Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július, 2011

Zalaegerszegről...

...soha, sehonnan nem jövők el üres kézzel. Most is így lett! :)  A kockás anyag, (ugye ez már természetese,) szembe jött velem az utcán, és sírva kérte, hogy vegyem meg, megsajnáltam és hazahoztam. :)  Az ékszerekkel ugyanígy jártam, első látásra szerelem, főleg a gyűrű, mert már nagyon fájt a fogam egy ilyen szépségre. Már csak egy jó kis fülbevalót kell hozzá találnom, és akkor már mehetek is...!

Meglepetés egy kedves ismerősömnek...

...ezt a pénztárcát készítettem, egy kedves ismerősömnek, akit most nem neveznék meg,  mert akkor nem lesz meglepetés. :))))

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm a 88. követőmet Noémit a blogomon!  Sajnos az ő blogját nem találom! :( Sok Szeretettel köszöntöm a 89. követőmet Mehtap Kuzucu-t a blogomon!  Sajnos az ő blogját sem találom! :( Sok Szeretettel köszöntöm 90. követőmet Berenice-t , a blogomon, akinek Brazil blogja van.  Nagyon szép a blogja, nézzétek meg ti is! :)

Üdv újra itthon!

Tagnapi nap, hazaértünk, újra itt vagyok "otthon, édes otthon"!  Gondolom evvel nem csak én vagyok így! :) De ha bele gondolok, és ha "valaki" finanszírozná, akkor egész évben tudnék nyaralni, fürödni, és élvezi az életet. :)))) A többi képet a "Képek" oldalamon megnézhetitek. Röviden és tömören: Nagyon jó volt, nyolcan voltunk a férjem, a fiam és a barátnője, na meg a barátaink.  Zalaegerszeg mellett, van egy pici falu, Dobronhegy, oda járunk vissza évről évre. Egyrészt az egész ház a miénk, csoda szép helyen van, csendes és közel Zalaegerszeg. Oda járunk be fürödni, szerencsénk volt, mert minden nap tudtunk fürödni, és napozni. Egyedül szombaton, mikor jöttünk hazafele volt már olyan idő, hogy azt hittem ősz van, nem nyár. Kipiheni nem sikerül magam, mert szinte egyfolytában mozgásban voltunk, kivéve mikor ültünk, :) de akkor is, jó társaságban megy az idő. És igen, nagyon elment ez az egy hét. Köszönöm mindenkinek akik, minden jót kívántak nekem! B

Ez van, avagy a nyaralás majd segít! :)

Vagyok is, meg nem is, csinálnám is, meg nem is! Valaki lökjön már fel!!!!! :))))  Már két hete, hogy csak tengek-lengek, és semmilyen kézimunkát nem alkottam. Valahogy annyi minden összejött, hogy nincs már se erőm, és ami jobban bosszant, se kedvem semmihez. Szombaton megyünk nyaralni, addig már nem kezdek neki semminek, hacsak nem "valaki fel nem lök, vagy valami jó nem történik velem". Nagyon remélem, hogy az egy hét alatt, sikerül kipihenem magam, és megjön a kedvem is. Amit tudok, hogy bármilyen idő legyen, reggeltől délutánig úszni, úszni és úszni fogok, és nem szállok ki a medencéből. Semmi másra nem vágyok most, csak a zalai dombság látványára, a fenyők illatára, és a csendre. Már hat éve járunk vissza Zalaegerszeg mellé egy kis pici dombok közötti faluba, és nem tudom miért, de ha oda érünk, már mosolygok és lelkem is olyan könnyű lesz, mintha haza érnék, olyan érzés tölt el.  Nagyon szeretem ezt a környéket! De Ti ettől függetlenül alkossatok, ne ragadjon rátok a

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm 87. követőmet Romi-t a blogomon! :) Gyönyörű ékszereket készít, tudnám hordani őket!!! :))) Nézetek be hozzá, megéri.  Sőt most  még játszani is lehet nála! 

Szülinapi játék-Ritánál! :)

 Egy nagyon jó játékot hirdetett Rita , ha szeretnél Te is játszani még jelentkezhetsz Nála!  Jelentkezési határidő: július 30. A játék lényege, hogy a szülinapodra minden játékostól kapsz egy ajándékot-persze Neked is meg kell ajándékozni minden játékost a szülinapjakor. Gondolj bele milyen jó lesz-ha jelentkezünk vagy 20-an akkor a szülinapodon 19 emberkétől kapsz ajándékot:)  

Születésnapi ajándékok Ágitól és Edinától! :)))))

Drága Zámbó Ágim és Edinám (Edina Szappanjai)! :) Mindig is érzékeny voltam, főleg ha születésnapról van szó, legyen az bárkié, számomra (gondolom mások számára is) nagyon szép napot jelent! :)  Keresem a szavakat, de nehezen találom, annyira megszerettem volna fogalmazni, hogy mit is jelent, hogy gondoltatok rám, de nehezen megy. Mert nem is annyira a kézzel fogható ajándék az ami miatt elérzékenyültem, hanem, hogy gondoltatok rám, oly messziről, és oly ismeretlenül, mert ugyebár egyikőtökkel sem találkoztam még személyesen. De most itt vagytok velem, lelkemben, szívemben egyaránt. Lehet, hogy tévérzet, de még a puszitokat is érzem, és hangotokat is hallom és itt vagytok velem, ebben a szobában. :))) Fantasztikus érzés! :) Először ugráltam örömömben, most pedig a sírás küszködök!  Nagyon szépen köszönöm!!!!! :)))) Nagyon Boldog vagyok, és ezt nektek (is) köszönhetem! :))))) Az ajándékok, meg fantasztikusak, Ágitól kaptam sok kis apróságot, amit két kezével készített, gyűrűt, nyaklánc

Ma van a szülinapom....

