Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember, 2011

Ősz

Nagyon Drágák vagytok lányok! Ezért cserében egy kis őszi témát ajánlok a figyelmetekbe:  Sünikék, Imádom őket! (nem én készítettem!) Egy kis őszi patchwork terítő, vagy falikép és elkészítése: 

Soha nem gondoltam volna...

...de teljesen elvagyok "havazódva" pedig még csak ősz van, és mégsem látom az alagút végén a fényt! :)))) Kedves lányok, barátnőim, kérlek benneteket, tartsatok ki, vagyok én, nem mentem el sehová, csak hát két kezem van, meg két lában, meg plusz két pasi ül a nyakamon, de a többiről majd később írok! :) Addig is puszi mindenkinek! :)))))

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm, a 107 követőmet fabgabi27 , a 108 követőmet dbrigitta 83 , a 109 követőmet Elíz -t, és a 110 követőmet Emőci t a blogomon! :))) Sajnos egyikőtöknek sem találom a blogját, ha van, kérlek írjátok meg ha erre jártok, szívesen megnézném! :) Gabi már jelentkezett is, ha a nevére rá klikkeztek, akkor megtalálhatjátok a blogját! :)

Zsebkendőtartó borítójának készítése

Mindig is szerettem volna egy zsepitartó borítót elkészíteni, listámra vettem, és most eljött az idő, hogy elkészítsem. A pontos elkészítését megtaláljátok a "Titkok" oldalamon.  Nagyon egyszerű és könnyű az elkészítése.  Kettő az egyben, mikor milyen kedvünk van, úgy fordítjuk ki. Nekem most ez a kedvencem:  Hamarosan készítem a téglatest formájút is, azt is így kell elkészíteni, mint ezt, csak mások a méretek. Jó munkát hozzá! :))))))

Köszönöm!!!!!

Megint bebizonyosodott, hogy "Tündérekkel" vagyok körülvéve! :) Nagyon, nagyon KÖSZÖNÖM, Krisztynek,"Csitri" Timinek, "Krealady" Ildikónak, Bettynek, "Nagymamis" Erikának, Hraskó Ildikónak, Lekinek a segítséget, hogy megküldték nekem a keresett könyveket! :))) Nagyon Drágák vagytok! :))))) 

Keresem...

...ezt a két könyvet:  MÁR CSAK EZT AZ EGY KÖNYVET KERESEM!!!!!! "Szívhez szóló ajándékok" és a "Tilda mesés karácsonyi ötletei" című könyveket. Főleg online módban,de ha nem tudja valaki akinek meg van beszkennelni, akkor kis időre kölcsön kérném, szkennelésre. Cserébe felajánlom, "Színes Karácsony tűvel és cérnával" vagy a "Kreatív ötlettár barátságos otthon" című könyvet online módban. erika.banasz@gmail.com-ra várom. 

Pénztárca készítése...egy másik csinos darab

...előre közlöm, nem az én alkotásom, de nagyon tetszett ezért "elhoztam" ide is. Ha lesz időm mindenképpen kipróbálom, nagyon aranyos, és a színekkel úgy játszol ahogy te akarod. Letöltését itt megtalálod! Klikk!

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm a 105. követőmet Böbillát a blogomon! :))) Nagyon édes alkotási vannak, nézetek be hozzá, megéri! :)))  és  Sok Szeretettel köszöntöm a 106. követőmet Krisztinát a blogomon! :))) Sajnos nem találom a blogját, Krisztina ha ere jársz, írd meg kélek! :) Kriszti jelentkezett, és megírta a blogcímét, íme: http://kriszti-maci.blogspot.com/ , nézetek be hozzá is! :)))

A "Kockás táska" tulajdonosa...

...nem más mint "Varrogató" Moncsi. :))) Hogy miért? Hát azért mert nagyon örülök, hogy jó barátnők lettünk, és hát a statisztika is azt mutatja, hogy ő az aki eddig a 10 hónap alatt, a legtöbb látogatóval ajándékozott meg és saját magával. Ezért küldöm neki, mihamarabb ezt a kis meglepetést! :))))

Díjat kaptam!!!! :)

Kedves Ildikó és Melinda megleptek evvel a kreatív "szép és némi extrát tartalmazó blog" díjjal.  Köszönöm lányok, hogy gondoltatok rám! :))))  10 bloggernek lehet továbbadni, akiket érdemesnek tartunk, hamarosan készítem a listát! :))))

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm a 104. követőmet, Rózsát a blogomon! :))) Rózsa nagyon szép alkotásokat készít, nézetek be hozzá, nem bánjátok meg, én biztos járom majd hozzá többször is, mert nagyon tetszenek a munkái.

Egy újabb Rózsás kollekció...

...t, készítettem. Bár még a neszesszer még nincs kész hozzá, de azért megmutatom.  Annyira aranyos, nekem nagyon tetszik ez az anyag! :)))

Patchwork, avagy valamire csak jó lesz! :)

Nem sok patchwork alkotásom van, mert nem mindig van türelmem hozzá. De ha neki fogok egy egy alkotásnak, mindig rájövők, hogy imádom készíteni őket. Csak ki kell várnom a nyugalmi időszakot, és akkor mindenre képes vagyok. :)))) Mint most is, néztem, néztem, aztán úgy döntöttem, elkészítem. Hogy minek nevezzem, nem tudom, hogy hova kerül majd még nem tudom, de az biztos, hogy nagyon élveztem a készítését.

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm a 103. követőmet "bringa" becenévre hallgató hölgyet a blogomon! :) A hölgy két blogjában szívesen lát mindenkit, akinek babája van és megosztja családjában történt pillanatokat.

Kiskutyus készítése...

...gondolom többen találkoztatok már evvel az édes kiskutyival. :) Nem az én találmányom, de azért megosztom veletek. Szabásmintát a "Titkaim" oldalon letölthetitek.

Táska, avagy egy anyag története. :)

...egy újabb kockás táskát készítettem, ez aztán az ajándék. Hogy kinek? nem árulom el, majd szeptember 15-én! :))))) (Hú, de gonosz vagyok! :)))) ) De addig is megmutatom, ez az anyag jött velem szemben Zalaegerszegen és kérte, hogy vigyem haza magammal. :) Jól járt velem, kimostam, megszárítottam, megsimogattam legalább kétszer is, mert szerintem csikis volt a drága, aztán szépen összehajtogatva, nap mint nap egyszer egyszer megsimogattam és tegnap elmeséltem neki, hogy mi lesz belőle. De nincs egyedül a drága, mert van még belőle! :))))

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm a 102. követőmet Hopp Mónikát a blogomon! :) A ha van blog címed írd meg kérlek! :))) Mónika jelentkezett, megírta a blogcímét, nézetek be hozzá is, érdemes! :))) 

Virágkoszorú készítése

A "Titkaim" oldalon megtalálod az elkészítését. Egyszerű, és nagyon mutatós. Más színt is lehet használni.

Textil tárolók megrendelésre...

...egy "Tündérke" kérte, hogy készítsek neki tároló dobozokat,  íme: 

Pénztárca készítése...

...találtam egy más fajta pénztárca készítést, megosztom veletek, nekem nagyon tetszik! A "Titkok" oldalamon megtaláljátok az elkészítését.

Piros pöttyös kollekció

Szép-szép, de én még mindég nem szerettem meg a piros anyagot, kivéve karácsonykor. A Textil tárolódobozhoz készültek. A többi kép az "Apróságaim" oldalon találod.