Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január, 2011

Díjat kaptam!!!! :)

...., úgy látszik, ez már a harmadik "Soha nem gondoltam volna" mondatom. :)  De tényleg így van! Soha nem gondoltam volna, hogy Díjat kapok! :) Kathy-től kaptam ezt a díjat! Hálásan KÖSZÖNÖM, hogy gondoltál rám!  A szabályok: - Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót. - Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét. - Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről. - Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van. Mivel külön kivan hangsulyozva, hogy új blogoknak próbáljuk tovább adni, szeretnem új követőim között kiosztani. Akiknek tovább adom: Ági=agibo Julcsi-maminka ezazkezimunka-ili nanablog

Táska

Még egy táska kész! :) A héten még szeretnék ebből a fazonból, de más színekkel elkészíteni a táskákat, remélem lesz rá időm, és energiám! :) "Táskáim"  

Virágok

Hétvégén, a "családi béke érdekében" :) nem használtam a varrógépet, ezért kézimunkával ütöttem el az időt, virágokat készítettem:

Nyakláncok

Ki ne szeretné a nyakláncokat? Én nagyon oda vagyok értük, szerintem egy nagyon jó kiegészítő a ruhatárnak. Ezeket a nyakláncokat, fantáziára bízva, el lehet készíteni. Találtam pár képet a "Képek" oldalon megnézhetitek. 

Táskáim

Nem tehetek róla, de muszáj így kezdenem: "Soha nem gondoltam volna"..., hogy női táskákat is tudok készíteni. Hát láss csodát, elkészültek az első ErikaStyle "fekete-fehér" táskáim. Ezért egy "Táskáim" oldalt is nyitottam, hogy a többi táskáimat is (amiket már a fejemben tervezek) betudjam mutatni!  Büszke vagyok, mert teljesen egyedül készítettem, terveztem, szabtam, varrtam.

Videók oldal

Saját tapasztalatomból kiindulva, készítettem egy videó oldalt is, ahová feltöltöttem pár videót a patchwork technikákról, és elkészítésekről. Remélem nektek is hasznos lesz. Ha van ötletetek, hogy miket szeretnétek látni a blogomon, akkor osszátok meg velem, örömmel venném. További jó munkát és szép napokat kívánva! :) Banász Erika