Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november, 2011

Szerencse avagy mázli?

Bárcsak minden hetem így kezdődne! :))))   Asztalos Timiné l elő ajándékot nyertem (azért írom így, mert bízom benne, hogy még nyerek nála :)))) az adventi játékán! Ma érkezett a csomag! Fú, már a csomagolás is olyan patent volt, hogy csak lestem! Hát még amikor kinyitottam! Íme a kép az ajándékokról:  Kedves Timi, nagyon de nagyon szépen köszönöm! Nagyon örülök neki! Nemrégiben pont a mézeskalács készítéséről beszélgetünk a férjemmel és megállapítottuk, hogy nem ettünk még soha mézeskalácsot, egyikünk sem. Hát nem tudom, hogy amit kaptam tőled, elfogyasztjuk e?! Szerintem nem, mert olyan szép, hogy évekig nézegetném őket! :))) A szaloncukik is olyan édesek, már meg is van helyük. A mézre már lecsaptak, már csak nekem kell megtanulnom mézes süteményt készítenem! :)))  Ma délben, amikor hazaértem, várt egy üzenet, hogy Belindánál is nyertem az Adventi játékán! :))))  Ezt a szerencsét, vagy csak mázlim van? :)))) Jó, tudom, hogy ennél a játéknál, mindenki nyer, aki időben jelentkeze

Üdvözlet

Nagyon Sok Szeretettel köszöntöm 134. követőmet Katát és a 135. követőmet Adrienn-t a blogomon.  Kérlek benneteket írjátok meg a blogotokat, ha van! :) Köszönöm! :) Adrienn már jelentkezett is, én már jártam nála, nézetek be hozzá, nagyon szép alkotási vannak! :) 

Szívecskék

Tömítő anyag hiányában nem tudtam elkészíteni, de most hogy rájöttem, hogy az egyik ágynemű tartóba tettem a tömítő anyagot, :))) gyorsan neki ugrottam, hogy kész legyek vele, mert van még mit alkotnom.  A konyhában és az előszobába is teszek fel belőle.   9 x 9 cm a szívek, akasztóval együtt 14 cm.

Hát nem volt könnyű...

...a választás! Annyi, szebbnél szebb téli blogháttereket találtam, hogy alig bírtam választani. Szinte nap mint nap cserélném őket annyira szépek! Most ez tetszik a legjobban! :)  Találtam hulló pelyheket, ha valaki érdekkel akkor a következő helyen rá találtok:  http://rainbow.arch.scriptmania.com/scripts/ A speciál effekteknél (Special Effects-nél) a 4-5-6 a szálló hópihe, különböző formában! Kellemes készülődést lányok, fiúk! :))) Mivel többen is kértétek, hogyan is kell a Bloghátteret megváltoztatni, megpróbáltam leírni, remélem érhető, elsőre bonyolultnak tűnik, de ha lépésről lépésre végig csinálod, már könnyű lesz, és akkor innentől akár, minden nap másik blog hátteret is felrakhatsz.  Ha nem megy írj, vagy hívj! :) Ja és a lényeg a "Titkaim" oldalon megtalálod! :))) Cserébe annyit kérek, ha sikerül megoldani a leírás alapján, jelezettek vissza! Köszönöm! :)))

Számláló...avagy mennyien látogatnak meg!

Többen is érdeklődtek, hogy honnét van a "centiszalag" számláló!  Innét: http://www.dominocounter.net/newcounter.php http://www.dominocounter.net/digitstylesbycat.php

Itt vagyok! :)

A héten piheni szerettem volna, azt hiszitek lehet....á, azóta folyamatosan jönnek a megrendelések. Ami nem baj, de azt hittem látom már az alagút végét, de még nem látom! :))))) Egyszóval, újra tűvel és cérnával alszok el éjjel és kelek fel reggel! :))))) Élvezem, de nem ilyen fáradtan! :))))) Mindenkinek jó munkát kívánva: Puszi! Erika

Piheni is kell...

...igaz, fájt is a szívem, hogy nem alkottam ma semmit, pedig körben mindenhol, elkezdet alkotások várják, hogy befejezzem. De piheni is kell, péntek este rosszul lettem, és rájöttem, hogy a fáradtságtól szédültem. Ezért ezen a hétvégén pihentem, és nem álltam az asztal mögé, vagyis ez így nem igaz, mert szombaton oda álltam, de csak pár percig, mivel kértem a férjemet, hogy ha meglát az asztal mögött szóljon rám.))))  Szólt is! :)  De! Helyette, kirándultunk Balatonra egy délelőttön, láttam a tél közeledtét, egy kevés havat a fák tövében, és édes őzikéket ugrabugrálni. :) Aztán, hogy délután se unatkozzak, elkezdtem takarítani, pakolászni a filmjeim közt (dvd-ket is gyűjtöm, rengeteg van), amit már hónapok óta tervezgettem, most rend van és tisztaság köztük, sőt még a filmlistám is napra kész lett, és így most egy kis darab "karácsony előtti" takarításon is túl van ez a részlegem. Ahhoz képest, hogy nem alkottam és lelkiismeret furdalásom volt e miatt, Köszönöm, most jól vag

Mostanság...

...készülödve a karácsonyra, azért vissza-vissza térek régebbi alkotásimhoz is. Most készítettem egy Bordó rózsás textiltárolót, és hozzá textil táblácskát szívecskével. Nagy tervei vannak, de majd csak alakul! :)))  és együtt a család:  A többi képet az "Apróságaim" oldalon megtalálható!

Karácsonyi falikép...

