázati útmutatót itt találod ! :)

Szösszenet...avagy egy kérdés?

Mi az ember amikor....?  A hűtőhöz szerettem volna menni, kivenni belőle a kaját,  erre mit teszek, benyítok a wc-be, és lecsukom a wc tetejét.(?????????????) Megtörtént, kb. 5 perce! :))))  Felhívtam a férjemet, feltettem neki ugyan ezt a kérdést, és elmeséltem neki a szitut. Mire ő ezt válaszolta: Jól van Drágám, de ha lehet, ne ülj be a hűtőbe! ...vagy péntek 13?

Üdvözlet

Nagyon Sok Szeretettel köszöntöm a 160. követőmet Moki-t,  a 161. követőmet Arankát,  és a 162 követőmet Doxit-t a blogomon! :)  Köszönöm, hogy itt vagytok, Doxi blogját már megtaláltam, már a neve is jól hangzik a számomra Doxi levendula-kertje, nekem nagyon szimpatikus, nézetek be hozzá! :) A többiekét még nem, ha van blogotok, kérlek írjátok meg! :)))) Baráti üdvözlettel: Erika

Sablonok 2

Újabb sablonokat tettem fel a "Sablonok oldalamra" .  Most virágokkal és állatokkal bővült ez az oldal, de ahogy találok valami használható sablont felteszem egyből, és nem fogom jelezni, ezért az ajánlom, hogy nézzétek gyakrabban! :))) Ezt a szép csokrot kaptam a hétvégén, csak úgy! :)))

Meghívó...avagy egy találkozás nem csak velem!

Kedves Foltvarró Barátnőink! Szeretettel meghívunk benneteket 2012 február 25-én tavaszváró közös varrásunkra. 10 órától várunk mindenkit szeretettel a Dunaújvárosi Munkás Művelődési Központban, a könyvtár közvetlen szomszédságában, a tornateremben. A folyosógalérián látható a klub kiállítása is. Hagyományainkhoz híven lesz tombola, vásár, és lakoma. Vásárlásra is lesz lehetőség bőven. Részvételi szándékotokat kérem előre jelezzétek mert a varrni valóhoz nagyon fontos a pontos létszám. Lehozkyné Tesinszki Rita: 30-470-9401 vagy molli3001@gmail.com Szeretettel várunk mindenkit Foltos üdvözlettel: A dunaújvárosi Duna-Folt Műhely tagjai Ha szeretnétek velem is találkozni, akkor gyertek el!  Ha nem szeretnétek velem találkozni, akkor is gyertek el, jó lesz! :))))  Nálam is lehet jelentkezni! :))  Baráti üdvözlettel: Banász Erika

Lesérültem...

...pont az a lábam sérült le ma reggelre, amivel nyomnám a pedált! Így most, amíg meg nem szűnik a gyulladás, nem tudok varrni...brühm, brühm, pedig nagyon szeretnék! :( Még menni is alig bírok! :(

Új oldalt nyitottam...

...a blogom. A "Sablon oldalt" .  Ide minden fajta sablont fogok feltölteni, persze szigorúan csoportosítva.  Hogy miért is tettem ezt?  Mivel állandóan keresgetnem kell a sablonjaimat, és persze mindig akkor kell valami új sablon, amikor az ember lánya már alig várja, hogy az új alkotását elkészítse..., és kapkod..., és rohan...! Na, most egy helyre teszem őket, hogy meglegyenek.  Ha tudtok, küldhetek sablonokat, szívesen kiteszem, megosztom veletek! :))))  Jelenleg még csak a "szív"-eket tettem ki, de ahogy jönnek az ünnepek, alkalmak, mindig újabb és újabb sablonokat teszek fel. 

Az új kollekción a kis virágok

Imádom ezeket a színeket! :)))) Mivel aprók a virágok, táskára még sem tehettem, ezért mobiltartókra, és zsebkendő tároló borítójára tettem őket. Aztán majd még meglátjuk, hogy mire is tehetném. A többi képet, az "Apróságaim oldalamon" megtaláljátok.

Apró díszek...

...ez év első munkáimat mutatnám be nektek. Az egyik, hogy új ruhát kapott a vasalódeszkám, egy apró virág mintás anyagból varrtam rá, köszönet érte egy kedves ismerősömnek és egyben vásárlómnak, akinek a szekrényében ott feküdt az a sok méter anyag, amit kaptam tőle. A másik pedig: ez a kis három centis, csipke szalagból készítettem kis virágokat, amik a következő alkotásaimat fogják díszíteni. Mivel még nem vagyok készen velük, ezért csak a héten kerül sor a bemutatásra. A kis díszek közepén van barna gyöngy, kis virág és pillangó. A többi képet a "Apróságaim oldalamon" megnézhetitek!

Új év és egy új kívánság!

Tavaly ilyenkor ezerrel vetettem bele magam a blogozás rejtelmeibe, és a patchwork világába. Nagyon sok minden történt a tavalyi évben, rosszabb voltam egy "tengernél" és egy nagyobb "cunaminál". A lelkem hullámzott ezerrel, sokszor hagytam, hogy csak sodorjon magával, de olykor partot értem. A fogadalmakban nem hiszek, de ilyenkor el kell egy kívánság. Tavaly év elején, nagyon szerettem volna egy valamit, még pedig, hogy ebben a világban, amit most élünk, legyen egy munkahelyem. Bejött, lett! :) Most megint itt vagyok egy új év elején, és megint van egy kívánságom, amit nagyon szeretnék, hogy teljesüljön! Nem árulom el, akkor sem tettem, majd egy év múlva! :))) Ami alapjában véve kívánok mindenkinek, legyen olyan éve, amilyet szeretne magának, legyen sok erőnk a váratlan megpróbáltatásokhoz, okozunk akaratlanul is sok-sok örömöt egymásnak, mosolyogjunk, és nézzünk mindig előre!

Üdvözlet, ami elmaradt a játék miatt...

...de most csak egy pár új követőmet mutatnám be. A játékom miatt, új követőim lettek, amit nagyon szépen köszönök, megpróbáltam én is hálás követőjük lenni. De volt két hölgy akik, valamiért nagy hatással voltak rám, őket szeretném bemutatni, és ha gondoljátok legyetek a követőjük, mivel még kicsit "újak" ebben a világban.  A sorrend most nem fontos! Az egyik hölgy "sutacica" Anita , aki segítséget kért tőlem, még tavaly, és én nagyon örültem neki, hogy megkeresett. Nézetek be hozzá, nekem nagyon tetszik, hogy a megélt történéseket, kicsit humorosan, és életszerűen adja vissza. Öröm nála járni! :)  A másik hölgy "Vatikati" Kati , ő nyerte meg az ajándékomat a játékomban. Jó volt vele felvenni a kapcsolatot, nagyon kedves és aranyos anyuka ő is.  Mind a kettőjüket ajánlom figyelmetekbe! :))))  Nagyon Kedvesek! :)))