...egyik évben barátnőmtől ezt a videót kaptam, azóta ezen a napon mindig meghallgatom, igaz én már kinőttem ebből a korból, de nem érdekkel, nagyon tetszik. Hallgassátok meg ti is! :)))) Fiúk (Gyula és Rolikám) ma reggel, ezekkel a virágokkal ébresztett! :)))

Én és a Gyöngyfűzés...

...én megpróbáltam! Bárki bármit is mond, minden gyöngyfűzőnek üzenem, hogy minden tiszteletem az övék.  Én megpróbáltam, utána néztem a neten, letöltöttem majd kinyomtattam a megfelelő kezdő szakirodalmat a gyöngyfűzésről, megvettem a gyöngyöket, tűket, még gyöngyfűző keretet is kaptam ajándékba,  Drága Moncsi barátnőmtől.  Sőt, még a netről le is töltöttem egy gyöngyfűző programot, amivel megterveztem milyen is legyen az alkotásom, formára, színre. De, neeeeeeeeeeeeeeeeem megy! Itt bénázok, nap mint nap. Isten az atyám, én megpróbáltam! :))))))))))) "Már" a harmadik sornál tartok, de már elveszítettem a "fonalat", mit hová kell dugjak. Pedig kezdő létemre, csak négy színt használtam, semmi flancos mintát, láthatjátok a képen. Azt hiszem ezt félreteszem, és majd egyszer újra neki ugrok. :)))  Remélem, mert azért ilyen könnyen nem adom fel! :))))))

Hungarocell gömb díszítése, alapok...

...a Titkaim oldalra feltettem a hungarocell gömb díszítésének alapját, ahogyan én készítem. :)))  Még nem teljes a díszem, ezt egy hosszú logó dísznek szánom. Sajnos lassan készül, mert van még mellette mit csinálnom. Ha van bármilyen kérdésetek szóljatok, írjatok.

Üdvözlet

Kicsit le vagyok maradva, és még le is leszek azt hiszem a napokban, de az üdvözléseket nem szeretném ki hagyni, főleg azért, mert újabb négy követővel bővült a blogom, ha így haladok, lassan elérem a bűvös 100-as számot, még a hónapban. :) Sok Szeretettel köszöntöm a 83. követőmet Tiffany-Andit a blogomon.:) Szerintem nem kell sok mindenkinek bemutatnom, mert őt aztán sokan ismerik, de aki nem ismeri, nagyon melegen ajánlom, ismerje meg minél előbb, csodálatos lámpákat, tányérokat, kiegészítőket, és egyéb apróságokat készít. Nagyon csodálom a munkáit, kifinomult, és ízléses darabok születnek a kezében.  Fú, de szeretnék egyszer egy olyan asztali lámpát, amit ő készít! :))) Vajon mit kell tennem érte? :))) Sok Szeretettel köszöntöm a 84. követőmet Polly-t a blogomon. :)  Páratlan az ő kézügyessége is,olyan gyönyörű képeket, alkotásokat készít, hogy csak lestem. Nézetek be hozzá is, nem fogjátok megbánni! :))) Sok Szeretettel köszöntöm a 85. követőmet Letíciá-t a blogomon. :)  Leti

Játék Tiffany-Andinál!

Tiffany-Andi . Játékot indított rövid határidővel július 5-6.  Két ajándék közül lehet választani,sőt még egy extra ajándék is sorsolásra kerül.  Ez azok között dől el, aki a legtöbb új olvasót viszi Andinak.  Szóval kérek mindenkit,aki nálam látta meg a játékfelhívást hivatkozzon rám. :) Köszönöm! :)))

Játszottam és nyertem! :)

Már-már kezdet elveszni a hit bennem, hogy egy-egy blogos játékban én is nyerhetek. De megtört az átok, és nyertem Kitti játékában! Kitti ezúton is Nagyon Szépen Köszönöm! :)))) Egy csoda szép karkötő lett az enyém! Drága Edina , írt nemrég mailt nekem, hogy nyertem, meg néztem volna hamarosan én is, sorsolt e már Kitti, de így, hogy Edina üzent, még hamarabb rá néztem a blogra. Ráadásul, köszönöm Edinánk is, mert ő úgy örült neki, hogy én nyertem, mintha ő nyert volna. :))))  Íme:  Már nagyon várom, hogy hordhassam! :))) Imádom a kiegészítőket (is)! :)))

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm 82. követőmet Piprát a blogomon! :))) Sajnos az blogját sem találom, ha erre jársz és van blogod, kérlek írd, meg! Közben Pipa, aki Éva névre is hallgat, jelentkezett. Hurrá! :) Éva, játékokat készít, saját kezűleg, és nemrég készítette el a blogját! Nézzetek be hozzá, biztos, hogy tanulhatunk majd Tőle is! A mosoly Évának is jár, akinek nagyon megtetszett ez az üdvözléses mód, amit alkalmazok.:)