...hú, de nagyon tetszik! Vajon, hogy készült? Iszonyú jók a színek és az összes képrészlet passzol! :)))) 

Retro képeslapok

Szerintem nincs olyan lány, aki ne (persze az én korombeliekre gondolok) gyűjtötte volna a képeslapokat lánykorában! Találtam egy párat, és még többet, de valamiért ezekre emlékszem, sőt ezt az egyet vagyis hasonlót biztos, hogy sokáig őriztem, mert imádtam fenyőfát rajzolni, és feldíszíteni, persze csak színes ceruzával. A többi képet a "Képek" oldalamon megtalálod!

Üdvözlet

Nagyon Sok Szeretettel köszöntöm a 132. követőmet Monica-t a blogomon! :)  Tudom, hogy jártam már Monicánál, de most sehol nem találom!  Móni jelentkezz a blogoddal, kérlek, köszike! :))))

Juszt is hozzászólok!

Nemrégiben olvastam Ányi-nál , "Csajok, karácsony közeledte vagy időhiány ide vagy oda, törődjünk egymással :)"  nagyon jó ötletnek tartom, mivel sajnos így van, nem nagyon törődünk egymással, mivel mindenki idő hiányban szenved és sokkal népszerűbb fb-on nyomulnak. Törjünk ki és ne hagyjuk, hogy elvesszen a blogozás varázsa! :) Szánjuk időt egymásra, a kommentekre, még ha csak egyszavas is, mindenkinek jól esik! Ányi készítette a képet is, ha gondolod viheted innen is! :) Első hozzám csatlakozó, és szóló Fáni volt! El olvastam az megjegyzését, és sok minden felötlött bennem, amivel eddig is tisztában voltam, de most újra meghozta a lelki békémet! Köszönöm Fáni!  És pedig!  Ez egy mókuskerék! Az én blogomon a titkaimat eddig látták 2810-en, de, eddig csak 10-en szóltak hozzá. Vagyis akik az én ötleteim alapján készítik el az alkotásokat,(ami nem baj) és teszik ki a blogukra, ők is azt várják el többiektől, hogy majd hozzá szólnak, kommentálják. De ha itt nem teszi meg,

Karácsonyi díszek nem csak a lakásba

Sima üvegből, egy kis karácsonyi hangulat. Elkészítését itt találod meg!

Érzéki illatok...avagy illatos poháralátét

Már ezt is rég elszerettem volna készíteni, most eljött az idő. Sőt nem csak fényképen mutatom meg milyen lett, hanem az elkészítését is megmutatom, és nagyon remélem nektek is annyira fog tetszeni mint nekem.  A "Titkai" oldalamon megtaláljátok az elkészítését.  Bármilyen fűszert, vagy teát használhatok hozzá, és garantálom, hogy utána fél óráig ezt fogjátok szagolgatni. Én legalább is így jártam. :))) Én vaníliás, piros gyümölcsös teát tettem bele a "titkos hozzávalóhoz". Igen... ez is kell hozzá! De ha végig nézed, a cikk végén elárulom a "titkos hozzávalót". :)))) Bármilyen patchwork technikát használhatsz hozzá, én kezdésnek ezt az egyszerű mintát választottam. Ajánlom mindenkinek, hogy készítsétek el, nem fogjátok megbánni. Én imádom! :)))) 

Belinda játéka

Ajánlom mindenkinek, nagyon aranyos, nem találkoztam még ilyen játékkal, de nagyon tetszik!  Gyertek játszani, mert limitált létszám van rá és november 27-ig lehet rá jelentkezni.

Zsepitartó borítók

Már nem az első, így egy másik színt is választottam, a levendulásat. Közben persze varrogatóm a textil táblácskákat is, mivel erre is lett rendelésem. Nem tudtam az össze levendulás zsepitartót lefényképezni, csak ezt az egyet, ami itthon maradt, mivel amire észbe kapok, hogy lekéne fényképezni, már besötétedik, és nem tudja az igaz szint vissza adni, nem természetes fénynél, a fénykép. De azért látszik milyen lett! :))) 

Üdvözlet

Nagyon Sok Szeretettel köszöntöm a 130. követőmet Csillát a blogomon! :))) Nézetek be hozzá, nagyon szép alkotásokat készít!

Mécsestartó textilből...

...avagy, Kedves Barátnőmnek ajánlom Moncsinak, hát ha....! :))))  Ne haragudjatok, Ti most ezt nem értitek, csak Moncsi és én! :))))  Pár apróságot kellene kitalálnom jövő hét szerdáig, eddig ez volt az első, ami a kritériumoknak megfelel, aztán, hogy lesz e belőle "bolt", azt még nem tudom. De szerintem ez is aranyos, egy kicsi karácsonyi ajándéknak! :)))) 

"Édes Otthon" textiltáblácska...2

Készítettem egy barna pöttyös, rózsás textiltáblácskát is. Szerintem ez is nagyon édes! :))) Most ennyire futotta, rohanok, mert el kések a klubból! :)))

Üdvözlet

Nagyon Sok Szeretettel köszöntöm a 129. követőmet Genovévát a blogomon! :)  Sajnos nem találom a blogját, ha van légyszi írd meg! :)

Szappan Akció...

...Edinánál! Nézetek be a boltjába, mert nagyon akciósan árulja csodálatos szappanjait!Nem csak jól néznek ki, de nagyon jó vele mosakodni, én már hónapok óta használom, bátran ajánlom mindenkinek! Pár kép a szappanokról: Klikk ide!

Csitri Karácsonyi játéka!

Csitri kitalált egy nagyon aranyos karácsonyi játékot! :)))  Gyertek játszani!

Üdvözlet

Keveri a blog a háttérben a követőimet, a múltkor egy elmaradt, most meg eggyel több van! :)))) Nagyon Sok Szeretettel köszöntöm a 128. követőimet, OZsuzsannát és Lizát a blogomon! Nézetek be hozzájuk, nem bánjátok meg! :)