Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február, 2011

Kathy!!!! :)

Te Drága távoli Barátnőm!!!! :)  KÖSZÖNÖM! IMÁDOM! :))))))))))))))) A mai postával érkezett, Kathy-től egy levél és benne 11 táska szabásmintája. Szépen megleptél vele, még életemben így nem lepődtem meg, ugráltam, mint egy kisgyermek. :) Még most is csak ámulok és bámulok, nem tudom hova tenni magam.  Drága Kathy! Köszönöm!!!! :) Nem is tudom, hogy fogom meghálálni, Te egy Tündér vagy! Annyi minden jár a fejemben, hogy meg kell írnom, rajta elkezdem: - Köszönöm Te Drága Tündér!... ...Elkezdtem, de kitöröltem, mivel a végén sírva fakadtam, (valahogy nem szoktam hozzá, hogy én is kaphatok, valamiért mindig az volt az életemben, hogy csak én adok) és ezt a blogomra nem szerettem volna feltenni. Azt hiszem, én, nehezen engedek közel magamhoz embereket, de vannak egy páran akik fele érdemes nyitottnak lennem. Az egyik ilyen ember november óta (azóta él a blogom) Kathy volt, aki barátságos leveleivel, őszinte megjegyzéseivel, és időjárás jelentéseivel, fényt hozott az életemben. :) A más

További felajánlásom...

...egy dunaújvárosi óvoda jótékonysági bált szervez. Erre a jeles alkalomból, (bár az én gyermekem már igen csak nem ovis) a képen látható táskát, neszesszert, és mobiltartókat ajánlottam fel, hogy a bálon valamilyen formában az ovi javára tudjanak pénzt gyűjteni. Remélem sikeres lesz! :) 

Z.Áginak...

Kedves Z.Áginak készítettem ezt a képet, ő tudja miért! :) Aki meg nem érti, elárulom, hogy a Timiéknek felajánlott táskám, megjegyzésében licitált Z.Ági a táskára, és nem csak licitált, hanem kedves humorával szinte már levett a lábamról, ezért megmutatom, hogy egy "érdekes" táskához nem sok kiegészítő kell. (Már írtam a megjegyzésben is, hogy körül kell nézni egy kicsit a ruhásszekrényben, és biztos megtalálja az ember a hozzávalókat, így jártam én is! Történet: megvarrtam ezt a kockás táskát, boldog voltam és nagyon örültem. De csak másnap ugrott be, hogy jé, van nekem egy kockás cipőm is hozzá!) Vagyis ne gondolkozz sokat, hanem licitálj a "pöttyös" táskára, nem bánod meg, főleg azért mert jó ügyért teszed és még meglepetést is teszek bele. :)

Segítsünk Timiéknek!!!!

"Lidércke" oldalán lehet felajánlásokat feltenni, Timiék javára, sajnos ebben a mai világban nem tehetünk róla, hogy ilyen helyzetbe kerülünk! Ha tudtok Segítsetek!  Én ezt a pöttyös táskát szeretném felajánlani, a postaköltséget én állom. Táska magassága: 30 cm, szélessége: 28 cm, a táskafül hossza: 59 cm. Vászon belül és kívül. A "Táskák" oldalon még több képet találsz róla!  Kezdő összeg: 1.500.-Ft -Légy kedves vegyél meg, - suttogja pöttyöske!!!! És...ELKELT!!!! 2.800.-Ft -ért vagyis 3.000.-Ft -ért Z.Ágnes részére küldöm a táskát, a pénzt meg Timiék bankszámlájára küldöm, írok Lidérckének is, és megküldöm a befizetést igazoló bizonylatot! :) Tündéri ez a lány Z.Ági, elutalt Timiéknek 3.500.-Ft-ot 2011.02.28-án, még engem is meglepet vele így utoljára! :))))))))))

Roland...

..."nagy" fiam, négy év után kapott tegnap egy új mobilt, (Persze, a régi már tönkre ment, gondoljatok bele, négy év és egy fiúnál! :) ) ehhez készítettem egy mobiltartót, mivel nem egy sima telefonról van szó, hanem egy érintőképernyős telcsiről. Bizakodva persze, hogy ez is kibír majd négy évet! :) Én megtettem, ami tőlem telt. :) Ja, és hát DC-nek kellett, hogy legyen, amire összehoztam a márkalogót, hát nem volt semmi! :) De készen lett.:)

Szalaghímzés

Életem első szalaghímzése. :) Vannak napok, amikor nem akarom használni a varrógépet, mert zavarnám vele családom nyugalmát, ilyenkor megpróbálkozom a kétkezi munkával, most a szalaghímzést próbáltam ki, igaz kicsit béna lett, de ahhoz képest, hogy ezt sem tanultam, és hogy bele telt pár másodpercbe mire a tűbe befűztem a szalagot :), mert aki már készített ilyet az jól tudja, hogy a szalagot egy kicsit ferdén kell elvágni és akkor nagyon egyszerű a tűbe fűzni, na én nem voltam elsőre ilyen okos, csak harmadik nekifutásra jöttem rá (Jót nevettem! :)) , szerintem jó lett, nekem tetszik. :) Íme, Erika első lépései a szalaghímzés világában! :)

Táska

Találtam egy szép anyagot, és készítettem belőle magamnak egy táskát! :) "Táskáim"   (általános megjegyzésem, gondolatom: élőben sokkal szebbek mint így fényképen! Itt most az összes elkészített munkámra gondolok, valamiért a fénykép nem adja vissza szépségét. De lehet, hogy én nem vagyok profi fotós és ez ezért van. :) )

Mobiltelefon tartók

Nyitottam egy "Apróságaim" oldalt, az apróságoknak. 

Megleptem Magam! :)

Sokan vagyunk "gondolom", akinek már nyomasztó ez napfénytelen időjárás, és már várjuk a tavaszt! Evvel én is így vagyok, ezért megleptem magam, egy Cango & Rinaldi nyaklánccal. Imádom! :) 

És ... Igen!!! :)

Erre vagyok a legbüszkébb (most)! Mint eddig is, az összes dolgot, amit varrtam én magam egyedül, sok-sok időt és energiát felemésztve a tervezéssel, és a varrással, azt kell, hogy mondjam, Igen! :) Most már ezt a típusú táskát is megtudom varrni! :) A "Táskáim" oldalon a többi képet is megtalálod róla! :) 

Nyuszik

Édes nyuszikat a "Titkok" oldalon megtalálod! :) 

Díjat kaptam!!!! :)

Köszönöm ezt a díjat is Kathynek , ami egy nagy ölelésben nyilvánul meg!  Nem tudom pontosan miért, de már lassan úgy érzem, hogy Kathy valamilyen szinten a lánytestvérem (nővérem, húgom), aki elhalmoz kedves, biztató, pozitív véleményével (megjegyzéseivel, aminek nagyon hálás vagyok) és már másodszor kapok Tőle "díjat". Remélem nem sértem meg, hogy ezt írom róla, de felnézek rá, és azt hiszem ha a szomszédomban élne, nagyon sokat tanulhatnék Tőle. Köszönöm! :) A feltételeknek megfelelően ki kell választani öt bloggert, akinek ezt a virtuális ölelést szeretném továbbadni. A szabályok a következőek: Linkelj be öt embert akiknek továbbadod a díjat és indokold meg pár szóban, hogy miért is gondolod úgy, hogy odaadod nekik ezt a nem is díjat, hanem inkább ölelést, vagyis talán a legjobb szó erre, hogy egy "igazi dicséret és egy virtuális ölelés" -t. És akiknek tovább adnám ezt a díjat: Áginak , hiszen ő az egyetlen a környéken, akihez személyesen fo

Mobiltelefon tartók

A táskákhoz, elkészültek a mobiltelefon tartók.  "Apróságaim"

Ajándék

Egy nagyon Kedves Hölgytől, Ilikétől kaptam ajándékot, mivel én voltam Nála a 100. követője. Nekem mikor lesz 100. követőm? :) :) :) Hú, de kezdő vagyok én hozzátok képest! :)  Nagyon örültem az ajándéknak! Puszi Ilike! 

Újra itt vagyok....

... egy "jóképű" influenza tíz napra ledöntött a lábamról. :) Már alig vártam, hogy meggyógyuljak, mert a fekvést nem nekem találták ki. Hétvégén a házimunkák végeztével, ma újra elkezdtem varrni. Íme, két táska amit már két hete leszabtam.     A "Táskáim" oldalon még több képet mellékeltem.